- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
Çünki doktor boşuna uğraşma senin çocugun olmaz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
Teşekkürlerzeynepppppppp sana yardımcı olsun.
İnşallah canim. Benim de 1 yili gecti denemelerim. Ama morfoloji bozuklugunu yeni ögrendik. Daha evvelden test yapsaydik keske ama nasipYok canım istiyoruz bakalım nasip inşallah olur
Yuvarlak hücre yüksek değil. Ama morfoloji maalesef yüksek. Fakat düzeltilemez diye birşey Yok. Siz eczaneden 200lük evicap al. Eşinde d vitamini eksikliği var mı aile hekiminiz ona baksın. Maddi açıdan iyi değiliz demişsin o zaman aktardan çakşır al onu dene bir müddet.Bu testten iki hafta evvel Haseki'de yaptırmıştık. Sperm sayısı(toplam sperm sayisi degil) 50 milyon cikmisti.(1cc'de) ileri hareket %40 yerinde hareket %30 çıkmıştı. Ordaki doktor problem yok demişti. Ancak morfolijiye falan bakmamişlar. Şimdi biraz bitkisel şeyler deneyip tekrar test yaptircaz. Maddi durumumuz suan iyi degil iyi bir doktora gidemeyiz malesef. Yuvarlak huçre sayisi 600.000 diyor. Aslinda 5milyondan az olan normalmiş. Hasekidekinde de lökosit görüldü diyordu. Bu da etkiliyor mudur? Bunun icin de ısırgan otu kullanmayı düşündüm de. Ne dersiniz?
Düzeldiğini biliyorum üzülmeyin bu arkadaşımızın eşinde vardı bu problem düzeldi hamile kaldı ama düşük yaptı. Sizde sperm testi nasıl?Teşekkürler
Cakşıra başladık şuan. Etki eder mi? Cakşır tam olarak neyi sagliyor onu da anlamadim ama grupta cok kullanani okudum. Evicap ta alacagim insallahYuvarlak hücre yüksek değil. Ama morfoloji maalesef yüksek. Fakat düzeltilemez diye birşey Yok. Siz eczaneden 200lük evicap al. Eşinde d vitamini eksikliği var mı aile hekiminiz ona baksın. Maddi açıdan iyi değiliz demişsin o zaman aktardan çakşır al onu dene bir müddet.
Ben denemedim ama morfolojiye iyi geldiğini söylüyorlar. Sperm başı için d vitamini e vitamini omega 3 iyi geliyor. Orta kısmı için b8 vitamini. Kuyruğu için çinko size önerebileceklerim.Cakşıra başladık şuan. Etki eder mi? Cakşır tam olarak neyi sagliyor onu da anlamadim ama grupta cok kullanani okudum. Evicap ta alacagim insallah
Evet canım anneme duaları bı iki gün kacirabilirim şuan yoldayım sabah evde olucam uyurum falanAnnene mi? Ne kadar yoksun. 3/4 gün ise listeden çıkarmam. Diğerlerine okursun.
Cnm benim eşimin prolaktini 155 çıktı sonra Kaan aydın bizi endokrin Dr yönlendirdi ve Dr mr İstedi. MR çekilince 3.5 mm büyüklüğünde mikroadenom çıktı. Beyinde masum küçük bi kitle. Dostinex 0.5 mg verdi 5 ay oldu kullanalı. Şuanda eşimin prolaktini 11 çıktı. Çok şükür düştü. Tekrar mr çekildi sonuç daha çıkmadı. Kitle kaybolmuş olsa bile 6 ay yine dostinex kullanacakmış ki baskılasın prolaktini ve beyindeki adenomu.ama işte bu ilaçta sperm sayımızı düşürüyor maalesef. Üzülmeyin ya. Olur mu hiç öyle birşey demedi doktor bize. Ben eşimin prolaktini yüksekken hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef.Kızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
Tesekkür ederim yardımcı olduğunuz içinCnm benim eşimin prolaktini 155 çıktı sonra Kaan aydın bizi endokrin Dr yönlendirdi ve Dr mr İstedi. MR çekilince 3.5 mm büyüklüğünde mikroadenom çıktı. Beyinde masum küçük bi kitle. Dostinex 0.5 mg verdi 5 ay oldu kullanalı. Şuanda eşimin prolaktini 11 çıktı. Çok şükür düştü. Tekrar mr çekildi sonuç daha çıkmadı. Kitle kaybolmuş olsa bile 6 ay yine dostinex kullanacakmış ki baskılasın prolaktini ve beyindeki adenomu.ama işte bu ilaçta sperm sayımızı düşürüyor maalesef. Üzülmeyin ya. Olur mu hiç öyle birşey demedi doktor bize. Ben eşimin prolaktini yüksekken hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef.
DİREK SÜT HORMONUNA BAKMAK NERDEN AKLINIZA GELDİ YADA DOKTORMU SÖYLEDİ . BAKTIRALIM DİYE VE BELİRLİ GÜN VARMI ERKEKLER İSTEDİĞİ ZAMAN YAPTIRIYOR MU CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİMKızlar aranızda eşimde süt hormonu yüksek olan beyinde hipofiz bezi bulunan varmı ?? Gebeliğe engel mi??
Hmmm orası iyidir o zmn ,e vitaminin gercekten faydalı oldugu okudum bizede oldu.çaksır kullanıyormussunuz sayıda bir artıs sagladımı sizde bizde de sayı problemdeİstanbul Çapa'da yaptırdık biz
Çok sağolunBen denemedim ama morfolojiye iyi geldiğini söylüyorlar. Sperm başı için d vitamini e vitamini omega 3 iyi geliyor. Orta kısmı için b8 vitamini. Kuyruğu için çinko size önerebileceklerim.
Biz cakşırı yeni kullanmaya başladık. Ama sayı problemi yok zaten bizde. Bir de düzgün olsalardıHmmm orası iyidir o zmn ,e vitaminin gercekten faydalı oldugu okudum bizede oldu.çaksır kullanıyormussunuz sayıda bir artıs sagladımı sizde bizde de sayı problemde
Acil e vitamine başlayın bence drunuza danısarakBiz cakşırı yeni kullanmaya başladık. Ama sayı problemi yok zaten bizde. Bir de düzgün olsalardı![]()
Öyle yapcaz insallah. Çok stres yaptim moralim bozuk. Düzelmeyenleri okudukca.Acil e vitamine başlayın bence drunuza danısarak
Tesekkür ederim yardımcı olduğunuz için
DİREK SÜT HORMONUNA BAKMAK NERDEN AKLINIZA GELDİ YADA DOKTORMU SÖYLEDİ . BAKTIRALIM DİYE VE BELİRLİ GÜN VARMI ERKEKLER İSTEDİĞİ ZAMAN YAPTIRIYOR MU CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Cnm alah razi olsnHiranur3434 arkadaşımız için okudum. İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsın canım