Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İleri hızlı haraketli ve ileri yavaş haraketli mi %5 gerisi haraketsiz mi?
Q10 l karnitin keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu. Bunları deneyebilirsiniz. Sadece çakşırlı keçiboynuzunu aynı anda denemeyin. İkisi de bitkisel olduğu için farklı tesir edebilir.
Arkadaşlar bende eşime keçiboynuzu kaynatıp sabah gece ac karna ıciriyorum birde keçiboynuzu pekmezi morfoloji %2 iydi şimdi %10 oldu hareketlilikte problem yok % 80_90 spermin sayısi düşüyor yikandiktan sonra 5_8 milyon

Merhaba, benim eşim de 10 yıl kadar sigara kullanmıştı, üç ay kadar önce spermiyogram sonucu morfoloji ve hareket değerleri düşük çıkıp doktora gittikten sonra iki doktor da sigara dumanı dna hasarına yol açabilir dedi, eşim o zaman bıraktı ancak. Siz de isterseniz ilk önce nikotin sakızı ya da nikotin bandı deneyin eğer hiç bırakamıyorsa eşiniz, bize de doktor önermişti bunu, çünkü dediğim gibi dna hasarına yol açan dumanı imiş daha ziyade.
Üç ürologa gitti üçğ fe sigara ile ilgili bir şey söylemedi eşimin de bahanesi doktor bırak deseydi bırakırdım diyor :( doktorlar da bir garip gerçekten nasıl u konuda uyarmazlar anlamıyorum

Üç ürologa gitti üçğ fe sigara ile ilgili bir şey söylemedi eşimin de bahanesi doktor bırak deseydi bırakırdım diyor :KK43: doktorlar da bir garip gerçekten nasıl u konuda uyarmazlar anlamıyorum
Aslında bize de üroloji uzmanı sigarayla ilgili hiçbir şey dememişti, sigaranın dumanı dna hasarına yol açıyor diyen benim gittiğim iki kadın doğum uzmanıydı, biri zaten tüp bebek merkezinde olduğu için bence konuya çok daha hakimdi diye düşünüyorum, hakkımınızda hayırlısı olsun sizin de inşallah

Aslında bize de üroloji uzmanı sigarayla ilgili hiçbir şey dememişti, sigaranın dumanı dna hasarına yol açıyor diyen benim gittiğim iki kadın doğum uzmanıydı, biri zaten tüp bebek merkezinde olduğu için bence konuya çok daha hakimdi diye düşünüyorum, hakkımınızda hayırlısı olsun sizin de inşallah
Amim inşallah sizde de mi varikosel çıkmıştı?

Varikoselin teşhisi sadece elle oluyor elle çıkmadıysa varikosel değildir
Teşekkürler cevap için, insanın kafasında soru işareti oluyor düşündükçe maalesef, doktorun söylediği ile de yetinemez oldum galiba. Sizin de hareket değerleri mi sıkıntılıydı, bizde morfoloji de %3 çıkmıştı ama vitamin/antioksidan kullandıktan sonraki testte %4 çıktı, çok da farkediyor mu bileniyorum.

Teşekkürler cevap için, insanın kafasında soru işareti oluyor düşündükçe maalesef, doktorun söylediği ile de yetinemez oldum galiba. Sizin de hareket değerleri mi sıkıntılıydı, bizde morfoloji de %3 çıkmıştı ama vitamin/antioksidan kullandıktan sonraki testte %4 çıktı, çok da farkediyor mu bileniyorum.
Bizim de Yüzde 3 çıkmıştı, ileri hareketli yüzde 20 ileri hızlı 0 dı. Sperm sayısı 49 milyondu. Mililitrede 14 milyon

Bizim de Yüzde 3 çıkmıştı, ileri hareketli yüzde 20 ileri hızlı 0 dı. Sperm sayısı 49 milyondu. Mililitrede 14 milyon
Aynen bizde de ileri hareket %20’lerdeydi, ileri hızlı da %2 çıkmıştı, sayı da aynı 15 M gibi bir rakamdı ama vitaminlerden sonra yüksek çıktı ikincide, İstanbul Mecidiyeköy Düzen Lab. da yaptırmıştık ikinci testi, güvenilirdir inşallah, hayırlısı ile dualarımız kabul olur inşallah.

Merhaba Jalapenoo Jalapenoo nasılsın? Başladın mı tedaviye. Bende memoriala gideceğim. Sperm seçimini güzel yapıyorlar demiştin. Dr olarak gönül hocayı tercih ettim sence nasıl?
Tedavi aşamasını tamamladık embriyoları genetik incelemeye gönderdik gün saymaya başladık. İnşallah güzel haberler alırız güzel sonuca ulaşırız...
Gönül hanım benim de doktorum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. İnşallah sen de anlaşırsın.
Erkek faktörü olan vakalarda imsi ile yapılıyor sperm seçimi. Mikroçip de uygulamaya başlanmış ama belli kriterlere göre yapılıyor sanırım. Bizde gündeme gelmişti ama uygulanmamış, sanırım uygun görülmedi. Zaten eşinden orada test vermesini isteyecekler. Görüşmeye gitmişken hazırlıklı olursa o gün o konuyu da halledebilirsiniz. Hayırlısı olsun.

