Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayı hız morfoloji yani şekil hepsi normal ben bir döküntü göremedim. Fakat bazen doktordan doktora yorumlar değişebiliyor. Sayıyı biraz daha artması gerek diyebilirler. Canlılık %75 olsun diyebilirler sizde %49 morfoloji sınırda diyebilirler fakat bı değerlerle gebelik oluşabilir daha kötü değerlerle gebe kalanlar dahi var.
Bu değerlerle ben de hiç sıkıntı Yok iken başarısız 4 tüpbebek var çok teşekkürler

Masallah .Allah daim etsin canim. Perinatologa git hemen igne ilac vs ne lazimsa yaptır .Bir de onceki olaylari.aklina getirip getirip evham yapma .Elini karnina koy ve 99 kez Ya Múbdi c.c esmasini oku aklina geldikce.Ben dusuk tehlikem varken hep bu esmayi okudum.
Canım sen kaçıncı hafta kalp atısını duydn 6.0 haftalıkken varmıydı kalp atışı

Hımm şimdi anladım işte çatlatma iğnesi vurulacaksın :) benim bir akrabam aşılama olacaktı 8 tane yumurtası oluştu drlar çok şaşırmışlar bu şekilde olmaz istersen yumurtalarını alıp tüp bebek yapalım demişler kabul etmiş şimdi bir kız bir erkek ikizleri var :-)
Ama burası İstanbul para için herşey yapılır.
8 mi :oha::oha::oha: bende 1 tane var napim tek yumurta ikizi yaparım bende teyzesi :D

Solda sadece 16m ve 12 m canım
Cnm ben aşılama yaptırdım ama dr un bana dediği yumurtaların çok iyi dedi iki aydır ölçüm yapıyor para veriyorum kaç cm olduğunu hiç söylemiyor geçen ay sadece 2tane dedi o da benim zorumla ☺️ Bu sefer kaç tane olduğunu demedi tahminim 4 ama ultrason kağıdına birşeyler karaladı 4 gibi oradan anladım yumurtlarda 20 cm üzerine çıkınca iğne ile catlatılıuormus netten öğrendiğim

Beth18 Beth18 canım tüp bebek tarihinizi mail ile bildirmediniz mi?kaan hoca sadece DNA hasarına yoğunlaşıyor bencede bize bir önceki mailinde herşey normal doğal yolla gebeliği sabrınızın yettiği yere kadar bekleyin demişti son iki mailinde tıp fakültesinde tüp bebek diyor açıkçası tıp fakültesi nasıl bir yer güvenilir mi iyi ilgilenirler mi diye çok düşünüyorum çünkü daha önce Zekai tahirde ilgi alaka Yok aksine sürekli doktorlardan azar işitiyorduk muayene berbattı insanlar sıraya girerek bir hastayı muayene edene kadar en az 3,5 hasta odada hazır bekliyordu

Bu değerlerle ben de hiç sıkıntı Yok iken başarısız 4 tüpbebek var çok teşekkürler
Canım bizimde 3 tüp başarısız ben burdan Kaan hocayı buldum 1 sene tedavi olduk şuan içim bir nebze de olsa rahat hasar ortadan kalktı Allah nasip ederse 4. Denememizde olur diye ümitliyim bence sizde hasara baktırın Kaan hocaya gidin

Saol cnm başt
Benim için bu aşamaya nereden geldiğiniz önemli. Mesela zaten değerleriniz bu şekilde sadece hasar varsa tek hocanın verdiği vitamin kullanılabilir. Bizimmiş gibi herşey düşük olup sonradan Yükselmişse sürekli önlem amaçlı tekrar düşmemesi için daha farklı ve çeşitli şeyler kullanılmalı diye düşünüyorum. Sen şimdi probleminiz başta neyse o duruma tekrar gelmemeniz için önlem almalısın Kaan hoca bunu uygun gördüyse demek ki bu iyi gelecek. Sende dozunu ayarlayarak farklı şeyler istersen yapabilirsin.
saol cnn başta 19 milyon sperm %13 hareketle başladık hasar %65 di bitti sonra zamanla sayı yükseldi şükür bakalım ilave herşey kullanıyoruz vitamin falan hayırlısı artk

Saol cnm başt

saol cnn başta 19 milyon sperm %13 hareketle başladık hasar %65 di bitti sonra zamanla sayı yükseldi şükür bakalım ilave herşey kullanıyoruz vitamin falan hayırlısı artk
%13 haraketle başlayıp 50ye çıkartmanız müthiş birşey. Bizde de haraket 7 bununlafama çok takıyorum gerisi haraketsiz inşallah bizde de yükselir sizin bu tarz hikayeleriniz beni çok etkiliyor. Maaşallah diyeyim. Kaan hoca yardımcı oldu sanırım.

Beth18 Beth18 canım tüp bebek tarihinizi mail ile bildirmediniz mi?kaan hoca sadece DNA hasarına yoğunlaşıyor bencede bize bir önceki mailinde herşey normal doğal yolla gebeliği sabrınızın yettiği yere kadar bekleyin demişti son iki mailinde tıp fakültesinde tüp bebek diyor açıkçası tıp fakültesi nasıl bir yer güvenilir mi iyi ilgilenirler mi diye çok düşünüyorum çünkü daha önce Zekai tahirde ilgi alaka Yok aksine sürekli doktorlardan azar işitiyorduk muayene berbattı insanlar sıraya girerek bir hastayı muayene edene kadar en az 3,5 hasta odada hazır bekliyordu
canim kaan aydosa mesaj cevap bekle yaklasik 2.5 ay ben onu mu beklicem. subatta tatilim vardi 3 hafta o arada yaptirdim. Ben hocadan cevap gelene kadar iki kere tup bebek yaptiririm :)

Back
X