- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım ben 2016 da tüp bebek yaptırdığımda yumurtalar daha iyi gelişsin diye şeker hastalarının kullandığı glifor diye bir ilaçta vermişlerdi.hatta gliforu gören diyabet mi var demişti.simdi siz yazınca aklıma geldi.demekki seker tuketilmemesinin yumurtalara da çok faydası var.Kuzum eşimin arıcılık yapan arkadaşı var ondan aldı.
Çok dert etme bende bugün koca bir kase fırınlanmış sütlaç yedim. Kahveyi kestim. Gün aşırı çikolata yiyorum. Bugün aktardan keçiboynuzu gün kurusu kuru incir aldık yemek için. Eşim keçiboynuzunun kendisini yiyor. :) birazda çörekotu tozu karanfil tozu tarçın tozu aldım bal karışımı yapacağım hem ben hem eşim için. Dozunu kaçırmadan yenen tatlıdan zarar gelmez sanırım. Tüp bebeğe başlayınca tamamen kesersin.
Bugün dahiliye dr gittim. Tsh 4 diye hiç sorun yok falan dedi benim serbest t4de sınırın biraz altında ama anlamı Yok dedi. Eğer tüp bebek dr düşür derse gelirsin birşey yazarın hafif doz dedi. Çok stres yapıyoruz galiba.
Bu arada insallah canım ilk seferde hepinizinki tutar.buraya yazmasamda mutlaka hergun bakıyorum aklımda ve dualarimdasin canım