Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kaan hoca gittigimizde mumkunse spermi direk merkeze verin sonuclar daha saglikli olur dedi bize aklinda olsun
Yaa offff... düzenden soğudum çok abartıyor ümitlenmek istemiyorum. İstanbulda da mikrogen yok :( yeri varmış ama DNA hasarını falan Ankara yapıyor sanırım. İki arada bir derede kaldım.

Yaa offff... düzenden soğudum çok abartıyor ümitlenmek istemiyorum. İstanbulda da mikrogen yok :KK43: yeri varmış ama DNA hasarını falan Ankara yapıyor sanırım. İki arada bir derede kaldım.
Sen bilirsin canimm ben duzenin sonuclarina guveniyorum. Nasil icine sinerse oyle yap.

İyi yapmissin canim. Ben de esimin gelmesini bekliyorum arada bana konusma yapiyo geciyo stresim. Kendi kendime zorlaniyorum.
evet eslerin yaninda olmasi onemli. Biliyor musun benim tranaferimin 2.gununden sonra esim yanimda degildi. Sali sabahi gitti pazar aksamina kadar yoktu. Sagolsun gorumcem geldi ama oda aksam 9.30 10 gibi geldi sonra iki gunlugune yine gitti. Ilk test gunumde yanimda degildi:( ama Allah yanimda diyip kendimi teselli ettim hep.

Saklicennet Saklicennet canim ya seni etkilemek icin demiyorum ama biz en dusuk sonucu duzende aldik tam 1.5 milyon/ml. Baska hicbir yerde bu kadar az sayi cikmamisti. Yani abartiyor diyorsunuz ya onun icin yaziyorum guvendigim icin. Ama tabiki insanin ici bi kere sinmezse olmuyor. Sonra tup bebek merkezinde yaklasik 20 gun falan sonra 13 milyon/ml cikti.
Birde esim yanimda degilken sagliklj beslenemiyor diyorsun ya 4 gun en azindan saglikli besleniyor senin yaninda canim o yuzden cok uzme kendini

Beth18 Beth18 sağol canım bu kadar çok titizlikle haraket etmeye çalışıyorum birşeyler yolunda gitsin istiyorum. İstanbuldan Ankara’ya nasıl gönderecekler istediğimiz test de canlılık testi de var sonuçlar doğru çıksın istiyorum. Şaşırmış durumdayım. Sabah eşimle de konuşacağım olmadı bende laboratuvarları arayıp bilgi alayım.

Beth18 Beth18 sağol canım bu kadar çok titizlikle haraket etmeye çalışıyorum birşeyler yolunda gitsin istiyorum. İstanbuldan Ankara’ya nasıl gönderecekler istediğimiz test de canlılık testi de var sonuçlar doğru çıksın istiyorum. Şaşırmış durumdayım. Sabah eşimle de konuşacağım olmadı bende laboratuvarları arayıp bilgi alayım.
anladim istanbulda direk test yapan bi yer yok mu peki?

evet eslerin yaninda olmasi onemli. Biliyor musun benim tranaferimin 2.gununden sonra esim yanimda degildi. Sali sabahi gitti pazar aksamina kadar yoktu. Sagolsun gorumcem geldi ama oda aksam 9.30 10 gibi geldi sonra iki gunlugune yine gitti. Ilk test gunumde yanimda degildi:KK43: ama Allah yanimda diyip kendimi teselli ettim hep.

Saklicennet Saklicennet canim ya seni etkilemek icin demiyorum ama biz en dusuk sonucu duzende aldik tam 1.5 milyon/ml. Baska hicbir yerde bu kadar az sayi cikmamisti. Yani abartiyor diyorsunuz ya onun icin yaziyorum guvendigim icin. Ama tabiki insanin ici bi kere sinmezse olmuyor. Sonra tup bebek merkezinde yaklasik 20 gun falan sonra 13 milyon/ml cikti.
Birde esim yanimda degilken sagliklj beslenemiyor diyorsun ya 4 gun en azindan saglikli besleniyor senin yaninda canim o yuzden cok uzme kendini
Oyle zamanlarda duaya sigincaz canim insallah. Benimki de cok calisiyo. Ondan ben de zorlaniyorum bazen

Bende Kaan hocanın istediği yerler olsun istiyorum.
Kaan hocaya ben sordum ozellikle mi mikrogen yazdiniz diye yok duzen de iyi dedi. Hatta düzenin apoptozis ve oksidatif stres testlerini yaptigini biz sonuclari goturunce ogrendi "aa duzen de mi baslamis aferin" dedi.

Bahceci falan da cok yuksek fiyatlara yapiyo
anladim. Ankaraya gittiginizde yaptirin dicem ama siz hemen tedaviye baslamak istiyorsunuz

Oyle zamanlarda duaya sigincaz canim insallah. Benimki de cok calisiyo. Ondan ben de zorlaniyorum bazen
evet yanyana olunca her sey daha kolay ve guzel. Allah onlari basimizdan eksik etmesin

Back
X