Arkadaşlar merhaba benim eşimin sperm sayısı 3-4 adet çıkıyordu morfoloji 0 ileri harreket 0 eşimi varikosel ameliyatı yaptılar ameliyat olalı 2 yıl oldu hala düzelme olmamıştı.sonra ben ibrahim saracoglunun kürünü aldım fayda göremedik macun aldım fayda göremedik keçiboynuzu kürü kaynattım proxedy plus içirdim toplam 3,5 yıldır denemdigim kalmadı 1 defada tüp bebek denemem oldu en son bir tanıdıgım vasıtası ile bitkisel kürlerin buharı ile yapılan bir ilaç önerdiler tabi yine umutsuzdum hiç bir zaman yükselme göremedigimiz için neyse dedm alalım 1 ay aldım uyguladım snra eşim içmedi bıraktı o aradada progen m içiyordu test verdik 2 ay sonra morfoloji 1 sayı 400 adet olmuştu sevindik heralde dedik aldıgımız progen m fayda etti digerini almayalım progen m dvm edelim üzerinden 4 ay geçti test sonucu yine düştü busefer kafayı yicem tekrar doktora gittik hocam dedik acaba varikosel amlyt olduk ama sayıyı etikeleyen neolblr doktor bize strest olabilir mevsimsel degişklik olblr dedi neyse biz yine eve geldk düşünüdük dedkkki bu bitkisel suyu alsakmı tekrar satan kişiyi aradık bize keşke tek benm verdgmi kullansaydınız yeterli olucaktı neden bıraktınız dedi tekrar aldık içmeye başladı eşim 2 ay sonra test verin dediler biz tabi yazın tatildeydik ekim gibi test verdik sayı 18:000 total sperm 55.000 morfoloji 4 ileri hareket 9 olmuştu tekrar kullanamaya dvm etti şuan tekrar test verdgmzde yine yükselmiş olup ileri hareket % 19 oldu şmdi tekrar sipariş verdm uygulayıp şifa olur nomrla gebelik oluşur bunları yazmamın sebebi sizlerede bir umut olur yardımcı olmak istedim.