- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ezdin mi canm?aktardan mı aldın ?Ben polen yedim Canım işe yaradıgını düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezdin mi canm?aktardan mı aldın ?Ben polen yedim Canım işe yaradıgını düşünüyorum
İncir kürü prolaktini yükseltebilirmiş tırstım ondan canm kaş yaparken göz cıkmasınCnm ben eşimin varikoselli olduğunu bilmediğim zamanlarda dorun bende diye düşünüp yapmıştım ama ben bal çörek otu tarçın. Bi tatlı kaşığı kadar aç karnına suyla yutuyordum ilaç gibi. Hatta işe yarıyor mu diye yumurta takibine de gitmiştim yumurtam çok güzel gelişmişti hatta doktor kesin bu ay gebelik olur demişti. Saftık toyduk bilmiyorduk ki varikosel illeri çıkacak. Özetle işe yaramıştı bilgin olsun. Bide incir kürü de çok işe yarıyordu bende.
Ya şimdi doktor bana kesin hormon tedavisine başlıcak bende bi ihtimal belki kürlerle büyür die araştırıyorum cnmBir melek gelsin
Canım ben bal çörek otu tarçını duydum çok iyi geliyormuş. İçine biraz polen de katabilirsin bir araştır istersen. Multivitamin al öyle de bir dene inşallah yumoşlar büyüyecek merak etme içini ferah tut..
Maşallah bence hiç bir sorun yok canımMerhaba arkadaşlar eşimin testlerine bakar mısınız morfoloji kısmına yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Aktarda toz haline getirttm yedim aslında eşime almıştım yemedi ben yedim yumurta sağlığına iyi geldiğini duydmEzdin mi canm?aktardan mı aldın ?
Gerçekten mi ya şu baş anomalisi %90 yazıyor ya orası sıkıntı olmaz dimi o benm kafama çok takıldıMaşallah bence hiç bir sorun yok canım
Tabi doktora sormak lazım ama %7si iyi ve hiccte düşük bir oran değil %1ile hamile kalan var ki sizin sayıda çok iyi.Gerçekten mi ya şu baş anomalisi %90 yazıyor ya orası sıkıntı olmaz dimi o benm kafama çok takıldı
Bizim 94 idi canım kaan hoca morfoloji 4 olduğu için önem arzetmiyor diye maille cevap verdi bizde endişeli ışık bas içinGerçekten mi ya şu baş anomalisi %90 yazıyor ya orası sıkıntı olmaz dimi o benm kafama çok takıldı
kaç yıllık evlisiniz ne kadardır çocuk olmuyor sayınız çok iyiGerçekten mi ya şu baş anomalisi %90 yazıyor ya orası sıkıntı olmaz dimi o benm kafama çok takıldı
2 yıllık evliyiz yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ben gittim doktora eşimden test istendi bu ay ona test yaptırdık sonuçlar bu şekilde çıktı şekil bozuklukları filan olunca biraz moralimiz bozuldu henüz doktora gösteremedik iş sebebiyle sizlere sormak istedim ben deK
kaç yıllık evlisiniz ne kadardır çocuk olmuyor sayınız çok iyi
İnşaallah bi an önce hayallerimize kavuşuruz zor bir süreç Allah yardımcımız olsunBizim 94 idi canım kaan hoca morfoloji 4 olduğu için önem arzetmiyor diye maille cevap verdi bizde endişeli ışık bas için
Aslında sayınız falan morfoloji de çok güzel %1 morfoloji ile biz bile ümitliyiz. Kaan hoca da önemsememişti2 yıllık evliyiz yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz ben gittim doktora eşimden test istendi bu ay ona test yaptırdık sonuçlar bu şekilde çıktı şekil bozuklukları filan olunca biraz moralimiz bozuldu henüz doktora gösteremedik iş sebebiyle sizlere sormak istedim ben de
Ben de şimdi Kaan beye mail attım sonuçlarımızı siz doğal yolla mı deniyorsunuz yoksa aşılama tüp bebek filan mı? Yani bizi tüp bebeğe mi yönlendirirler bu sonuçla yoksa doğal yolla gebe kalabilir miyim?Aslında sayınız falan morfoloji de çok güzel %1 morfoloji ile biz bile ümitliyiz. Kaan hoca da önemsememişti
Yanlış mı yorumladım bilemiyorum ama sayı 900 milyonlarda harakette yüzde yetmiş falan değil mi?Ben de şimdi Kaan beye mail attım sonuçlarımızı siz doğal yolla mı deniyorsunuz yoksa aşılama tüp bebek filan mı? Yani bizi tüp bebeğe mi yönlendirirler bu sonuçla yoksa doğal yolla gebe kalabilir miyim?
Evet doğru canım orası öyle beni endişelendiren morfoloji kısmı olmuştu şu anomaliler filan yazn yerlerYanlış mı yorumladım bilemiyorum ama sayı 900 milyonlarda harakette yüzde yetmiş falan değil mi?
İnşaallah işe yarar canımYa bizi direk tüp bebeğe yönlendirmişti.ama ben buradaki arkadaşlardan çok okudum. Hemen tüp bebek değil de Kaan hoca da tedavi olmayı düşündü. O da DNA hasarı testi istedi ve DNA hasarı çıktı. Tedaviye başladık. Şu an doğal yolla beklicez bakalım tedavi işe yarayacak mı.