Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R ruyagokk yuppiii bir bebişimiz daha geliyormuş nasıl mutlu oldum nasıl. :) demek ki senin bebişin hastanede annesini bekliyormuş. Nasibin nereden geleceği belli olmuyor. :anneadayı:
Embriyoların tedavi öncesi embriyolar değil mi?
Rabbim ol deyince oluyor işte inşallah kucağına aldığın güne de hep birlikte tanık oluruz. çok seviniyorum sizlerden gelen hamileyim Yada olabilirim kelimelerini okuyunca.:KK200:
Sağol canm Allah sanada nasip etsin inşallah darısı başına olsun en yakın zamanda sende hamileyim de buraya testini at inşallah
Hepinize çok çok dua ediyorum Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
Evet canım benim Kaan hocaya gitmeden önceki embriyolar .biz Kaan hocaya haziran ayında gittik
Bu 3.transferimdi ilk Ocak ayında başladım tedaviye olmadı sonra Nisan'da dondurulmuş iki embriyo koyduk olmadı son 2 embriyom kalmıştı .ben bunlarda olmaz dedim eşim zorla götürdü hatta doktorla beraber baya kizdilar.niye olmasın canı veren Allah dedi yeter ki umut et dua et nasibi varsa zaten olur dedi.
Elhamdülillah çok şükür Rabbime oldu :KK200::KK200::KK200::KK200:
Gerçekten gününü saatini bekliyordu insalalh bundan sonrada değerim artar kucağıma almakta nasip olur inşallah
:KK200:
Canım yakında sizden de güzel güzel haberler alicaz inşallah ben inanıyorum bu topik hepimize uğur getirecek :nazar::nazar:

Sağol canm Allah sanada nasip etsin inşallah darısı başına olsun en yakın zamanda sende hamileyim de buraya testini at inşallah
Hepinize çok çok dua ediyorum Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
Evet canım benim Kaan hocaya gitmeden önceki embriyolar .biz Kaan hocaya haziran ayında gittik
Bu 3.transferimdi ilk Ocak ayında başladım tedaviye olmadı sonra Nisan'da dondurulmuş iki embriyo koyduk olmadı son 2 embriyom kalmıştı .ben bunlarda olmaz dedim eşim zorla götürdü hatta doktorla beraber baya kizdilar.niye olmasın canı veren Allah dedi yeter ki umut et dua et nasibi varsa zaten olur dedi.
Elhamdülillah çok şükür Rabbime oldu :KK200::KK200::KK200::KK200:
Gerçekten gününü saatini bekliyordu insalalh bundan sonrada değerim artar kucağıma almakta nasip olur inşallah
:KK200:
Canım yakında sizden de güzel güzel haberler alicaz inşallah ben inanıyorum bu topik hepimize uğur getirecek :nazar::nazar:
Kuzum benim iyi dileklerin ve duaların için allah razı olsun senden. Bak ben 3. Transferin olduğunu bilmiyordum bu 2. Sanıyordum çok şükür ki oldu devamında gelsin inşallah. Sen çok dikkat et güzel beslen ceviz ye bol bol. Ananas ye.. artık bunları araştır spermlerden gına gelmişti zaten. :KK49:
1 mi çift mi transfer etmişler di?
Ay ne çok soru sordum değil mi ama ne yapayım bana iyi geliyor böyle şeyler. Ben de bir gelişme görebilsem daha çok sarılacağım umutlara ama işte bizim durumlar belli. Sizler doğurana kadar yetişirim inşallah. :KK55: Koşmak yetmez uçmam lazım.:KK70:

Görmemisim msjnı... biz agustos sonu klomenle tedaviye basladık . 1 ay sonra iğneye gectik. Ve sonuc hasar yükseldi. Buarada antipksidan olarak impryl kullandık. Sonra kaan hoca ilk 3 ayda olumsuz cvp alınca busefer iğneyi bıraktırdı sadece antioksidan tedavisinde eşim aralıktan beri

D996DA1D-086E-472D-900C-8322ACBCA2F3.webp
Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon

Eki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Gayet iyi morfoloji falan canım ben hamile kaldığım ay ileri hız 2 morfoloji 2 idi endişelenme yumurtlama dönemi iyi değerlendirin

Ml de 30 milyon yani iyi morfoloji problemi de görünmüyor .Hiz icin caksir suyu cok faydali .Marka sorarsan Cemilefendi
Eki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon

Milyon yanında ml yazıyorya ml m deki sayı 30

Bizimde a+b toplamı 22 idi siznde 22 canım aynı gibi sonuçlar bizimde ml de 22 milyondu daha azdı

Back
X