Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razi olsun zeynepcim.

Murabbaa Murabbaa canim esin neden boyle yapiyor? Bu yukun iki kisi bile zor tasirken neden sadece sen tasiyorsun. Karsina al guzel bi aksam yemegi hazirla ve yemek yerken duzgunce konus. Cok zor zaten bide o seni uzmesin.
Herşeyi denemedim canım Yok adam umursamaz çok üzülüyor oda farkındayım ama ben istiyorum ki ikimiz konuşalım dertleşelim biraz o beni cesaretlendirsin moral versin yok hiçbirşey laf söz kar etmedi olduğu gibi kabul ettim yapacak bir şeyim yok dua ediyorum Allah'a sığınıyorjm

Cnm ben hamile kalabiliyorum ama devamı yok gelmiyor. Bunun için perinatologa gideceğiz. Aslında eşimin test sonuçları da kötü değil ama yine de geç hamile kalabiliyorum ya. Bi bakalım yumurta tembelliği mi var yumurtalarım mı kalitesiz vs... olmazsa tüp bebek yapıcaz belki kaliteli yumurta veya spermleri kullanırlarsa düşük yapmam. Belki histereskopi yada laparoskopi yaparlar rahimde tüpte yapışıklık kist polip vs var mı diye bakar gerçi hsg çektirdik te bişey çıkmadı ama tekrarlayan düşüklerde yapabiliyorlarmış.

canım hangi ildesin bilmiyorum sürekli düşüğü olan arkadaşım MELİH ATAHAN GÜVEN adlı doktora gitti araştır istersen
arkadaşımın şimdi ikizleri var o çok memnundu doktorundan

Herşeyi denemedim canım Yok adam umursamaz çok üzülüyor oda farkındayım ama ben istiyorum ki ikimiz konuşalım dertleşelim biraz o beni cesaretlendirsin moral versin yok hiçbirşey laf söz kar etmedi olduğu gibi kabul ettim yapacak bir şeyim yok dua ediyorum Allah'a sığınıyorjm
@Zeynep6302 esinin ailesine soyleyip dediklerine uymazsa bosanacagini bile soylemisti canim. Ama genel olarak adamlar boyle umursamaz biz onlari biraz cesaretlendirip yola getirmemiz lazim canim pes etme olur mu

@Zeynep6302 esinin ailesine soyleyip dediklerine uymazsa bosanacagini bile soylemisti canim. Ama genel olarak adamlar boyle umursamaz biz onlari biraz cesaretlendirip yola getirmemiz lazim canim pes etme olur mu
Evet bütün erkekler aynı neden boyleler hiç anlamıyorum :kızgın: benimki de bazen beni bozup atıyor doktormusun sen diyor bı sürü şey söylüyor sonra ben ne dedimki diyor:kızgın:

Murabbaa Murabbaa çok zor bir durum hele ki hasta olan eşlerimiz olunca onlara daha ağır geliyor. Benim eşim doktora gitmen gerek dediğim de daha iki ay oldu deneyeli beni hemen Kısır yaptın dedi zoruna gitmişti doktora git demem fakat varikoseli olduğunu biliyorduk sonra aşlah razı olsun gitti 1 buçuk senedir uğraşıyoruz inişli çıkışlı tartışmalarımız oldu boşanalıma bile gitti konu. Yüreğime taş oturdu sandım bir an.. bizim testlerde sperm haraketsizliği hep %93-97 arası çıkıyor tabi ben salya sümük ağlıyorum. Eşim bana bir kızıyor anlatamam sen böyle yaparsan ben tedavi falan olmuyorum bırakırım herşeyi senin psikolojin bozuluyor bana destek olmuyorsun böyle yaparsan tedavi falan Yok dedi. Tabi ben sustum. Eşimi aldım karşıma onu sevdiğimi önemli olan benim çocuk sahibi olmam değil çocuğumun ondan olmasını istediğimi söyledim. İkimizin bir parçası olsun birimizden birimize bir şey olduğunda bana senden, benden sana birşey kalsın dedim. Bu dünyanın bizim yetiştirdiğimiz çocuğa ihtiyacı var elimizden gelen herşeyi birbirimiz için yapalım dedim. Böyle uzun uzun konuştum. Şimdi çok şükür üzülmemekte çalışıyoruz. Onu çok seviyorum allah ona ömür versin.
Belki aklında birşeyler oluşturur diye anlattım pes etme lütfen..

