Iste buna kismet diyoruz maalesef, kader diyoruz, hayirlisi boyleymis diyoruz. Bende cok gec kaldim hayata, lise arkadaslarimin cocuklari boyunca oldu .. Tek tesellim kocam gibi bir es rabbimin bana mukafati oldu. Annemi kaybettikten sonra .. 6 ay bir insan hergun aglarmi hergun gogsunun ortasinda bir aci hissedermi? Alismak şoyle dursun hayatinda hergun giderek artan bir eksiklik bir boşluk. Ben 40 yasindayim ve 5 aylik evliyim. Dusunebiliyormusun cnm benim cocugumla hayatta gecirebilecegim zaman azaldi. Yaslanacagim ve onu gencecik yasinda yanliz birakmak zorunda kalicam, belki egitim hayatinin sonuna kadar olup en ozel anlarinda yaninda olamiycam. Cevremde evlenip ayrilmis yada dogru insanla yuva kuramamis, mutsuz, yuzeysel, menfii cok iliski var. Hep kotusunu dusunup buna sukur diyorum. Istedigim bir hayati benim icin dogru insanla ve en onemliside ailemden sonra en iyi aile ortaminda yakaladim. Bundan sonrasi da hep iyi dusunelim iyi olsun. Bir abla gibi öpuyorum yanaklarindanBiz hatayı geç evlenmekle yaptık yirmili yaşların başında olsaydık eşlerimiz de tabi şimdi çocuklarımızı büyütüyorduk.
Sokakta körpe körpe çocuklar görüyorum bebek arabası da var ohh erkenden evlenip halletmişler çocuk meselesini. :)