Offf

Bizde sağ tarafta elle pek belli olmamıştı 2016da doblerde belli olmuştu. 2.4 solda 4.0 mmdi bize soldan ameliyat sağa gerek Yok dediler bende araştırdım. Mikrocerrahi ise olabiliriz dedik. Prof yapacak diye olduk ana profu hiç görmedik. 6 ay sonra test vermeye bir gittik büyük hayal kırıklığı ve hüsran %93 haraketsiz sperm. Doblerde 4 mm olan damar görünmüyor ama 2.9 var. Benim tahminim 8 damar varsa en kalın olan 3 tanesini falan bağladılar gerisi kaldı. Burada bir bayanın eşimin soldan 10 sağdan 6 damarını bağlamışlar bizde sadece 3 bağladılar ve hala damar geliyor eşimin eline. Sadece ağrısı vardı ameliyat öncesi şimdi binde bir ağrıyor diyor. Başka bir dr gittik ameliyata gerek Yok dedi. Kaan hoca dobler gibi cihazla bakmış ve şakın şakın elletmeyin sende ameliyatlık bir durum yok daha kötü olmasın gibi birşey demiş. Eşim şimdi asla ameliyat olmaz.
Şimdiki aklım olsa Teoman Cem kadığoluna giderdim.
Kaan hoca bu soermler yumurtaya ulaşırsa döller hiçte sorun olmaz falan dedi. Varikosel spermi etkiliyor demeleri DNA hasarına yol açıyor Yada haraketsizleştiriyor falan filan...
sizde kalite neden düşük oluyor bundan önceki denemelerinde de öylemiydi.
Burada bir bayanın eşinde varikosel var sperm 3 milyon civarı 7 yumurtası toplanmış 7side 5. Güne a kaliteyle gelmiş. Kafayı yemek üzereyim. Drlar onlarada zaman kaybetmeyin yaş faktörü var demişler.