• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
8024C632-509E-4CFD-A2F6-539404DF23B3.webp
Kızlar birşey görüyor musunuz??? Ben hayalet bi çizgi görüyorum ama hayal da görmüş olabilirim. Siz görüyor musunuz????? Geçen ayda böyle oldu sonra çıkmadı :(

Evet onu da duydum ama Kaan aydosa daha çok duydum açıkcası ilk Kaan hocayı deneriz olmadı ona da giderim. Varikosel hala kafamı kurcalıyor bunu için Emre Bakırcıoğlu Yada Kadıoğlua gidebilirim bakalım şuan akışına bıraktım. Eşim paronayak olduğumu düşünmeye başladı :-)
bence Emre Bakırcıoğluda boşuna gidecekdiniz. Benim eşimi ameliyat etti hic bir duzeltme yok. Tekrar ameliyat edeyim seni diyor. Cem bey daha iyi diye duydum ,ama ona da gitmedigimiz icin kesin bir şey diyemem. siz bilirsiniz canım. Geçmiş olsun

canım sayınız 4 den 44 milyona çıkmış, morfolojiniz de 2den 4 e çıkmış, bunlarda epey düzelme var. Hız için de birşeyler yaparsan güzel olur. Volüm 1.4 cc o biraz bana az geldi.
cok guzel duzeltme olmus sizde. Cok sevindim. Neler kullandiniz,yazarmisiniz?

Üzülme hiç bir şey olmaz Allah’ın iznşyle. %2lik yükselmeden de birşey olmaz. İmpryl hasarı tek başına düşürmeye yetmeyebilir genelde klomenle falan düşürüyorlar Yada daha güçlü antioksidanlar. Hiç olmadı iğneyle ama düşürülüyor hiç üzülme. Temmuza kadar ooo düşer o. Kaan hoca mı doktorunuz. Hemen iletişime geçin. Normalde çok hızlı cvp veriyor artık. Eğer sizin hasta numaranız yoksa sekreteriyle iletişime geç o yardımcı oluyor.
Kaan hoca canım klomen ve impryl vermişti.işte pazar günü yazma günü o güne tarih vermişti. Beklesem mi yoksa arasam mı :/ düşer mi sence sanmıyorum3 aydır uğraşıyoruz ya 40 ı bile düşüremedik ki

Kaan hoca canım klomen ve impryl vermişti.işte pazar günü yazma günü o güne tarih vermişti. Beklesem mi yoksa arasam mı :/ düşer mi sence sanmıyorum3 aydır uğraşıyoruz ya 40 ı bile düşüremedik ki
İstersen sekreterini ara ama dediğim gibi endişelenme düşecek iğne verir belki.

Back
X