Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar iyi akşamlar. Doktorum adetin 3. Günü gel klomen mi bişey vericem hem kontrol edicem gibi bişey söylemişti. Acaba alttan muayene ediyorlar mı adetken?
Merhaba, adetken muayene ediliyor evet vajinal ultrason ile, hatta 3. günü yumurta rezervini değerlendirmek, folikülleri görmek için daha ideal. Kolay gelsin şimdiden, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.

çok tşk ederim, sizde fsh ile ilgili sorun var mıydı, bizim fsh yüksek fshr geni fsh ile ilgili yazıyor
Bizim fsh normal aralikta.fakat normal olsa dahi fsh reseptorleri
çok tşk ederim, sizde fsh ile ilgili sorun var mıydı, bizim fsh yüksek fshr geni fsh ile ilgili yazıyor
Bizim fsh normal fakat normal olusu sıkntı olmadigini gostermezmis.zaten bizimkide onu gosterdi malesef.fshr genindeki sknti fsh reseptorleri spermlere etki gosteremiyo demekmis.buda morfoloji sayi hareket bozukluguna neden oluyormus.kaan hocanin sayfasinda okumustum.

Kizlar yengem icin arastirirken bir macun kesfettim .clife macun ...
Instagramda kullanıp hamile kalan yuzlerce kisinin yorumunun nerdeyse tamamini tek tek okudum .Ve guvenilir olduğuna karar verdim .
Fsh degeri yuksek olanlar ,adet düzensizliği olanlar ,yumurta rezervi dusuk olanlarda ve pco da ise yariyormus .Bir bakin isterseniz. Biz yengem icin sipariş verecegiz .

Merhaba, adetken muayene ediliyor evet vajinal ultrason ile, hatta 3. günü yumurta rezervini değerlendirmek, folikülleri görmek için daha ideal. Kolay gelsin şimdiden, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Gittim evet vajinal muayenede yaptı. Kan tahlili verdim. Klomen yazdı. Klomen bana çok saçma geldi. Bunun için adet düzensizliği falan olması lazım:)) bana uygun bi tedavi değil ki bu. Ha ovulasyon testi ha bu:)) sanırım aşılama deneyeceğim. Sen ne yaptın? Ovulasyonu denedin mi bu ay?

Gittim evet vajinal muayenede yaptı. Kan tahlili verdim. Klomen yazdı. Klomen bana çok saçma geldi. Bunun için adet düzensizliği falan olması lazım:)) bana uygun bi tedavi değil ki bu. Ha ovulasyon testi ha bu:)) sanırım aşılama deneyeceğim. Sen ne yaptın? Ovulasyonu denedin mi bu ay?
Ben de histeroskopi ve laparoskopi olmuştum, onun ardından ilk ay doğal denedik geçen ay ovulasyon testi ile fakat olmadı maalesef. Şimdi adetim yeni bitti, yine ovulasyonla bu ay da deneyip olmazsa tüp bebek tedavisine başlamayı planlıyorum canım. Bu arada eşime de doktor vitamin/antioksidan takviye vermişti, o da ona devam ediyor. Ben de vitamin ve ayrıca B12 alıyorum, değerim sınırdaydı en son. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

Canım arkadaşlarım benim amh 9.22 çıktı. Kesinlikle pcosum. Net teşhisi koyduk çok şükür. Hem sevindim hem üzüldüm. İnşallah kalitelidirler.
Amh 5.73 çıkmıştı bana pco yok dediler. Ara 1-4 arası normalmiş galiba. Harmanlarım normal ultrason görüntüsünde de yok ama ben inafolic combi kullanmadan gebe kalamıyorum. 3 gebelikte de inafolic combi kullandım öyle gebe kaldım. Bu adetin 21. Günü yapılan testlerim de inafolic kullanınca iyi çıkıyordu , kullanmayınca 5-6 arası çıkıyor.

