- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
O zaman karar senin :)Saklicennet cnm hastaneyi aradım şimdi raporlu 6bin raporsuz 7 ilaçlar 1-5 2 civarı dedi çok da fark yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman karar senin :)Saklicennet cnm hastaneyi aradım şimdi raporlu 6bin raporsuz 7 ilaçlar 1-5 2 civarı dedi çok da fark yok
Çok embriyo olunca bekletiyorlar 5.güne.1 ve 3.tedavimde zaten 2embriyo orta kalitede oldu.2tedavide ohss riskinden 3.gün 6tane dondurduk bekletmediler. Kalitede sorun var sanırım. Krilom düşünüyorum oda balık ve astaksantin var ,diğeri evet 16 mg yüksek bayağı .Sorun yumurta mı sperm mi bilmiyorum yani eşime mi yüklensem kendime mi karar veremiyorumOnunda hiç 5. Güne gitmiyormuş. Siz bekletmediniz mi 5. Güne gidip gitmediğini anlamak için.
Astalife içinde 16 mg astaksantin ve omega 3 var. Ben eşi e 4 mglık veriyorum 30 tablet 50 tl civarına aldım. Sen 16 mglık hesapla birde omega 3 var bence fiyat denk geliyor. Ekstra omega 3 de aldım.
Varikosel ameliyatı sperm kalitesini arttırmıştır bence.
Hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcınız olsunHayırlı olsun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin allah. Bende izmirdeyim irenbe eski merkezim,tekrar denemeyi orada yapacak gibiyiz bakalım
Nekadar güzel artmış neler kullandınız acaba ???Canım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Bizede bildir aşamaları. Bence herşey çok güzel olcak:))Çok embriyo olunca bekletiyorlar 5.güne.1 ve 3.tedavimde zaten 2embriyo orta kalitede oldu.2tedavide ohss riskinden 3.gün 6tane dondurduk bekletmediler. Kalitede sorun var sanırım. Krilom düşünüyorum oda balık ve astaksantin var ,diğeri evet 16 mg yüksek bayağı .Sorun yumurta mı sperm mi bilmiyorum yani eşime mi yüklensem kendime mi karar veremiyorum
Bizim 4. Tedavi olacak Nisan Mayıs gibi düşünüyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu kontrolümüzü olalım Ocak sonunda sonra karar vericez nasıl devam edelim ne yapalım.Yazarım tabiiBizede bildir aşamaları. Bence herşey çok güzel olcak:))
Biz eşim ve ben ikimizde takviye aldık bakalım nasıl bir tedavi olacak.Çok embriyo olunca bekletiyorlar 5.güne.1 ve 3.tedavimde zaten 2embriyo orta kalitede oldu.2tedavide ohss riskinden 3.gün 6tane dondurduk bekletmediler. Kalitede sorun var sanırım. Krilom düşünüyorum oda balık ve astaksantin var ,diğeri evet 16 mg yüksek bayağı .Sorun yumurta mı sperm mi bilmiyorum yani eşime mi yüklensem kendime mi karar veremiyorum
Ben inofolik kullanıyorum şimdilik,eşimde promotil men klomen kullanıyor,2hafta sonra test yaptırcaz 5ay oldu ameliyat sonrası durum ne ona göre başlayacağız takviyelere.Siz neler kullanıyorsunuzBiz eşim ve ben ikimizde takviye aldık bakalım nasıl bir tedavi olacak.
Ben tedaviye başlamadan 3 ay önce başladım takviyelere yumurtalarımı uyarmak için. İlk iki ay resveratrol q10 acai bitkisi İnofolik kullandım. Geçen ay 15 gün prowomen kullandım yan etki yapmasın diye yarım ay kullandım bal polen çörekotu karanfil tarçın karışımı yumurtlayana kadar aç karnına içtim. Gün aşırı omega 3 kullandım. Ara ara prowomen kullanmadığım zamanlar eşimin astaksantin takviyesinden kullandım. Bu ayda prowomen yarı paketini kullanacağım omega 3 bal karışımı kullanacağım. Ben faydasını gördüm adetlerim 3/5 gün sarkıyordu 3/4 aydır 1 gün sarkıyor en fazla.Ben inofolik kullanıyorum şimdilik,eşimde promotil men klomen kullanıyor,2hafta sonra test yaptırcaz 5ay oldu ameliyat sonrası durum ne ona göre başlayacağız takviyelere.Siz neler kullanıyorsunuz
RESVERATROL iyi deniyor bende liste yapıyorum Türkiye ye dönünce alacağım cnm, araştırıyorum promotil women içeriğini beğendim bilgin var mı? Eşime de emodex düşünüyorum suya ıslatılan ilaçlardan sıkıldı bakalım testi verelim de yine sorarım sana :)Ben tedaviye başlamadan 3 ay önce başladım takviyelere yumurtalarımı uyarmak için. İlk iki ay resveratrol q10 acai bitkisi İnofolik kullandım. Geçen ay 15 gün prowomen kullandım yan etki yapmasın diye yarım ay kullandım bal polen çörekotu karanfil tarçın karışımı yumurtlayana kadar aç karnına içtim. Gün aşırı omega 3 kullandım. Ara ara prowomen kullanmadığım zamanlar eşimin astaksantin takviyesinden kullandım. Bu ayda prowomen yarı paketini kullanacağım omega 3 bal karışımı kullanacağım. Ben faydasını gördüm adetlerim 3/5 gün sarkıyordu 3/4 aydır 1 gün sarkıyor en fazla.
