Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallah Canm inşallahkatlanarak artmasink kismet etsin Allah canim
Aynen canm 91 çıktı.insallah katlanarak artar Rabbim :)Daha 9.gun oldugu icin yuksek cikmazsa korkma .20 _50 arasi bir sey de çıkabilir 100 de .Bugun kan vereceksen cuma ayni saatte tekrar verirsin.
Ay ne güzel canım çok sevindim senin adına Allah herkesin böyle yüzünü güldürsün inşallah.insallah sağlıcakla kucağına da alırsın insinşalGünaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Benim içinde öyle canım ne kıymetli bir resimyaaa hayatimda gordugum en guzel resim bu diyebilirim :) ruya hemen kan ver nolur cok heyecanliyim insallah kan degerin guzel cikar ve katlanarak artar![]()
Hadi bakalim cuma katlansin insallah :)Aynen canm 91 çıktı.insallah katlanarak artar Rabbim :)
Benim içinde öyle canım ne kıymetli bir resim
olabilirsin ablamiz :)Topige ugur getirmis olabilirmiyim :))))
Amin canım inşallahHadi bakalim cuma katlansin insallah :)
Amin canım Allah razı olsun inşallah darısı başına olsun
Amin canm Allah razı olsun inşallah darisi başına olsun canm en yakın zamanda sizden de güzel haberler alalım inslalahhhhAy ne güzel canım çok sevindim senin adına Allah herkesin böyle yüzünü güldürsün inşallah.insallah sağlıcakla kucağına da alırsın insinşal
Günaydın kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah im şükürler olsun bugün transferin 9.günündeyim kızlar 3 buçuk yılda hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm inşallah kanda da çıkar.Eki Görüntüle 2111052
Canım ya çok sağol Allah razı olsun inşallah.Rabbim sanada nasip etsin inşallah en yakın zamanda.Cnm benim hayırlı olsun ne güzel çizgiler onlar öyle maşallahhhh inş Bebişini kucağına da alırsın cnm. Çok sevindim senin adına. Ay bu ay çok verimli geçti valla. Şubat bereketliydi.![]()
Kadınlarda testere dişli aslan pençesi prolaktin düşürüyor, erkeklerde de işe yarayabilir.
Rabbim şifasını versin inşallah.Kızlar duaedin eşim ameliyat olacak birazdan varikosel ameliyatı
Maşallah çok iyi ya bence. Ohhhhh darısı başımızaKızlar sonucum 91 çıktı nasıl sizce inşallah ikiye de katlar amin amin