Amh 5.73 çıkmıştı bana pco yok dediler. Ara 1-4 arası normalmiş galiba. Harmanlarım normal ultrason görüntüsünde de yok ama ben inafolic combi kullanmadan gebe kalamıyorum. 3 gebelikte de inafolic combi kullandım öyle gebe kaldım. Bu adetin 21. Günü yapılan testlerim de inafolic kullanınca iyi çıkıyordu , kullanmayınca 5-6 arası çıkıyor.
Bende kullanıyordum. Şuan prowomen kullanıyorum.

Merhaba. Benim amh da 5.5 idi. Pco değilsin dediler bana. Ama bu saydığiniz ilaçları da hiç vermediler canım sıkıldı şimdi. Bir de bari tüp bebek öncesi bi kerecik bile olsa yumurtlama dönemi beraber olalım istedim bu ay gecek ay da istemiştim ama ereksiyon sorumunuz sebebiyle olmadı. Bu ay da eşime epimedyumlu macunu icircektim böylece tam yumurtlama günü olacaktık. En azından beraber olduk ama olmadı deyip içim rahat tüp bebeğe başlarım derdim. Eşim de bu ay motive yumutlama günü ne zaman deyip duruyo. Ya bu sefer de 15. Gün olmasına rağmen yok kırmızı çizgiyi göremiyorum. Geçen ay 14. Gün görmüştüm yaa. Ha şu var geçen ay yani aralıkta 28.gun adet olmuştum ocakta 31.gun oldum. Bu durumda benim adetler düzensiz mi oluyo sizce bi de sizce bu ay yumurtlama günüm değişmiş mi olacak? Acaba ben de pcou muyum ?

E8B1B9E4-8F0E-447A-883D-5611EE1F47F3.webp
Cnm bak bunlar referans aralığı. Doktor bana amh 5.73 olmasına rağmen Yok dedi.

Merhaba. Benim amh da 5.5 idi. Pco değilsin dediler bana. Ama bu saydığiniz ilaçları da hiç vermediler canım sıkıldı şimdi. Bir de bari tüp bebek öncesi bi kerecik bile olsa yumurtlama dönemi beraber olalım istedim bu ay gecek ay da istemiştim ama ereksiyon sorumunuz sebebiyle olmadı. Bu ay da eşime epimedyumlu macunu icircektim böylece tam yumurtlama günü olacaktık. En azından beraber olduk ama olmadı deyip içim rahat tüp bebeğe başlarım derdim. Eşim de bu ay motive yumutlama günü ne zaman deyip duruyo. Ya bu sefer de 15. Gün olmasına rağmen yok kırmızı çizgiyi göremiyorum. Geçen ay 14. Gün görmüştüm yaa. Ha şu var geçen ay yani aralıkta 28.gun adet olmuştum ocakta 31.gun oldum. Bu durumda benim adetler düzensiz mi oluyo sizce bi de sizce bu ay yumurtlama günüm değişmiş mi olacak? Acaba ben de pcou muyum ?

Adetin 35 günü geçmiyorsa düzenli sayılıyor. Her kadın her ay kaliteli ben olgun yumurta üretecek diye birşey yok maalesef. Ama 1/2 gün öne veya ileriye gidebiliyor.
Saydığımız vitaminleri de drlar vermiyor biz alıyoruz. Şuan kadar gittiğim drlar hiçbirşey vermediler birşeyin yok d vit eksik deyip takviye verip gönderdiler. Ben kendim aldım.

Prowomen bilmiyorum ama inafolic gerçekten bende işe yarıyor. Okuldan Bi arkadaşımda pcoluydu 50-60 günde bi adet oluyordu ama ilk ay inafolic kullandı ve gebe kaldı minnoşumuz 9 aylık şimdi maşallahhhh
Maaşallah canım. Benim adetlerim hiç o kadar çok sarkmadı maksimum 50 gün o da senede 1/2 kez bazen de hiç. Ben baya bir pcoya giriyorum galiba amh 9.2 ama çok şükür ki adet oluyorum. Bazıları ilaçsız adet olamıyorlar.

