- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Ben günde 1 tane kullandım lifetime bitti prowomene döndüm ama ben çok memnun kaldım lifetimeden.[/QUOTE
Yurtdışında bayağı popülermiş bende alacağım ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günde 1 tane kullandım lifetime bitti prowomene döndüm ama ben çok memnun kaldım lifetimeden.[/QUOTE
Yurtdışında bayağı popülermiş bende alacağım ,
Acai Berry popüler olan, bence devam et kullanmaya.Popüler olan acai mi lifetime mi?
Ben şimdi 1 ay kullanmadım şimdi de kullanmayacağım 2 ay olacak. Kullandıklarım etkisini kaybeder mi bilmiyorum.
Teşekkür ederim. :)burada yardımcı olabilecek bir tamamlayıcılar listesi örneği
- Balık Yağı ile Prenatal Vitaminler
- CoQ10
- Acai meyvesi
- Tumeric
- Melatonin
- Resveratrol
- DHEA
- probiyotik
- Ovasitol
Saklicennet
Canim merhaba evet Sisli Memorialde yaptirdik. Doktorum Gonul Hanim di. Ozel.bir yontem uygulamadilar. Klasik tup bebek yapildi. Biz Imsi yontemi istedik ama Gonul Hanim bize hic gerek olmadiginu soyledi. Bizde sorun erkek infertilitesiydi. Ilk deneme de hamile kaldim. 3 tane embriyom donduruldu.Merhaba sizde mi Şişli memorialda tüp bebek denediniz ve ilk denemede hamile kaldınız? Bende Şubat ayında başlıyorum ama rahim dinlenme olacak ohss riskine önlem almak için...
Sizde spermler hangi yöntemle seçildi biraz bahseder misiniz?
Nerde başlayacaksın canım ?Yaptiricam inşallah :)
Benimde dr gönül hanım. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Peki mıkroenjeksiyonlada mı yapılmadı tüp bebek. Yani sperm yumurtaya kendi mi girdi yoksa şırıngayla mı?Canim merhaba evet Sisli Memorialde yaptirdik. Doktorum Gonul Hanim di. Ozel.bir yontem uygulamadilar. Klasik tup bebek yapildi. Biz Imsi yontemi istedik ama Gonul Hanim bize hic gerek olmadiginu soyledi. Bizde sorun erkek infertilitesiydi. Ilk deneme de hamile kaldim. 3 tane embriyom donduruldu.
Cnm artık spermleri yumurtanın içine bırakıyorlar mikroenjeksiyon yapılıyor yani,normal tüp bebek spermin yumurtayı döllemesini beklemiyorlar.Benimde dr gönül hanım. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Peki mıkroenjeksiyonlada mı yapılmadı tüp bebek. Yani sperm yumurtaya kendi mi girdi yoksa şırıngayla mı?
Bizimki daha belli değil bakalım eşim test verecek ama hasta oldu bağırsakları çok fena milrop mu aldı bilmiyorum tedavi öncesi![]()
Merhaba. Tam anlamadım açıkçası o zaman tüp bebeğin aşılamadan ne farkı olur ki? Bu dediginiz daha iyi bir yöntem olarak mi görünüyo? Imsi yöntemi uygulanmayacağı anlamına mi geliyo ?Cnm artık spermleri yumurtanın içine bırakıyorlar mikroenjeksiyon yapılıyor yani,normal tüp bebek spermin yumurtayı döllemesini beklemiyorlar.
Benimde dr gönül hanım. Allah size bağışlasın yavrunuzu. Peki mıkroenjeksiyonlada mı yapılmadı tüp bebek. Yani sperm yumurtaya kendi mi girdi yoksa şırıngayla mı?
Bizimki daha belli değil bakalım eşim test verecek ama hasta oldu bağırsakları çok fena milrop mu aldı bilmiyorum tedavi öncesi![]()
Hayirli olsun tedaviye mi basladin ?Ben iğneleri yapmaya başladım, yalnız feci heyacanlıyım, bu kadar olacağını ben bile tahmin etmiyordum..
Aşılamada spermler hazırlanıp şırınga ile rahme bırakılıyor .Merhaba. Tam anlamadım açıkçası o zaman tüp bebeğin aşılamadan ne farkı olur ki? Bu dediginiz daha iyi bir yöntem olarak mi görünüyo? Imsi yöntemi uygulanmayacağı anlamına mi geliyo ?
Sağol canım evet yeni başladımHayirli olsun tedaviye mi basladin ?
Tamam canim o zaman bizimki klasik tup bebek yani herhangi ozel.bir islem yapmadilar. Sperm gidip kendisi dolledi yumurtayi.Aşılamada spermler hazırlanıp şırınga ile rahme bırakılıyor .
Tüp bebek kadından alınan yumurta etrafına erkekten alınan spermlerin hepsi etrafına bırakılıyor sperm kendisi gidip yumurtanın içine giriyor, sonra oluşan embriyo 3. Ya da 5.gün rahme bırakılıyor.
Mikroenjeksiyon kadından alınan yumurtanın içine İcsi yöntemi ile seçilen sperm bırakılıyor yani 1 yumurtaya embriloğun seçtiği 1 tane sperm bırakılıyor artık bu yöntemi uyguluyorlar %80
İcsi yönteminde sperm seçerken 400 kat falan büyütülüp seçiliyor ,imsi olursa 6000 kata büyütülüp seçiliyor sperm .İcsi -imsi büyüteç olarak düşünün spermi büyütüp sağlıklı mı diye bakıyorlar C candu
Spermlerin %1i normal formada görünüyor. Şiddetli amorf baş mevcut yani başın belli bir şekli yok demek. Yine de üzülmeyin düzelebilir takviyelere devam edin. %1 ile de hamile kalanlar var.değerler nasıl bilgisi olan arkadaşalr yorumlayabilirmı?
Transferde verilen kağıtta yazar hangi yöntem olduğu,ama klasik tüp bebeği pek uygulamıyotrlar erkek infertilesinde. Siz doğum yapmışsınız gerçi artık ni önemi yokturTamam canim o zaman bizimki klasik tup bebek yani herhangi ozel.bir islem yapmadilar. Sperm gidip kendisi dolledi yumurtayi.
tüp bebk yolu gözüküyo sanırım.Spermlerin %1i normal formada görünüyor. Şiddetli amorf baş mevcut yani başın belli bir şekli yok demek. Yine de üzülmeyin düzelebilir takviyelere devam edin. %1 ile de hamile kalanlar var.