Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morfolojiyi sigara mı bozuyor ne bozuyor napmalıyızEşim sigara için benimle hergün kavga ederdi. Sabah kahvaltısı sigaraydı adamın resmen.Sonuçlarını gördüğü gün o kadar sağlam azarladım ki. Ağlamaktan sinir krizinden kendimden geçtim. Kesin ve net dillede uyardım. Bu şekilde olmaz yürümez diye. Kıyamadı galiba dolu paketi attı. O günden beri bida içmedi. Ama sonuç değişti mi hayır. Sonuç hala aynı değişmedi. Şimdi ben başladım sigaraya sıkıntıdan. İşyerinde içiyorum 3 5:)) sigaranın etkisini göremedim ben.takviyeninde göremedim. :))
Morfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mıGünde 2 3 adede düşürdüyse devamı gelir bence. Ama diyorlar ya çok etkiliyo falan die. Ben ona inanmıyorum. Günde 3 paket sigara üzerine zararlı maddeler içen birinin bile olmuş duydum. Bu sanırım yapı yaa. Bize dr bırakınca ileri hızlı artar dedi. Gram artmamış. Bide takviye aldı:))))). Bebeğiniz olunca sevinçten bırakçak bence senin eşin. Bebişe kıyamıycak. Enişteme yıllarca yalvardı teyzem bırak die. Adam duymadı bile. Kızı büyüdü baba bırak dedi bida içmedi:))))
Görüştüğüm tüm üroloji doktorları sigara kullanmsyyn ve sigara ortamında bulunmayın sıkı şeyler gıyılmesın çok sıcak ortamlarda durulmamalı hormonlu gazlı içeceklerden uzak , stres ,cep tel cebin ön kısmında tutulmıyacak gibi şeyler söyledilerMorfolojiyi sigara mı bozuyor ne bozuyor napmalıyız
Morfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mı[/ takviye verici vitaminlerle düzelebiliyor , dna hasar yaptırdınuz mı hormonlarına baktırdınız mı eşnizin
Sigara alkonden sagliksiz beslenmeden uzak durun vucuda iyi bakmamız lazimMorfolojiyi sigara mı bozuyor ne bozuyor napmalıyız
Sayi ve hiz iyise morfoloji yi doktorlar cok önemsemiyorlarMorfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mı
Sigaranın bozduğu söyleniyor evet. Ama benim eşim sabah kahvaltısını sigarayla yapmasına rağmen sonuç değişmedi bırakmasına rağmen. Ama doktorumuz içtiği sürece bozuk olur diyor. Zaten bozuk ve düzelmiyor bizim anlayacağın. Belki size iyi gelir bırakmak içiyorsa eşiniz:))Morfolojiyi sigara mı bozuyor ne bozuyor napmalıyız
Bırakmıyor ve o içtıkce ben dellenıyorumSigaranın bozduğu söyleniyor evet. Ama benim eşim sabah kahvaltısını sigarayla yapmasına rağmen sonuç değişmedi bırakmasına rağmen. Ama doktorumuz içtiği sürece bozuk olur diyor. Zaten bozuk ve düzelmiyor bizim anlayacağın. Belki size iyi gelir bırakmak içiyorsa eşiniz:))
Ya bi tüp bebek doktoruyla gorustum .yuzde 1 bana yeter dıyor , bu yuzde 1 le dıyelım dolledı yınede düşük vs ıhtımalı olmaz mıkı , normal yolla zor ozamanSigaranın bozduğu söyleniyor evet. Ama benim eşim sabah kahvaltısını sigarayla yapmasına rağmen sonuç değişmedi bırakmasına rağmen. Ama doktorumuz içtiği sürece bozuk olur diyor. Zaten bozuk ve düzelmiyor bizim anlayacağın. Belki size iyi gelir bırakmak içiyorsa eşiniz:))
Faydası oldu muBenim eşimde günde 1 paket içerdi kaç kere paketleri çöpe attı haddi hesabı Yok. Profesyonel yardım aldı yok. 1 hafta dayanabiliyor. Şimdi 2/3 taneye düşürdüm diyor. Ama etkisi olmadı dediğin gibi. Kaç kere kavga ettik. Evlenirken bana demişti sigarama asla karışmanı istemiyorum bende karışmam zaten demiştim ama bu denli sıkıntı çekeceğimi nereden bilebilirim ki. Ona da dedim böyle olacağını bilsem asla tamam demezdim. En son boşanmaya kadar geldi konu artık bıraktım demiyorum sadece dediğim. Çocuğun seni sigara içerken görmeyecek buna izin vermiyorum. Er geç bırakacaksın istediğin yere git ne kullanmak istiyorsan nasıl destek alıyorsan al ama çıkacak bu hayatımızdan. Bizi düşüneceksin zararlı sonuçta erkenden ölüp gitmeni istemiyorum dedim![]()
