- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
Bu arada gecen ay esim universitede urolojiye gitti. Duzende ve gen artta yaptirdigimiz tahlilleri de goturduk. Doktor asistan falandi sanirim. Bizim sonuçlari gorunce şoka girdi benim bilgim ondan daha çok sanirim :)) varikosel icin rontgen verdi ayrica genetige baktirin dedi. Daha once ankarada baktirmistik bende hafif pihtilasma vardi.Ah ya hiç sorma temiz çıktı diye sevinirken polip araştırmasına girdim girmez olaydım. Ama benim polipler 2 mm olduğu için almaya gerek görmeyebilirler ya hormon ilaçlarıyla büyürse bebişlerime engel olursa diye endişeleniyorum. :))
Senin poliplerden daha önce hiç bahsetmemiştin. İnşallah daha tekrarlamaz. Kürtaj yöntemiyle alınırsa tekrarlar diğer türlü kökünü yakıyorlarmış diye okumuştum. Bir de tekrarlıyor mu yani
Ben rahim filmimi anestezi almadan çektirdim. Deneyimli ve son teknoloji kullanan bir dr du. Geldi Benin’le baya bir konuştu hatta onu özellikle istemiştim. Hiç birşey duymadım diyebilirim sadece rahminle birşey geziyormuş gibi oldu hani tuvaletin gelince sesler gelir sanki gaz bir sağa bir sola yuvarlanır ya o hissiyat oluştu acı yoktu. Ben de çok korktum eşimi yanıma almadılar :) yarım saat önce minoset içtim belki işe yarar diye. Gerek olduğunu düşünmüyorum çok başarılıydı bir daha gerek olursa yüne oraya giderim ama biraz pahalıydı Yada İstanbul pahalı.
varikosel sanirim yokmus esimde. genetikten de araliga verdiler randevuyu. ben de kadin doguma gittim smear aldilar temiz cikti. birkac tahlil yaptilar pihtilasma ile ilgili. bir tek degerim cok hafif yuksek cikmis. muhtemelen pihtilasma yok diye yorumlayacak doktor. rahim filmi, kromozom tahlilleri, detayli ultrason hepsinin sonucu alip gelin degerlendirelim dedi doktor. ben hepsine toparlayana kadar subat olur herhalde :)
Burada iyi bir merkez var tup bebek icin. Bakalim sonuclarim ciksin tedaviye baslayacagim insallah ben de. bir de dusuklerin sebebini arastirmak niyetim esasinda. yoksa yine hamile kalip dusuk yapmaktan korkuyorum