Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Opstravent ne kadardı fıyatı kaç kapsul faydası oldumu ileri harekete
Bizim ileri hızımıza hiç bir ilaç fayda etmiyor. Opstravent de dahil buna ama sorun ilaçlarda değil eşimin bünyesinde.
Fiyatına gelecek olursam netten alıyoruz fiyat siteden siteye göre değişiyor. Araştırıp bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Max. 170 lira. 60 kapsül günde 2 tane alınıyor 1 ay gidiyor.

Arkadaslr bugn yasadgm sacma bi olayi anltym size dna hasar testi ocn 4 gun once mikrogenden lab ankaradan fiyat aldk 450 dendi duzenden 80 tl kadr fzla sanrm nyse bugn geldik tam yaptrcgz 590 dendi biz ogun tlfnda konusmms ve ses kaydi vr demsedk bizden bu parayi alacktlr snra fiyar guncelnmstr diye cevirdil gunde ne guncelenmsi ise bukdr farkla bide . Artk kimseye guven kalmams siz de dikkt edin diye soylrum. Birde dha hasar ivn 50 bn sperm uzerinden dendi bu rakam nasl kizlr bi cevplrsnz sevnyrm

Arkadaslr bugn yasadgm sacma bi olayi anltym size dna hasar testi ocn 4 gun once mikrogenden lab ankaradan fiyat aldk 450 dendi duzenden 80 tl kadr fzla sanrm nyse bugn geldik tam yaptrcgz 590 dendi biz ogun tlfnda konusmms ve ses kaydi vr demsedk bizden bu parayi alacktlr snra fiyar guncelnmstr diye cevirdil gunde ne guncelenmsi ise bukdr farkla bide . Artk kimseye guven kalmams siz de dikkt edin diye soylrum. Birde dha hasar ivn 50 bn sperm uzerinden dendi bu rakam nasl kizlr bi cevplrsnz sevnyrm
5bin iyi bir rakam canım bizim bin bile değildi.

en son yapılan testte sprem sayımız düşmüş. total sayı 1,25 milyon. yerinde hareketli yüzde 20 hareketli 40. ama sayı az olduğu için mikrotese dediler

rapor almaya çalışıyoruz birden mikro tese dediler.kan tahlili ve mr istediler... şaşırdık bizde açıkçası. bu konuda bilgisi olan var mı ? tüp bebekde tese yaptıran var mı ??

Her ay adet derdi mi yoksa bebekli arkdslrinla katilmk zorunda oldgun etkinlikler mi hangisi dha zor bilemeiyrm :KK43:
Aslında her ikisi de...
Bu konuda o kadar doluyum ki bir anlatmaya kalksam günler,haftalar yetmez
Ama tek bildiğim birşey var ki o da bu hasretin çok zor olduğu
Allah yardımcımız olsun inşallah birgün biz de anne oluruz

Merhaba kızlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim eşimde de problem var bir buçuk yıldır deniyoruz bir kez kşmyasal gebelik yaşadım. Üç ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim i. Her ay denemekten o kadar yoruldum ki. Artık anne olamayacağoım gibi hissediyorum:( eşimin hala günde yarım paket sigsra içebilmesine katlanamıyorum:(

Merhaba kızlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim eşimde de problem var bir buçuk yıldır deniyoruz bir kez kşmyasal gebelik yaşadım. Üç ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim i. Her ay denemekten o kadar yoruldum ki. Artık anne olamayacağoım gibi hissediyorum:KK43: eşimin hala günde yarım paket sigsra içebilmesine katlanamıyorum:KK43:
Benimki de günd 2/3/4 tane içiyor. Yanım da içmiyor çok üzülüyorum diye ama içtiğini de söylüyor.

Merhaba kızlar eşleriniz sigara içiyor mu? Benim eşimde de problem var bir buçuk yıldır deniyoruz bir kez kşmyasal gebelik yaşadım. Üç ay önce varikosel ameliyatı oldu eşim i. Her ay denemekten o kadar yoruldum ki. Artık anne olamayacağoım gibi hissediyorum:KK43: eşimin hala günde yarım paket sigsra içebilmesine katlanamıyorum:KK43:
Merhaba, benim eşim de 10 yıl kadar sigara kullanmıştı, üç ay kadar önce spermiyogram sonucu morfoloji ve hareket değerleri düşük çıkıp doktora gittikten sonra iki doktor da sigara dumanı dna hasarına yol açabilir dedi, eşim o zaman bıraktı ancak. Siz de isterseniz ilk önce nikotin sakızı ya da nikotin bandı deneyin eğer hiç bırakamıyorsa eşiniz, bize de doktor önermişti bunu, çünkü dediğim gibi dna hasarına yol açan dumanı imiş daha ziyade.

Merhaba Jalapenoo Jalapenoo nasılsın? Başladın mı tedaviye. Bende memoriala gideceğim. Sperm seçimini güzel yapıyorlar demiştin. Dr olarak gönül hocayı tercih ettim sence nasıl?

Back
X