Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt sogan sumak zeytinyagli meze gibi yedik ikimizde vala. Karisimda bal var karabiber zerdeçal zencefil limon var o kesin ama daha tam icerik ne bilmiyom onlari saydi .onada bi akrabasi demis o yaptirmis bize getirdi kaynanamda gelince tam içeriği hatirlarsa sorarım istanbuldayım ben
Acaba hangı aktarcıdan almış ben trabzondayım bana o aktar gönderebilir mi numarası var mı gercı bızım salı gunu testımız var bakalım sonuclar nasıl cıkcak sizde aktarcıyı öğrenebılırmısınız tşkederim ıkı üç sayfa da olsa ınanın hiç yorulmadan okuyabılırım

• Beğen
Reactions: Cac
Acaba hangı aktarcıdan almış ben trabzondayım bana o aktar gönderebilir mi numarası var mı gercı bızım salı gunu testımız var bakalım sonuclar nasıl cıkcak sizde aktarcıyı öğrenebılırmısınız tşkederim ıkı üç sayfa da olsa ınanın hiç yorulmadan okuyabılırım
Sorarim tabiki . Tozuda vardi biz yiyemedik sabah balli karisim yedik.sabah balli aksam toz du ama tarif toz cok agir.kaynanamda sifa olsun diye bize verdi bizimkiler dogulu boyle dogal ilaclara daha cok güveniyor bende aralikta yiyemedim kokusu agir diye .aralikta tutmayinca ilk asilama yedik düzenli mecburiyetten balli karsm

Keciboynuzi ozu soguk sıkım o zaten fix oldu dememe gerek yoktur yazmayi unutmusum kola cipsten uzak durdu paketli gida az tukettik

Sorarim tabiki . Tozuda vardi biz yiyemedik sabah balli karisim yedik.sabah balli aksam toz du ama tarif toz cok agir.kaynanamda sifa olsun diye bize verdi bizimkiler dogulu boyle dogal ilaclara daha cok güveniyor bende aralikta yiyemedim kokusu agir diye .aralikta tutmayinca ilk asilama yedik düzenli mecburiyetten balli karsm
Bnde doğal bitkısellere cok guvenıyorum ,, ben sıze özelden bi kaç soru sormaya geçiyorum tşkederim

• Beğen
Özele kapalıymış , nohut kütünü ibrahim saracoğlu tarıfı gıbı mı yaptınız ben yemegını yapıyoru
Ben kaynattip hem suyunu hem kendisini yedirdim çorba kasesi olcum.tuzda koydum azıcık tadi olsun diye nohutun kendisinide suyinuda icti garibim ne versem yedi

Üç ürologa gitti üçğ fe sigara ile ilgili bir şey söylemedi eşimin de bahanesi doktor bırak deseydi bırakırdım diyor :KK43: doktorlar da bir garip gerçekten nasıl u konuda uyarmazlar anlamıyorum
Aynı dertten muzdarıbım ,zorla soletıyorum sorarak dr lara ve bırak demıyorlar resmen

Merhabalar altarcılarla görüştüm balenın at kestanesi v3 var içünde üzümcekırdeği at kestanesi guta gola varmış yalnız okumuş olduğum sadece at kestanesınde aescın varmış bu üçlü karısımda yokmuş ve aescin varıkoselde cok faydalıymış , bu ürünlerı kullanan olmadı mı acaba

• Beğen
Ay ne güzel. Benimki bağımlı resmen.
Eşim sigara için benimle hergün kavga ederdi. Sabah kahvaltısı sigaraydı adamın resmen.Sonuçlarını gördüğü gün o kadar sağlam azarladım ki. Ağlamaktan sinir krizinden kendimden geçtim. Kesin ve net dillede uyardım. Bu şekilde olmaz yürümez diye. Kıyamadı galiba dolu paketi attı. O günden beri bida içmedi. Ama sonuç değişti mi hayır. Sonuç hala aynı değişmedi. Şimdi ben başladım sigaraya sıkıntıdan. İşyerinde içiyorum 3 5:)) sigaranın etkisini göremedim ben.takviyeninde göremedim. :))

