ask olsun ben mutlu oluyorum cevap yazarken lutfen boyle dusunme insallah hepimizin bebegibolacak ben inaniyorum canim arkadasim her seyi sor sen. Benim iki yumurta toplamam da agrili oldu ama ikincisi daha hafifti. Agridan cok gaz sancisi cok oluyor ama bunun icinde dr.un ilac verir misiniz derseniz verir bana vermisti ben o ilaci ancak bebege zarar verir diye kullanmadim. Agri cektim. Dr.un zarar verecek bi ilaci vermeyecegini bildigim halde hemde tup bebek dr.um verdi ilaci ama yok iste pimpirikliyim. Kullanmadim.DNA hasari testimiz %11 cikti yani yok demek oluyor. O yuzden hasardan dolayi olmuyor diyemedi kaan aydos. Ben kaan aydosa gitmeden once de gittikten sonra da tup yaptirdim bu ikinci denemem canim
ya sorma ben ilkinde 2 ay boyunca baktirmistim bi turlu yukselmedi degerim sonrasinda da zaten albi atmadi. Insallah bu sefer olumlu dusunelim. Olunlu olsun. Progesteronu kafana takma ilac takviyesiyle yukselir insallah canim. Bana dr. Hic baktirmadi o hormona
ooo iyice gün kızi olmussjn canim

oyle dusunme bazen bana da oyle geliyor sonra Allah.a dua ediyorum ve hep olumlu dusunmeye calisiyorum.
zeynepppppppp
canim perinotolaga gidince pai testi onemli mi diye sorabilir misin canim. Ben yaptirmadim ya istememis dr.um o yuzden endiseliyim.
canim nasilsin? Ne zaman test tarihin? Tup bebek gibi mi oluyor asilama test tarihi de. Biz transferden sonra 12.gunde test verdik