• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Önceki degeriniz neydi cnm sıkma canını neden olmuş olabilir ki hocaya sor bi ayrıca biz araştırma hastanesinde tahlil veriyoruz tahliksonuçları berbat çıkıo özelde çok farklı öıkıo
43 gün önceki testte 1 cc de 15.5 milyon sperm
Toplam hareket % 48
İleri hızlı hareketli % 18
Morfoloji %40
Toplam sayı 46.5 milyondu.

0227F0AD-3495-40D1-BF7E-8F30C5CFCDA6.webp 9499B7BF-705C-4E55-98B0-91996D52635A.webp 4DFB6628-0DBD-4CB7-9B23-A25FE38D6DFA.webp D1357354-31B4-4438-908C-DB374537F9EA.webp 6AF25080-B2F0-4987-A2E5-E7784E491BEE.webp Cnm bunlar hormon testlerimiz bak bi cnm anlıyorsan.

Doğru canım. Bende artık plan yapmıyorum. 11 iyi sanırım bizde 16ydı sınır 15 di prolaktin yüksek dedim Kaan hoca 50ye kadar normal demişti.
Siz bir hormon testi verin en son ne zaman verdiniz bilmiyorum ama fsh da önemli. Bu umarım sizin için bir gelgittir.

Canım hepsi normal değerlerde görünüyor.
Ama dizinde bizim gibi fsh ve lh alt sınıra yakın. Ben biraz yükselsin istiyordum ama Kaan hoca hayır gayet normal boşuna hormon almayın sizde sadece haraket sorun demişti. Benim de aklım çok karışıyor. Bana göre fsh ve lh 5in üzerinde olmalı.

Canım hepsi normal değerlerde görünüyor.
Ama dizinde bizim gibi fsh ve lh alt sınıra yakın. Ben biraz yükselsin istiyordum ama Kaan hoca hayır gayet normal boşuna hormon almayın sizde sadece haraket sorun demişti. Benim de aklım çok karışıyor. Bana göre fsh ve lh 5in üzerinde olmalı.

Bilmiyorum valla artık ne olursa olsun. Uğraşamıyorum artık. İlacını kullansın tüp bebeğe kadar bayram sonrası hemen tüpe geçecez artık. 3.5 sene oldu uğraş uğraş dur.

Canim sen kayip filan yasadin ya esin de haliyle üzülüp stres olmustur .Allah yeter ki ol desin .Takilma sayilara 1 tane sperm 1 tane yumurta lazim yeter ki ol desin Rabbim .
İnşşş cnm ama sizin ki bu kadar düşük değildi bence. 3 milyon nedir yaaaa???? Artık salıcam ya hayatı zehir ettim kendime. Yok spermdi YÖK yumurtaydı vs...

Bırakmadı ki hiç cnm. Herşeyi kullanıyor adam saati saatine. Gerçekten yıldım artık. Bu sayıyla hiç birşey olmaz. Galiba biz artık durmalıyız kaderimize razı gelip oturmalıyız. :KK43: Eki Görüntüle 2133321
Canım bizim 6.ay testimizde sayımız 50milyondu bı hafta sonra aşılama denedik hatırlarsanız ondaki testde 24.700 doktora bu nasıl olur dediğimde olabilir 4 katı oynar dedi bence 15 gün sonra test yaptırın istersen foto atarım yarisi bile değildi rakam

Canım bizim 6.ay testimizde sayımız 50milyondu bı hafta sonra aşılama denedik hatırlarsanız ondaki testde 24.700 doktora bu nasıl olur dediğimde olabilir 4 katı oynar dedi bence 15 gün sonra test yaptırın istersen foto atarım yarisi bile değildi rakam

Allah allah nasıl bu kadar oynar ya????? Hacamatta yaptırmıştık acaba o mu etkiledi ??? 15 gün sonra tekrar yaptırıcaz inşşşş

P Perican01 C cetiha88 Murabbaa Murabbaa D Duygu1701
kızlar hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah .çok çok sevindim mesajları okuyunca .Rabbim bu gruptaki ve isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin .dualrimdasiniz kızlar .
Çok giremiyorum hamilelik biraz zor geçiyor şükür Rabbime bebegimi kucağıma alayında ben bunada razıyım :).
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

zeynepppppppp zeynepppppppp üzülme canım inan ki o değerler düzelir. Tüp bebek öncesi eşim test vermişti İnanki değerler çok kötüydü ileri hareket 0 di .moralimiz çok bozuktu olmaz artık dedik .sayıda 8 milyondu
Ama yumurta toplandığı gün şükür Rabbime ileri hareket %20 di .sayı 15 milyon falandı . 3. Dondurulmuş embriyomuz tuttu.Sukurler olsun Rabbime.
Pes etme hiç Rabbim yeterki ol desin tek bir sperm yeter. inşallah sizin ve bu gruptaki arkadaşlarımın en yakın zamanda tüpe gerek kalmadan kendiliğinden olur bebişiniz

Suskun Ceylan Suskun Ceylan canım eşine asist tablet kullandır. Dizinde viskozite kıvamlı bizde de öyle dr deşifre ki spermler çözülüp gidemiyor olabilir.
Ben çok farklılık göremiyorum sizin değerlerde bir dipte bir zirvede olsa anlayacağım ama o kadar olur. Bizde de 16 milyon 19 milyon 23 milyon 36 milyon 43 milyonlar oldu. Bunlar oluyor.
90 milyonken 5 milyona düşmesi gibi bu tarz farklılıklar düşündürücü olabilir.
Bir de tek test doğruyu göstermez 3 hafta arayla 2 test verilmesi doğru olan.

Bilmiyorum valla artık ne olursa olsun. Uğraşamıyorum artık. İlacını kullansın tüp bebeğe kadar bayram sonrası hemen tüpe geçecez artık. 3.5 sene oldu uğraş uğraş dur.
Canım siz bir test daha verin tek testle karar verilmez 3 hafta arayla test yaptırmak lazım.
Hacamatın olumsuz etki yaptığını düşünmüyorum.

P Perican01 C cetiha88 Murabbaa Murabbaa D Duygu1701
kızlar hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah .çok çok sevindim mesajları okuyunca .Rabbim bu gruptaki ve isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin .dualrimdasiniz kızlar .
Çok giremiyorum hamilelik biraz zor geçiyor şükür Rabbime bebegimi kucağıma alayında ben bunada razıyım :).
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

zeynepppppppp zeynepppppppp canım sperm konusu o kadar değişkenki sen hıc kafana takma biz ilk testte sayımızda cok dusuktu morfolojimizde %1 di 20 gun sonra tekrar verdik dünyanın farkı cıktı hiç takılma bu konulara yapmamız gereken tek şey sabır ve dua . Sen tevekkülünü yAp Rabbim ol derse olur biliyosun milyonlarca sperm değil 1 spermle oluyo oda Rabbimin takdiri içini ferah tut sen

Back
X