Eşim sigara için benimle hergün kavga ederdi. Sabah kahvaltısı sigaraydı adamın resmen.Sonuçlarını gördüğü gün o kadar sağlam azarladım ki. Ağlamaktan sinir krizinden kendimden geçtim. Kesin ve net dillede uyardım. Bu şekilde olmaz yürümez diye. Kıyamadı galiba dolu paketi attı. O günden beri bida içmedi. Ama sonuç değişti mi hayır. Sonuç hala aynı değişmedi. Şimdi ben başladım sigaraya sıkıntıdan. İşyerinde içiyorum 3 5:)) sigaranın etkisini göremedim ben.takviyeninde göremedim. :))
Benim eşimde günde 1 paket içerdi kaç kere paketleri çöpe attı haddi hesabı Yok. Profesyonel yardım aldı yok. 1 hafta dayanabiliyor. Şimdi 2/3 taneye düşürdüm diyor. Ama etkisi olmadı dediğin gibi. Kaç kere kavga ettik. Evlenirken bana demişti sigarama asla karışmanı istemiyorum bende karışmam zaten demiştim ama bu denli sıkıntı çekeceğimi nereden bilebilirim ki. Ona da dedim böyle olacağını bilsem asla tamam demezdim. En son boşanmaya kadar geldi konu artık bıraktım demiyorum sadece dediğim. Çocuğun seni sigara içerken görmeyecek buna izin vermiyorum. Er geç bırakacaksın istediğin yere git ne kullanmak istiyorsan nasıl destek alıyorsan al ama çıkacak bu hayatımızdan. Bizi düşüneceksin zararlı sonuçta erkenden ölüp gitmeni istemiyorum dedim :D

Benim eşimde günde 1 paket içerdi kaç kere paketleri çöpe attı haddi hesabı Yok. Profesyonel yardım aldı yok. 1 hafta dayanabiliyor. Şimdi 2/3 taneye düşürdüm diyor. Ama etkisi olmadı dediğin gibi. Kaç kere kavga ettik. Evlenirken bana demişti sigarama asla karışmanı istemiyorum bende karışmam zaten demiştim ama bu denli sıkıntı çekeceğimi nereden bilebilirim ki. Ona da dedim böyle olacağını bilsem asla tamam demezdim. En son boşanmaya kadar geldi konu artık bıraktım demiyorum sadece dediğim. Çocuğun seni sigara içerken görmeyecek buna izin vermiyorum. Er geç bırakacaksın istediğin yere git ne kullanmak istiyorsan nasıl destek alıyorsan al ama çıkacak bu hayatımızdan. Bizi düşüneceksin zararlı sonuçta erkenden ölüp gitmeni istemiyorum dedim :KK70:
Günde 2 3 adede düşürdüyse devamı gelir bence. Ama diyorlar ya çok etkiliyo falan die. Ben ona inanmıyorum. Günde 3 paket sigara üzerine zararlı maddeler içen birinin bile olmuş duydum. Bu sanırım yapı yaa. Bize dr bırakınca ileri hızlı artar dedi. Gram artmamış. Bide takviye aldı:))))). Bebeğiniz olunca sevinçten bırakçak bence senin eşin. Bebişe kıyamıycak. Enişteme yıllarca yalvardı teyzem bırak die. Adam duymadı bile. Kızı büyüdü baba bırak dedi bida içmedi:))))

Günde 2 3 adede düşürdüyse devamı gelir bence. Ama diyorlar ya çok etkiliyo falan die. Ben ona inanmıyorum. Günde 3 paket sigara üzerine zararlı maddeler içen birinin bile olmuş duydum. Bu sanırım yapı yaa. Bize dr bırakınca ileri hızlı artar dedi. Gram artmamış. Bide takviye aldı:))))). Bebeğiniz olunca sevinçten bırakçak bence senin eşin. Bebişe kıyamıycak. Enişteme yıllarca yalvardı teyzem bırak die. Adam duymadı bile. Kızı büyüdü baba bırak dedi bida içmedi:))))
Ay inşallah aminnnnn.
Bende sayı veya hıza etki ettiğini düşünmüyorum ama DNA hasarı birde oksidatif strese etki ettiğini düşünüyorum buna rağmen olanlar da var kesinlikle rabbimin ol demesi yetiyor. Zaten bu hamilelik çocuk oluşumu falan mucizevi birşey.

Ay inşallah aminnnnn.
Bende sayı veya hıza etki ettiğini düşünmüyorum ama DNA hasarı birde oksidatif strese etki ettiğini düşünüyorum buna rağmen olanlar da var kesinlikle rabbimin ol demesi yetiyor. Zaten bu hamilelik çocuk oluşumu falan mucizevi birşey.
Kesinlikle sana katılıyorum.

Siz dna hasar testi yaptırmıştınız dmi? Progeny m için ne düşünğyorsun? Dna hasarı varsa eğer destek olabilecek bir takviye mi? Sen epey bilgilisin bu konuda. Ondan sordum:))

Kesinlikle sana katılıyorum.

Siz dna hasar testi yaptırmıştınız dmi? Progeny m için ne düşünğyorsun? Dna hasarı varsa eğer destek olabilecek bir takviye mi? Sen epey bilgilisin bu konuda. Ondan sordum:))
:)
Bence DNA hasarı içim astaksantin q10 çok iyi antioksidanlar. Progenyde olabilir ama bir emodex ve nac öneririm. Hasar düştükten sonra progeny öneririm. Ekstra ocean astaksantin alınabilir.

Back
X