Canım saklı cennet doğru söylüyor sen kendini olumluya odakla.nasipte varsa tesenden bile bir tane bulup koyuyorlar da çocuk oluyor morfolojisine hızana DNA hasarına bakmadan .sen içini ferah tut.guzel düşün güzel olsun
Arkadaşlar başka bir başlıkta %48 dna hasarı varken doktor emodex ve klomen vermiş ilk aydan sonra spontan hamilelik oluşmuştu rabbim ol derse önündeki tüm engeller yok olur inşallah

Sen hangi hastane de hangi dr başldın? Imsı var mı? Rapor geçiyor mu? Fiyat ne bilgi veriri misin?
Ayın 8ine Semra hanımdan randevu aldım. Hayırlı olur inşallah.
Semra hocadan randevu alırken fiyatı sorduğunuzda muhasebeden tekrar sizi arayıp ortalama bir fiyat bilgisi veriyorlar 8750 tup bebek 2_3 kişiden kişiye değişen ilaç fiyatı ortalama 10_11 bin farklı tetkikler olursa artar fiyat

Arkadaşlar sperm dna hasarı testini mecidiyekoy/sisli düzen laboratuvarı ne kadara yapıyor ve kaç günde sonuç çıkıyor

Tedavi aşamasını tamamladık embriyoları genetik incelemeye gönderdik gün saymaya başladık. İnşallah güzel haberler alırız güzel sonuca ulaşırız...
Gönül hanım benim de doktorum. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. İnşallah sen de anlaşırsın.
Erkek faktörü olan vakalarda imsi ile yapılıyor sperm seçimi. Mikroçip de uygulamaya başlanmış ama belli kriterlere göre yapılıyor sanırım. Bizde gündeme gelmişti ama uygulanmamış, sanırım uygun görülmedi. Zaten eşinden orada test vermesini isteyecekler. Görüşmeye gitmişken hazırlıklı olursa o gün o konuyu da halledebilirsiniz. Hayırlısı olsun.
Çok uğraştın inşallah sen de bizlerde güzel sonuçlar alırız. Bende çok heyecanlıyım. 5. Güne gelen embriyo sayınız nedir?
Bizim randevu saatimiz 15:30 civarı test vermesi çok olası gibi durmuyor. Bende ımsı istiyorum cıp olsada olur olmasada.

M Mucize yolunda sizde mi döllenme olmuyordu? Yanlış hatırlamıyorsam bu topikde de döllenme problemi yaşayan bir arkadaşımız vardı. aayyssee34 aayyssee34 sizmiydiniz canım yanlış hatırlıyorsamda kusuruma bakma lütfen. Mucize yolunda arkadaşımıza yardımcı olursun diye düşündüm. Son tedavin diğerlerine göre başarılıydı.

Arkadaşlar sperm dna hasarı testini mecidiyekoy/sisli düzen laboratuvarı ne kadara yapıyor ve kaç günde sonuç çıkıyor
Merhaba, bize 15 günde çıkar demişlerdi ama acil istedi doktor demiştik, 5 gün sonra da çıkmıştı. Fiyatı tam hatırlayamıyorum ama çok yüksek değildi diye kalmış aklımda, telefonla da fiyat bilgisi veriyorlardı.

Aynen bizde de ileri hareket %20’lerdeydi, ileri hızlı da %2 çıkmıştı, sayı da aynı 15 M gibi bir rakamdı ama vitaminlerden sonra yüksek çıktı ikincide, İstanbul Mecidiyeköy Düzen Lab. da yaptırmıştık ikinci testi, güvenilirdir inşallah, hayırlısı ile dualarımız kabul olur inşallah.
Biz ankara düzende de yaptırmıştık oradan yüzde 30 ileri hızlı, yüzde 21 hızlı sperm çıkmıştı. Ankara düzende sanırım problem var bu konuda birkaç kişinin daha böyle olduğunu duydum, istanbulu bilmiyorum. Amin inşallah dualarmızı kabul olsun

Biz ankara düzende de yaptırmıştık oradan yüzde 30 ileri hızlı, yüzde 21 hızlı sperm çıkmıştı. Ankara düzende sanırım problem var bu konuda birkaç kişinin daha böyle olduğunu duydum, istanbulu bilmiyorum. Amin inşallah dualarmızı kabul olsun
İleri hareketli ile hamile kalınıyor mu canım yani yüzde 20 ile hiç doktorunuz bir şey söyledi mi? Sadece ileri hızlı mı hamile bırakır acaba

İleri hareketli ile hamile kalınıyor mu canım yani yüzde 20 ile hiç doktorunuz bir şey söyledi mi? Sadece ileri hızlı mı hamile bırakır acaba
Bir doktor bize direkt tüp bebek demişti canım, ileri hızlı %2, ileri yavaş da %26 idi o zaman, kendisi tüp bebek merkezi olan kadın doğum uzmanıydı. Fakat ürolog ve diğer bir kadın doğum uzmanı yavaşlar da döllenme sağlayabilir dedi, biraz bakış açısına göre değişiyor sanırım, ben 34 yaşında olduğum için daha fazla vakit kaybı olmaması gerektiğini de göz önüne almış olabilir ilki. O arada ben ameliyat oldum başka sebepten, onun iyileşme dönemi vs. 3 ay kadar geçti, şimdi en fazla birkaç ay daha deneyip tüp bebek düşünüyorum ben de.

Back
X