Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveett görüyoruuzzGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Allah razı olsun inşallah canım.Rabbim inşallah size ve bu topikteki bütün arkadaşlarima tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEveett görüyoruuzzhayırlı uğurlu olsun. İnşallah tutunur sana bebeğin güzel haberlerini bekliyoruz
![]()
Yaa ne guzel her gun guzel haberler aliyoruzzzzz tebriklerGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Sağol canm Allah razı olsunYaa ne guzel her gun guzel haberler aliyoruzzzzz tebrikler![]()
İnsallah kuzum yaa.Sağol canm Allah razı olsun
İnşallah en yakın zamanda hepinizden de böyle güzel haberler alırız inşallah![]()
yaaa hayatimda gordugum en guzel resim bu diyebilirim :) ruya hemen kan ver nolur cok heyecanliyim insallah kan degerin guzel cikar ve katlanarak artarSağol canm Allah razı olsun
İnşallah en yakın zamanda hepinizden de böyle güzel haberler alırız inşallah![]()
Kadınlarda testere dişli aslan pençesi prolaktin düşürüyor, erkeklerde de işe yarayabilir.İnş dediğiniz gibi olur. Çok teşekkürler cnm inş hepimiz gebe kalırız çok beklemeden
Amin kuzum inşallah verdim kan bekliyorum Rabbim insalalh devamını getirmeyi nasip ederyaaa hayatimda gordugum en guzel resim bu diyebilirim :) ruya hemen kan ver nolur cok heyecanliyim insallah kan degerin guzel cikar ve katlanarak artar![]()
cok heyecanliAmin kuzum inşallah verdim kan bekliyorum Rabbim insalalh devamını getirmeyi nasip eder
Aynen yaa en az kaç çıkması lazım canm sen 9.gunde hiç kan verdin mıcok heyecanli![]()
canim en azi en cogu yokki kiminin 200lerde cikiyo kiminin 50lerde. Onemli olan 2ye katlamasi. Insallah katlar canim.Aynen yaa en az kaç çıkması lazım canm sen 9.gunde hiç kan verdin mı
Canim hayirli olsun cok sevindimm .Insallah sen de keseyi görürsün .Normal testte çıkmış baksana betan da guzel çıkacak insallah .Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Daha 9.gun oldugu icin yuksek cikmazsa korkma .20 _50 arasi bir sey de çıkabilir 100 de .Bugun kan vereceksen cuma ayni saatte tekrar verirsin.Aynen yaa en az kaç çıkması lazım canm sen 9.gunde hiç kan verdin mı
Maşallah maşallah gözün aydın olsun hadi kızlar inanıyorum herkes atack yakında şu resmiGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Gözün aydın cnnmmGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Kızlar sonucum 91 çıktı nasıl sizce inşallah ikiye de katlar amin amin
9. gün için güzel bir değer, sağlıcakla gelsin minik :)Kızlar sonucum 91 çıktı nasıl sizce inşallah ikiye de katlar amin amin