• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bi ay önce eşimin sperm sayısı çok az çıkmıştı. Bugun tekrar sperm testi yapıldı rica etsem yorumlar mısınız?
Morfoloji iyi. Sayı ve hız fena sayılmaz ama takviye kullanın artsın biraz daha.

Morfoloji iyi. Sayı ve hız fena sayılmaz ama takviye kullanın artsın biraz daha.
Çok düşüktü ve ilk yaptığımızda dünya başımıza yıkıldı ama bugun çok şükür ki düzelme oldugunu gördük. Çakşır suyu keçiboynuzu kürü fındık ceviz incir badem kabak çekirdeği ve her aksam yeşil salata havuç tüketti. Ve bir ay sonra baya bi iyileşme oldu. E vitamini de alıcaz takviye olarak. Dr sadece tüp bebek olacagını söylemişti 1 ay önce ama şimdi şansımız arttı çok şükür. Yorumun için de cok tesekkur ederim

@Zeynep6302 ya var ya ne değişik bi hal içine girmişler. Ama ne güzel olmuş öyle seni sıkıştırırlarken. Nasıl mutlu oldum fakst çok değişik senleyken susmaları eşin gelince neşe içinde oluşlarını tabi olsaydı da kız olsaydı lafı :işsiz:

Saklicennet Saklicennet kuzu çok tebrik ederim. Maşallah bu da tamam. Daha nice başarıların olsun mesela Bebiş gibi :KK53: Biz de eşimin DNA hasarı düşmediği gün tartıştık ben çok üzüldüm üzüldükçe üstüme geldi sonra sesiniz yükseldi hiç gereği yokken. O gece sabaha kadar uyumadık. Onlar da bi farklı hissediyor sanırım. Bi ara böyle sorun olduğunu bilseydim evlenmezdim kimseyi üzmek istemezdim dedi. Ne diyeceğimi bilemedim:KK43:

Tabi ki var cnm bu ayrım Urfa’da farz zaten :)
Alllahm ya bulmak için neler çektik bide cinsiyet ayrımı yapıyorlar benimde ilk kız olduğunu duyduk eşimde bende çok sevindik adını duru koyduk sonra 16. Hafta erkek olduğu anlaşılınca kayınvalide m çok sevindi benim sinirler alt üst oldu burasıda karadeniz merak etme uurfa ya özgü değil halaaa Ebu Cehil kafaları yaşıyor

Çok düşüktü ve ilk yaptığımızda dünya başımıza yıkıldı ama bugun çok şükür ki düzelme oldugunu gördük. Çakşır suyu keçiboynuzu kürü fındık ceviz incir badem kabak çekirdeği ve her aksam yeşil salata havuç tüketti. Ve bir ay sonra baya bi iyileşme oldu. E vitamini de alıcaz takviye olarak. Dr sadece tüp bebek olacagını söylemişti 1 ay önce ama şimdi şansımız arttı çok şükür. Yorumun için de cok tesekkur ederim
Rica ederim ne demek. Doğal yolla olmayacaksa bile tüp bebek için de değerlerin düzelmesi gerekiyor. Sağlıksız sperm ya da yumurtayla maalesef tüp bebekte tutmuyor çünkü. O yüzden takviye şart.

Rica ederim ne demek. Doğal yolla olmayacaksa bile tüp bebek için de değerlerin düzelmesi gerekiyor. Sağlıksız sperm ya da yumurtayla maalesef tüp bebekte tutmuyor çünkü. O yüzden takviye şart.
Çok haklısın. Peki bu değerlerle hamile kalma şansım var mı doğal yolla?

Saklicennet Saklicennet canım az önce eşim teatrio almış gelmiş üzerinde yazanları okudum ama bir şeyi anlamadım. 200 mg da yazıyo ama parantez de 4 mg yazıyor astaksantin anlamadım.

Selvi25 Selvi25 ya kuzu gerçekten değerlerin böyleyken hamile kalmışsın ümidim arttı. Sayı kaçtı ? Sen de hiçbir sorun yoktu demi ?
Olmaz olurmu tüpler açıktı ama düzenli adet olan PCO luyum ploraktin hormonum sık sık 300 500 yapardı 49 ları görmüşümdür.ama ilk hamilleğim 4 ayda gelişti ileri hız 0 iken haberdar değildim tabi durumlarda n sonra 1 sene takviyeler almanıza rağmen gebelik gelişmedi rahim filmi çekildi aşılamaya geçecekken hamile kaldım bence rahim filmi işe yaradı.sonra boş gebelik le sonuçlandı daha sonra hemen bir adet olduktan sonra hamile kaldım bu iyi gidiyor çok şükür 24. Haftadayız.en son hamile kalınca ml de sayı 20milyondu ileri hız 2 morfoloji 2 Idi.anakaradan sonuçlar gelmişti hasar da tespit edilememişti.