Eşimin neler kullandığını biliyorsundur 3 aydır opstravent kullanıyorduk bu ay emodex aldık omega 3 kullanıyor. Akgünlük diye bir takviye alıyor bal karışımı kullanıyor. Keçiboynuzu yiyor. Artık birşey kullanmak istemiyoruz :)
Promotilinde içeriği güzel kullanılabilir ama bence yumurtlayana kadar tek şase sonra gün aşırı kullan kist falan yapmasın. Longwayde kist olmuş belki bu vitaminler yapmıştır. Dikkatli kullanmakta fayda var. Ende eşime şase kullandırıyordum bıktık sonra tablete geçtik. Test sonucuna göre haraket edersiniz. Bana istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.RESVERATROL iyi deniyor bende liste yapıyorum Türkiye ye dönünce alacağım cnm, araştırıyorum promotil women içeriğini beğendim bilgin var mı? Eşime de emodex düşünüyorum suya ıslatılan ilaçlardan sıkıldı bakalım testi verelim de yine sorarım sana :)
Canim merhaba biz proxeed plus kullanmistik o zaman. Ama ben dogal yoldan hamile kalmadim. Tup bebek yontemiyle bebegim oldu. Ama o zaman baya artis olmustu. Nohut yemegi yesillik salatasi keci boynuzu falanncok tukettik.Nekadar güzel artmış neler kullandınız acaba ???
Ayy nolacagi var mi ilk göruste ask olacakk.. birbirlerine sımsiki sarilp hic ayrilmyackalr hep bugunu beklemis gibi.. ve ask meyvesi olusmaya baslyacakSperm rahme girdiğinde yumurtalığa doğru ilerleyip yumurtayla karşılaştığında baş kısmında bulunan keseciği açıp içine girmeye çalışır. Eğer yumurtayı delecek kuvvette ve normal yapıdaysa delerek girer işte keseciğin ismi akromozom :) yanlış hatırlamıyorsam.
İyi temennilerin için de teşekkür ediyorum. Tedirginim spermle yumurta birleşince neler olacak merak ediyorum :)
Yaaaaa tüylerim ürperdiAyy nolacagi var mi ilk göruste ask olacakk.. birbirlerine sımsiki sarilp hic ayrilmyackalr hep bugunu beklemis gibi.. ve ask meyvesi olusmaya baslyacak
Merhaba sizde mi Şişli memorialda tüp bebek denediniz ve ilk denemede hamile kaldınız? Bende Şubat ayında başlıyorum ama rahim dinlenme olacak ohss riskine önlem almak için...Canim merhaba biz proxeed plus kullanmistik o zaman. Ama ben dogal yoldan hamile kalmadim. Tup bebek yontemiyle bebegim oldu. Ama o zaman baya artis olmustu. Nohut yemegi yesillik salatasi keci boynuzu falanncok tukettik.
Sen basla tup bebege ben her gun boyle yazarim sana moral olsn ..hepimize ... gelsin ask meyveleri:))Yaaaaa tüylerim ürperdi
Benim bir tanecik aşk böceğim mi olacak inşallahhhhh..
döllenme olmazsa diye korkuyorum şimdide :)
İnşallah canım aminnn. Allah razı olsun :)Sen basla tup bebege ben her gun boyle yazarim sana moral olsn ..hepimize ... gelsin ask meyveleri:))
Yaptiricam inşallah :)O zaman karar senin :)
Kullandığın Acai çok faydalıymış, life time kaç tane kullanıyorsun gündeBen tedaviye başlamadan 3 ay önce başladım takviyelere yumurtalarımı uyarmak için. İlk iki ay resveratrol q10 acai bitkisi İnofolik kullandım. Geçen ay 15 gün prowomen kullandım yan etki yapmasın diye yarım ay kullandım bal polen çörekotu karanfil tarçın karışımı yumurtlayana kadar aç karnına içtim. Gün aşırı omega 3 kullandım. Ara ara prowomen kullanmadığım zamanlar eşimin astaksantin takviyesinden kullandım. Bu ayda prowomen yarı paketini kullanacağım omega 3 bal karışımı kullanacağım. Ben faydasını gördüm adetlerim 3/5 gün sarkıyordu 3/4 aydır 1 gün sarkıyor en fazla.
Eşimin neler kullandığını biliyorsundur 3 aydır opstravent kullanıyorduk bu ay emodex aldık omega 3 kullanıyor. Akgünlük diye bir takviye alıyor bal karışımı kullanıyor. Keçiboynuzu yiyor. Artık birşey kullanmak istemiyoruz :)
Ben günde 1 tane kullandım lifetime bitti prowomene döndüm ama ben çok memnun kaldım lifetimeden.Kullandığın Acai çok faydalıymış, life time kaç tane kullanıyorsun günde