ask olsun ben mutlu oluyorum cevap yazarken lutfen boyle dusunme insallah hepimizin bebegibolacak ben inaniyorum canim arkadasim her seyi sor sen. Benim iki yumurta toplamam da agrili oldu ama ikincisi daha hafifti. Agridan cok gaz sancisi cok oluyor ama bunun icinde dr.un ilac verir misiniz derseniz verir bana vermisti ben o ilaci ancak bebege zarar verir diye kullanmadim. Agri cektim. Dr.un zarar verecek bi ilaci vermeyecegini bildigim halde hemde tup bebek dr.um verdi ilaci ama yok iste pimpirikliyim. Kullanmadim.DNA hasari testimiz %11 cikti yani yok demek oluyor. O yuzden hasardan dolayi olmuyor diyemedi kaan aydos. Ben kaan aydosa gitmeden once de gittikten sonra da tup yaptirdim bu ikinci denemem canim

ya sorma ben ilkinde 2 ay boyunca baktirmistim bi turlu yukselmedi degerim sonrasinda da zaten albi atmadi. Insallah bu sefer olumlu dusunelim. Olunlu olsun. Progesteronu kafana takma ilac takviyesiyle yukselir insallah canim. Bana dr. Hic baktirmadi o hormona

ooo iyice gün kızi olmussjn canim :KK70: oyle dusunme bazen bana da oyle geliyor sonra Allah.a dua ediyorum ve hep olumlu dusunmeye calisiyorum.
zeynepppppppp zeynepppppppp canim perinotolaga gidince pai testi onemli mi diye sorabilir misin canim. Ben yaptirmadim ya istememis dr.um o yuzden endiseliyim.
canim nasilsin? Ne zaman test tarihin? Tup bebek gibi mi oluyor asilama test tarihi de. Biz transferden sonra 12.gunde test verdik
Canım 2 Mart'ta kan vercem tabi ben kan vermeden test yaparım evde :) tüp bebekte kullanılan puregon 600 diye bı iğne kullandım 75mg 4 gün aslında 7-8 gün kullanan oluyor benim yumurta çabuk gelişince diğerlerini büyümesini istemedi doktor en son kontrola gittiğimde 16m 12m yumurta olmuştu solda dağdakiler küçüktü bu kontroldan sonra 2 gün daha iğne vurdum biraz daha büyümüştür çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat sonra aşılama oldu esimde yıkama sonrası 8milyon sperm kaldı bunu ucu uzun bı şırıngayla rahime verdi yarım saat o şekilde bekledim normal hayatına donebilirsin dedi aşılamadan bugün sonra ilişki olcak dedi yani dün ama eşimle tartıştım olmadı ilişki bı fitil verdi şimdi onu kullanıyorum progestan diye folik asit ve aspirin kullanıyorum işte bu kadar sadece aşılama yaptığımız gün uzandım ertesi gün normal işlerimi yaptım ağrım sızım yok sadece göğüslerim ağrıyor oda çatlatma iğnesindenmis biraz uzun oldu ama böyle işte :)

Evet bütün erkekler aynı neden boyleler hiç anlamıyorum :kızgın: benimki de bazen beni bozup atıyor doktormusun sen diyor bı sürü şey söylüyor sonra ben ne dedimki diyor:kızgın:
evet bende o dr.a gidelim bu dr.a gidelim diyince sinir oluyyordu.

Canım 2 Mart'ta kan vercem tabi ben kan vermeden test yaparım evde :) tüp bebekte kullanılan puregon 600 diye bı iğne kullandım 75mg 4 gün aslında 7-8 gün kullanan oluyor benim yumurta çabuk gelişince diğerlerini büyümesini istemedi doktor en son kontrola gittiğimde 16m 12m yumurta olmuştu solda dağdakiler küçüktü bu kontroldan sonra 2 gün daha iğne vurdum biraz daha büyümüştür çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat sonra aşılama oldu esimde yıkama sonrası 8milyon sperm kaldı bunu ucu uzun bı şırıngayla rahime verdi yarım saat o şekilde bekledim normal hayatına donebilirsin dedi aşılamadan bugün sonra ilişki olcak dedi yani dün ama eşimle tartıştım olmadı ilişki bı fitil verdi şimdi onu kullanıyorum progestan diye folik asit ve aspirin kullanıyorum işte bu kadar sadece aşılama yaptığımız gün uzandım ertesi gün normal işlerimi yaptım ağrım sızım yok sadece göğüslerim ağrıyor oda çatlatma iğnesindenmis biraz uzun oldu ama böyle işte :)
tup bebek kadar olmasa da bu asilamada baya mesakkatliymis canim. Cpk sukur o asamalri atlattin insallah senden de bir bebis haberi aliriz yakin zamanda

selam kızlar, ben bir süredir takip edemedim, yeni haberler var mı :) ?

