• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar rüyamda küçük bir kovanın içinde çoğu beyaz olmak üzere beyaz ve kara dut gördüm. Hem yiyorum hemde karşımda birileri var gülerek onlara atıyorum.
Biraz baktımda bir sürü yorumu var ama çocuk sahibi olmaya işaret olduğuna yönelikte yorum var. Bu bile beni heyecanlandırıyor. :anneadayı: Bende artık bu :anneadayı::anne::emir_bebek: işaretlerin ismimle geçmesini istiyorum. Rüya yorumlayabilen varsa bana açıklama yapabilir mi? Heyecanlandım biraz sanki. :KK66:
Harika cok guzel bir ruya Rabbim hayra cikartsin

Kızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.❤️ 6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm ;) doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim ;)

Aaa çok sasrdm ben de inş sağlikla gelisir . Rabbim ne kadae buyuk verince de boyle veriyor. Ins her sey gonlunce hayirla saglikl ilerler.

Merhaba arkadaşlar. Şuan özel bi hastanedeyiz. Eşimin iki ayrı yerde çekilen ultrason sonucları. Doktora göstericez. Sizde yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-29-11-55-25-087.webp
    Screenshot_2018-05-29-11-55-25-087.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2018-05-29-11-55-15-718.webp
    Screenshot_2018-05-29-11-55-15-718.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.❤️ 6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm :KK66: doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim :KK66:
rabbim tamamını erdirsin

Kızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışımızı duyduk çok şükür.❤️ 6+2 günlük görünüyor ultrasonda. Bir de süprizimiz var size bi kesemiz daha var 6.1 mm :KK66: doktor 9-10 gün sonra çağırdı onunda kalp atışına bakacak ama şok olduk hem biz hem de doktor. Nasıl olur ya diyor :) bi hafta geriden geliyor ama doktor çok ümitlenmeyin dedi 2. Si için :) rabbimin taktiri dedim :KK66:
Ayyy canım inanmıyorım. Bu süper bir haber. Ailede ikiz var mıydı..bana çok ümit oluyorsunuz inşallah bizim de normal yoldan olur. Sizin öyle oldu hatırlıyorum

Arkadaşlar sebebsiz infertilite var bizde ama bir çok kezd tane o bebek başarısızlığı doktorlar istemedi ona rağmen hasar testi yaptırdık şimdi yorumlama konusun da size ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz lütfen
Arkadaşlar Kaan hocanın hastası değiliz mail atsak yine de yorumlarmı ki acaba sizde bir bakın lütfen

Ay inanmıyorum Zeynep hadi hayırlı olsunlar canım sağlıkla doğsunlar şok oldum masallah

Cok sukur canim Rabbim mutlulugunu kat kat arttirsin hersey guzel olacak hamdolsun

Aaaaaaaa bak işte bu süper haber :KK71::KK71::KK71:insallahh sağlıkla buyur oda insallahhhhhh:KK71:

zeynepppppppp zeynepppppppp cok guzel beslen tamammi? 3 ogunu atlamadan yesillik agirlikli sabah hergun mutlaka yumurta peynir .. minnaklara yarasin insallah :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Çiğ köfte kullanma dedi hatta dokunma bile dedi. Ciğer dalak vs yeme dedi. Yeşillikleri de sirkeli suda beklet öyle tüket dedi. Oruç tutma dedi bol su iç dedi. Böyle genel olarak cnm. İnşşş sağlıkla ilerlerler cnm duanızı eksik etmeyin inşşş

Çiğ köfte kullanma dedi hatta dokunma bile dedi. Ciğer dalak vs yeme dedi. Yeşillikleri de sirkeli suda beklet öyle tüket dedi. Oruç tutma dedi bol su iç dedi. Böyle genel olarak cnm. İnşşş sağlıkla ilerlerler cnm duanızı eksik etmeyin inşşş
Canım sizin yaşlar kaçtı 30 yas üstü hatırlıyorum. Eşime varikosel ameliyatı ol sonra 1 ay sonra da tüp bebeğe gidin dedi doktor. Yaşım 32 eşimin 31

masallah zeynep cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah :KK200:

Back
X