Merhaba, bende de hep 12.-13. günlerde çift çizgi olurdu ama geçen ay 15. günde oldu, 30. gün de regl oldum. Bence siz de teste devam edin yine. Vitaminleri bazı doktorlar pek önemsemiyor galib a gerçekten de, ama benim göründüğüm bir prof. hanım çok ilgiliydi, gereken bütün multivitamin, omega3, q10, B12 ve d vitamininin önemini açıklayıp reçeteye yazmıştı, diğer hepsi o kadar üzerinde durmadı açıkçası.

Mrh bizimde dun cikti infertilite panelimiz bizim 3 gende sıknti var ikisi fshr sizinkiyle ayni claass3 grubunda ama sonuclardan hicbirsey anlamadik ayin 23 u kaan hocaya gondercez ins.duzeltilebilir faktorlerdir.panel hakkinda bilgi edinirseniz benide bilgilendirebilirmisiniz sonuclarimiz ayni cunku.bilgilendirirseniz cok sevinirim
panel hak hoca ile görüşeyim hbr ederim

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Muhtemelen zeynepppin verdiği değerlere göre bende de biraz pco var. Dr lar neden bişey vermiyo anlamadım hatta son gittiğim dr a diğer fsh filan da önemliymiş onlar için de test isteyin lütfen filan dedim çok takintilisin bunları düşünme dedi evet haklı ama artık herşeyi öğrenmek ister olduk. Bu arada dün başka bi test aldım productor. Ilgincbisey ki onda çift çizgiyi gördüm. Muhtemelen o daha pahalı bi test muhtemelen hormon artışını daha hassas ölçtü. Belki pco olduğumdan öteki alet anlamamıştır bilemiyorum.
Çift çizgi görünce eşime epimedyumlu macunu da yedirdim:) Lâkin yine uzun süre uğraştık olmadı. Sorun yokmuş gibi davranıp uyudum zaten kendimi de onu da uzemezdim artık sonra daha çok üzülüyorum. Neyse ben uyudum onun da uyuduğunu sandım ama uğraşmış biraz galiba. Neni uyandırdı öyle böyle olabildik bi sekilde :) eğer test doğru ise ilk defa yumurtlama günü olabildik diyebilirim . Hatta bana kalsabugun de olmanız lazım ama ayarlarıyla fazla oynamiim:) En azından bunu da test etmiş oldum zaten bende pco varsa ondaki sperm sorunuyla birlesince cok ihtimal yok sadece kendiliginden olmuyoyu nerlestirmis olacagim .30 ocakta randevum var gideceğim tüp bebek için. Şimdi daha rahat gideceğim işte hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Kizlar uzun zaman once yazmistim buraya esim ameliyat olmustu varikoselden 9.ayinda degerleri toparladi daha yeni. dun 2. Asilamayi oldum hakkimizda hayirlisi
Hadi bakalm ins tutar . Ben asilamada kendim icn pek ihtimal vermiyorum ama tuo bebek icn bi nevi sartlara ortama hazrlma acisndan da uygun buluyorum yapilmasini bide tutrsa ne ala.. ama ben direk tup dusunyrm cok bekledk

Hadi bakalm ins tutar . Ben asilamada kendim icn pek ihtimal vermiyorum ama tuo bebek icn bi nevi sartlara ortama hazrlma acisndan da uygun buluyorum yapilmasini bide tutrsa ne ala.. ama ben direk tup dusunyrm cok bekledk
Evet en makulü o tup.bizim sartlar 3 yillik evlilik nede sperm sayisj 5 mlyn alti var ozele giriyo devlette . ilaclar cok tutuyo dediler raporsuzdiye . bizde bu asilama tutmazsa ozel hastane fiyati bakcaz devlette islem uzun suruyo evrak topla vs vs heyet di yoruldum bende

Back
X