Murabbaa Murabbaa çok zor bir durum hele ki hasta olan eşlerimiz olunca onlara daha ağır geliyor. Benim eşim doktora gitmen gerek dediğim de daha iki ay oldu deneyeli beni hemen Kısır yaptın dedi zoruna gitmişti doktora git demem fakat varikoseli olduğunu biliyorduk sonra aşlah razı olsun gitti 1 buçuk senedir uğraşıyoruz inişli çıkışlı tartışmalarımız oldu boşanalıma bile gitti konu. Yüreğime taş oturdu sandım bir an.. bizim testlerde sperm haraketsizliği hep %93-97 arası çıkıyor tabi ben salya sümük ağlıyorum. Eşim bana bir kızıyor anlatamam sen böyle yaparsan ben tedavi falan olmuyorum bırakırım herşeyi senin psikolojin bozuluyor bana destek olmuyorsun böyle yaparsan tedavi falan Yok dedi. Tabi ben sustum. Eşimi aldım karşıma onu sevdiğimi önemli olan benim çocuk sahibi olmam değil çocuğumun ondan olmasını istediğimi söyledim. İkimizin bir parçası olsun birimizden birimize bir şey olduğunda bana senden, benden sana birşey kalsın dedim. Bu dünyanın bizim yetiştirdiğimiz çocuğa ihtiyacı var elimizden gelen herşeyi birbirimiz için yapalım dedim. Böyle uzun uzun konuştum. Şimdi çok şükür üzülmemekte çalışıyoruz. Onu çok seviyorum allah ona ömür versin.
Belki aklında birşeyler oluşturur diye anlattım pes etme lütfen..
Allah razı olsun arkadaşlar iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum her zaman dualarımdasınız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin :dua::KK200:

Canım inşallah güzel sonuçlarını müjdeli haberini alırız hayırlısı ile ben aşılama yaptırdığımda bize hiç ilişki demedi şaşırdım hatta ilişki yasağı vardı ananas ye canım bende bilmiyordum Yen'i öğrendim kk sayesinde aşılama ve tüp bebekte bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş

Suskun Ceylan Suskun Ceylan bak şimdi kızdım sana neden ilişki olmadı :duduk::sinirli::sinirli: Kavga başka bu başka o kadar meşakkatle uğraş sonra sinir stres kesin etkilenmişsindir. Bu adamlara 1 öğün yemek 3 öğün sopa lazım.
Ya sorma birbirimizi yedik resmen hatta dedimki Allah'ın bı bildiği varki olmuyor çocuğumuz sustu öyle bakiyor :110:

canım hangi ildesin bilmiyorum sürekli düşüğü olan arkadaşım MELİH ATAHAN GÜVEN adlı doktora gitti araştır istersen
arkadaşımın şimdi ikizleri var o çok memnundu doktorundan

Cnm urfadayım ben Melih bey İstanbul’da. Gidemem dönem içinde. Çok teşekkürler bilgi için. Aklımda yine de bulunsun.

Murabbaa Murabbaa cnm her erkek öyle ya. Biz de çok tartıştık kavga kıyamet vs... valizimi bile toplayıp gitmek istedim ailesini de aradım oğlunuzda problem var uğraşmıyor ben boşanma kararı alıcam artık keyfini bekleyemem dedim kocama da dedim bunları. Tam bi hafta kadar evde kavga vardı ruh gibiydik. Artık valizimi aldım evden çıktım araba bekliyordum ki aileme gideyim eşim geldi arkamdan söz verdi ne gerekirse yapıcam dedi bi dünya yemin etti. Kabul etmezdim bu söylediklerini de ( çünkü beni çatlattı artık 8 aydın ameliyat olmuş 4 aydır uğraş veriyor ilk 4 ay yatış beyefendi) ağladı çocuk gibi karşımda öyle kabul ettim yüreğim kaldırmadı yani. Öyle işte ama o günden beri de herşeyi yapıyor hiç beni yormuyor Allah razı olsun. O aslında kabul edemedi bu rahatsızlığı Urfalı bide vs.... inkar etti başta olamaz böyle birşey dedi sonra idrak etti sonrada kabul edip teslim oldu. Canım kocişim ya :KK200: deli gibi seviyorum kara gözlümü :KK200: Allah başka dert vermesin bu kadarında kalsın hamdolsun. Eşlerimiz kıymetli.
Bi arkadaşım bana sen çocuk meselesine o kadar kitlenmişsin ki elindeki hazineyi hiç ediyorsun. Eşin çok iyi sana aşık vs kıymetini bil demişti. Gerçekten de öyle... kusura bakmayın ya yine döktürdüm :olamaz:

Niye böyle yapıyorsunuz hemde böyle bir tedavi aşamasında. Kavga sebebiniz neydi. Azıcık sıkamadınız dişinizi.
Çok oyun oynuyor bilgisayarda aklına mış düştüğü zaman duş alıyor dişlerini fircaliyor bornozla karşıma geçiyor bende çıldırıyorum odun gibi resmen töbe yarabbim ya :KK70:

Kızlar çok şanslısınız ki eşleriniz istiyor maşallah ne güzel ben bu konuları eşimle konuşamıyorum bile beni strese sokma diyor sürekli zoraki bir şekilde benim istememle tedaviyi kabul ediyor bu konuda bana hiç destek olmuyor bende artık çok yoruldum kimseye derdimi açamıyorum konuşulmuyor çünkü bu konular kimseye güvenemiyorum arada fırsat buldukça buraya yazıyorum sizin yazılarınız okuyorum hamile olanları görünce mutlu oluyorum bir çok topikte benim gibi olan aynı durumda olup hamile kalan var mı diye geziniyorum
Kuzum acaba maddi açıdan müsait değim ondan mı strese sokma diyor bunu bi düşün

Back
X