Selvi25 Selvi25 ya kuzu gerçekten değerlerin böyleyken hamile kalmışsın ümidim arttı. Sayı kaçtı ? Sen de hiçbir sorun yoktu demi ?
Siz ne durumdasınız şuan.benm hamile kaldığım ay doktor bu değerle aşılama bile zor demişti inadına bekleyeceğim olmazsa tüp bebeğe direkt geçer iz demiştik ama Allah yazmış olsun o bebeğin rahme düşeceği anı saniyeyi kim engel olabilir herşey zamanını bekliyor ümidini kaybetme

Çok haklısın. Peki bu değerlerle hamile kalma şansım var mı doğal yolla?
Daha kötü değerlerle bile kalan var. Bizimde değerlerimiz aşağı yukarı sizin gibi. Ben daha hiç hamile kalamadım. Nasip birazda.

Selvi25 Selvi25 canım biz de DNA hasarı var şu an bunun tedavisini görüyoruz. İşte onun dışında morf 1, ileri hız 0 iken 16 falan oldu gözüküyor ama iki farklı yerde yapıldı bu test. Sayı ml de 13 iken 53 oldu gözüküyor. Ama işte sanırım hasar etkiliyor. Beni de her defasında işte hormonlarıma bakıp alttan muayene edip gönderiyorlar. Bi sıkıntı YÖK diyorlar düzenli afet görüyorum.

Slm bayanlar bende 6 yıllık evliyim ve hiç normal yolla hamile kalmadım değerlerimizde herhangi bi sıkıntı yok 4 kez tüp bebek yaptırdım ve hamile kalamadım. sebepsiz interfilite olduğu söyleniyor ama ben hiç bir şekilde hamile kalamayacakmıyım. Dr. normal yollardan bile hamile kalabileceğimi söylüyor ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı hem psikolojik olarak hem de maddi olarak. Lütfen bana yol gösterin ne yapayım.

Slm bayanlar bende 6 yıllık evliyim ve hiç normal yolla hamile kalmadım değerlerimizde herhangi bi sıkıntı yok 4 kez tüp bebek yaptırdım ve hamile kalamadım. sebepsiz interfilite olduğu söyleniyor ama ben hiç bir şekilde hamile kalamayacakmıyım. Dr. normal yollardan bile hamile kalabileceğimi söylüyor ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı hem psikolojik olarak hem de maddi olarak. Lütfen bana yol gösterin ne yapayım.
Dna hasar yaptırdınız mı? Bir direk tüp bebek mi denediniz? Aşılamaya genelde çok sıcak bakılmıyor, neden acaba? (bunu genel soruyorum)

CAnım dışını bana çekip atar mısın? Normalde 200mg q10. 4 mg astaksantin. Bazılarında da 60 mg resveratrol var ama neden bazılarında var bazılarında Yok bilmiyorum.
Saklicennet Saklicennet canım az önce eşim teatrio almış gelmiş üzerinde yazanları okudum ama bir şeyi anlamadım. 200 mg da yazıyo ama parantez de 4 mg yazıyor astaksantin anlamadım.

image.webp
Bu canım dışı.

Bugün eşimle sahile koşuya gittik. Konu bebeğe geldi bir Prof bulmuş ama erkek ben erkek istemediğimi söyledim saygı duydu derken neden aşılama denemiyoruzdan konu açıldı derken tartışmaya başladık birden. Bana herşeyi bir anda istiyorsun dedi araba istiyorsun evi değiştirmek istiyorsun bebek istiyorsun falan filan hayal aleminde yaşıyorsun dedi. Ya bebeğimiz olur da engelli olursa gibi konuştu. Bende dedim ki tamam o zaman gelecekteki tüm riskleri göz önünde bulunduralım ve hiçbirşey yapmayım hiç birşey istemiyorum dedim. O ayrı koştu ben ayrı. Lal olduk. Problem onlarda ama İnan en çok yıpranan ve dertlenen biziz. Evet her dediğimi yapıyor alıyor kullanıyor ama bazen de böyle saçmalıyor. Hayal dünyasında yaşıyormuşum bak sen... CAnım çok sıkkın.
Nasıl bir süreçten geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun İnşallah canim uzulme lütfen:(

Selvi25 Selvi25 canım biz de DNA hasarı var şu an bunun tedavisini görüyoruz. İşte onun dışında morf 1, ileri hız 0 iken 16 falan oldu gözüküyor ama iki farklı yerde yapıldı bu test. Sayı ml de 13 iken 53 oldu gözüküyor. Ama işte sanırım hasar etkiliyor. Beni de her defasında işte hormonlarıma bakıp alttan muayene edip gönderiyorlar. Bi sıkıntı YÖK diyorlar düzenli afet görüyorum.
Hasar tekrarladımı sizde bende düzen lab abartıyor sayıları ileri hızları bizim aşırı yüksek cıktı baktık sonuçlara bizim burda ne işimiz var dedik o kadar abartılıydı bence toplam hareket biz de hep %40 oldu ileri gitmedi .ileri hız 4 ü hiç aşamadı yerinde hareketli idi genelde

Back
X