Bizim 3. Güne iyi geliyor aslında oluşan embriyolar kaliteli oluyor ve yumurta içinde sperm içinde iyi deniyor.3.günden sonra spermle alakalı haklısın onun içinde farklı sperm seçimi istedik onda da biliyorsun aksilik oldu ama şuna da inanıyorum zaman meselesi.Yalnız sana şunu söyleyeceğim sende kendimi gördüm ilk zamanlar herşeyi araştırdım hangi testler hangi hastane hangi ilaçlar kadınlar kulübünde duyduğum bütün testleri daha doktorlar söylemeden şunu mu yaptırmak deyip yaptırdım,ne yicez ne yetmeyeceğiz meyve sularının bile ben hazırlıyordum ,abur cubura çok düşkünüm hamburgere çok düşkünüm ağzıma sürmedim neredeyse ama sonuç negatif çok pimpirikli olmanın hiöbir faydası olmadı,bu forumlarda dikkat etmeyenler sigara içenler hamile kaldı ben kalamadım, olmak lazım insanlar neler yiyip içerken gebe kalıyor şuan çok rahatım hiç önemsemiyorum kendimi kastıkça herşey ters gitti sende rahat bırak kendini nekadar çikolata yemişsin nekadar kahve içmissin düşüncelerin kadar saba zarar vermeyecek ,testi mikrogende yaptırdık panel olarak ros testi ,canlılık testi de vardı.hepsi normal,