- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben hep ilk önce sizlere ve mümin kardeşlerime sonra kendime dua ediyorum hepiniz dualarımdasınız.Aynı şeyleri ben de hissediyorum. Herkes gidip ben kalacakmışım gibi.. zaten çevremde çocuksuz bi ben kaldım gibi bir şey..@Mfsg bazen umut dolu oluyorum bazen de ne bileyim işte.. rabbim büyük dualarımız birbirimiz için olsun. Gönlü güzel kardeşim.
Ben hamile kalırsam Eğer inşallah. Öyle kolay kolay gitmeyi düşünmüyorum. Alıştım galiba.
Kime ne kadar yardım edebilirsem o kadar iyi benim için
Bende zaman zaman umutsuzluğa kapılıyordum ama atlattım galiba sadece çok duygusalım durup durup ağlayasım geliyor. Allah evladın da hayırlı olanını nasip etsin neler görüyoruz, okuyoruz. Allah’a evladının Canını alması için dua edenler bile var o kadar zulüm öfke dolu gaddar olabiliyorlar. Doğurmakla olmuyor yetiştirmekte önemli. Allahım güzel ahlakla yetiştirecek bilgiyi ve gücüde bize nasip etsin. Dualarımızı eksik yapmayılım lütfen. İçimizi de ferah tutalım. Ben hep geciktiriyorsan güzelleştiriyordur diyorum bence de öyle bizimkiler güzelleşmekle meşguller.