- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
Inofolic kullaniyorum canim.Cnm çok teşekkürler. Soruna gelince düzensizleşebiliyor. Biraz geçikebilir ama eğer kan testin negatif ise eli kulağındadır gelir kırmızılar yakında. Sende bizim aldığımız kullandığımız üründen alsana bi dene derim![]()
Esim de neler neler aliyor caksir suyu, bal ari sutu polen karisimi, neofortil, solgar koenzym, supradyne:)) bunlari bir sure kullansin sizin macuncuyu bir arayalim bakalim. Zaten yazin tup bebek deneyecegiz eylul gibi falan. En azindan ozamana kadar spermleri guclenir diyorum
Aminn canim Allah kimseye vermesin benim de 2. Aslinda ama digerindr gecikme olmamisti 2.si normal zamaninda olmustu. Bir de haftasonu bir test yaptim direkt cikti cizgi. Ertesi gunse cikmadi hicbirsey. O yanlis alarm beni umutlandirdi sanirim :)_kunfeyekun_ geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Ben oldum 6 ay önce. İlk adet geç geldi nerdeyse 40 gün olacaktı. Sonrasında normal adet bir tarihe sabitledi. O da normal adetimden daha geç bir tarih oldu. Korunma vermiş miydi doktorun?
Doktorum aslinda dusugun sebebini arastirmadan dusunme dedi. Fakat dusuklerden sonra kendiliginden hamile kalanlar da var. Ben ara vermek istemiyorum.
sen içeriğini beğenirsen bi bak da