günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı haftalar diliyorum öncelikle..
haftasonu internetimdeki sıkıntıdan dolayı giremedim,
R
ruyagokk
ve
zeynepppppppp
için okumalarımı az önce tamamladım.. Rabbim gönlünüzdeki muradı hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
@Mucizemm1234 ve
@demircemre01
Kızlar kısaca bizlere kendinizden bahşeder misiniz?
Elimizden geldiğince özel dua yapmaya çalışıyoruz. Sıranız geldiğinde buna göre dua yapacağız.
Günlük yapılması gereken duaları gönderiyorum.
Sizlerin de güzel dualarınızı bekliyoruz.
Şimdiden allah razı olsun.
canım ben de 4 yıllık evliyim,ilk zamandan beri istememize rağmen hiç gebelik gerçekleşmedi..bende bir sıkıntı yok,tüm tetkiklerimi yaptırdım,herşey normal..
eşimin 2015 deki ilk testinde ml deki sayı 7 milyon,toplam hareketlilik %27 morfoloji %3 dü..en son 2017 ekimde test verdi tekrar,çok ilginç sayı aynı hareketlilik toplamı %50 ye çıkmıştı..ama eşim teste girmeden çok stres yapıyor ve son teste gece vardiyasından sabah işten gelip verdi belki sayıyı bu etkilemiştir.
aynı zamanda eşimin testesteron seviyesi de oldukça düşük,prolaktin yüksekti..doktor kontrolünde kullandığı ilaçlarla normal değerlere geldi..bu ay tekrar kontrol amaçlı baktırıcaz..
bu geçen süre zarfında eşim sadece doğal takviyeler aldı..kürler,aktara yaptırdığımız macunlar,arısütü bak polen ve bunun gibi şeyler..
En son İstanbulda bir aktara sonucumuzu gönderip bir kür sipariş ettik o da bu hafta bitiyor..artık ondan sonra tekrar test verecek..
Bu sırada üniversite hastanesinden randevu aldık,tüp bebek raporu için başvurucaz ve nasipse yaza kadar aşılama tutmazsa da tüp bebek düşünüyoruz..
Allah sizlerden de razı olsun..her zaman yazamasam da hepiniz her daim dualarımdasınız..