• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlı ve endişeliyim yarın nasip olursa bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğim dua edin bana olur mu gugüzhaberlerle geleyim.
Allah hepimize bu heyecanı tattirsin benim canım kader arkadaşlarim.:KK200:
Hayirlisi canim ... dunyanin en guzel sesini duyacaksin .. (aglama) cok mutlu ol

Bizde beş tüp bebek var bizde artık labrotuvar problemli olduğu için böyle şeyler yaşadığımızı inananlardanız 6 tüp bebek için işlemler başladı adetimle beraber CD 56 parça alınarak ve birde era testi yapılacak
Embriyolara genetik tanı yapıldı mı? Sizin de görünürde bir sorun yok ve kaliteli embriyolar oluşuyor diye hatırlıyorum.

Pazar günü bekliyorum canım. Ama bu ay bi garip aslında erken gelir hep belirtiler bu ay baya geç geldi bide çok ağrımıyor öyle. Belim kalkmıyor sadece.Acaba inofolic ağrılarıma da mı iyi geldi. Dün hissettim işte belirtileri dedim umut etme bu ay da gitti hasar düşmeden ümitvar olmak nasıl bilemedim tabi :KK43:
İğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)

İğne etkiliymiş ya belki hemen düşmüştür canım kırmızıyı görene kadar umudunu kesme inofolic de kullandın bu ay inşallah süpriz olur:)
Aylin sen kullanıyormusun hatırlamıyorum ama eğer kullanmıyorsan başla bence günde 1 tane olsun.ben solgar femalamı neydi ondan da kullanmıstım hiç bi etkisi olmamıstı bunun farkını yumurtlama döneminde dahil hissettim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlı ve endişeliyim yarın nasip olursa bebeğimin kalp atışını duymaya gideceğim dua edin bana olur mu gugüzhaberlerle geleyim.
Allah hepimize bu heyecanı tattirsin benim canım kader arkadaşlarim.:KK200:
Duydun mu pit pit atan minik kalbi:)

Back
X