Sayı ve hız iyi ama sebepsiz denılıyor ozaman sorun ne ,dr umu mu degıstırsem ,olur bekle sorun yok dıye dıye 2 yılımı geçirdıler . Bir kere dıs gebelık geçirdim.hcg cekıldım .hersey normal dedi dr um .artık gına geldı baska dr a gıttım . Rahmın ustten basık dedı ve dıs gebelık gecırdıysen yenıden gecırme ıhtımalın var ,histereskopiyle yapısıklık varsa alalım dedi .anlamadıgım benım dr nıye bunu akıl edemıyo .morfoloji de sorunmus galıbaSayi ve hiz iyise morfoloji yi doktorlar cok önemsemiyorlar
Normal yolla olanlarda varmış duyuyorum. Hatta sıfırla bile hamile kalan oluyormuş. Geçen gün biryerde okudum.morfolojiyle ilgili yeni yapılan bi araştırmaya göre gebeliğin hiçbir etkisi olmadığı ortaya koyulmuş. Hatta bizim şuan gittiğimiz dr. Gidin yoldan 10 kişiyi çevirip test yapın. 5 tanesinin morfolojisi 3 ün altındadır dedi bize. Sadece şuan için gebeliğin oluşmamasıyla ilgili hız sayı dna hasarı morfoloji falan öngörülüyor ama küçücük tek hücre içerisinde başka neler var kimbilir:))Morfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mı
Ben histereskopi oldum gecen hafta .şimdi acaba dogal yolla denesemmi , tüp mü yaptırsak bılemedım ,morfoloji düşük . Belkıde yapısıklık gıyittıyse rahımde tutma ıhtımalı artmıstır diye düşünuyorum .biyandan da dıs gebelık gecıren bırının yenıden dıs gebelık gecırme ıhtımalının yuksek olması korkutuyor benıNormal yolla olanlarda varmış duyuyorum. Hatta sıfırla bile hamile kalan oluyormuş. Geçen gün biryerde okudum.morfolojiyle ilgili yeni yapılan bi araştırmaya göre gebeliğin hiçbir etkisi olmadığı ortaya koyulmuş. Hatta bizim şuan gittiğimiz dr. Gidin yoldan 10 kişiyi çevirip test yapın. 5 tanesinin morfolojisi 3 ün altındadır dedi bize. Sadece şuan için gebeliğin oluşmamasıyla ilgili hız sayı dna hasarı morfoloji falan öngörülüyor ama küçücük tek hücre içerisinde başka neler var kimbilir:))
Hayır :)Faydası oldu mu![]()
Baska doktora görünebilirsin fikir amacli tedavi amacli ben 3 dr göründüm en son devlette asilamaya basladik .doktir onemli morfoloji tabiki sorun ama 3 urologa göründi esim 2 si docentti sayi ve hiz iyise biz morfolojiyi onemsemiyorz dedi bizde 1.5 senedir ugrasiyorizSayı ve hız iyi ama sebepsiz denılıyor ozaman sorun ne ,dr umu mu degıstırsem ,olur bekle sorun yok dıye dıye 2 yılımı geçirdıler . Bir kere dıs gebelık geçirdim.hcg cekıldım .hersey normal dedi dr um .artık gına geldı baska dr a gıttım . Rahmın ustten basık dedı ve dıs gebelık gecırdıysen yenıden gecırme ıhtımalın var ,histereskopiyle yapısıklık varsa alalım dedi .anlamadıgım benım dr nıye bunu akıl edemıyo .morfoloji de sorunmus galıba
Tup bebek imkanin varsa bekleme bence ol derim benim sahsi fikrimBen histereskopi oldum gecen hafta .şimdi acaba dogal yolla denesemmi , tüp mü yaptırsak bılemedım ,morfoloji düşük . Belkıde yapısıklık gıyittıyse rahımde tutma ıhtımalı artmıstır diye düşünuyorum .biyandan da dıs gebelık gecıren bırının yenıden dıs gebelık gecırme ıhtımalının yuksek olması korkutuyor benı
Merhaba, progeny m’i biz 2 kutu kullandık, bildiğim kadarı ile proxeed plus ile benzer içeriklere sahip olduğu için birlikte kullanmanıza gerek yok diye düşünüyorum, her ikisi de e vitamini ve diğer takviyeleri içeren multivitaminler, elinizde hangisi varsa onu içmeye devam edin isterseniz, yeni bir kutu alırken doktorunuzun tavsiye ettiğini alırsınız.Arkadaslar promeny m ve proxeed plusi birlikte kullanalimmi bilginiz varmi.kaan aydosa danisamadan hemen maili kapatiyo msja ama yanina gidince istediginiz herseyi sorabilirsiniz o gun geceye kadar sizin sorularinizi yanitlucam demusti ama dediklerini yapmiyorlar malesef.
Sen yanlış anlamışsın canım. Geceye kadar yanıtlayacağım derken ertesi güne kalmayacak gecikmeden cevap vereceğim demek istemiş.Arkadaslar promeny m ve proxeed plusi birlikte kullanalimmi bilginiz varmi.kaan aydosa danisamadan hemen maili kapatiyo msja ama yanina gidince istediginiz herseyi sorabilirsiniz o gun geceye kadar sizin sorularinizi yanitlucam demusti ama dediklerini yapmiyorlar malesef.