Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraba belki anlayan vardır durumu şöyle özetliyim benim değerlerim normal yoldan bebek sahibi olmama engeldi tüp bebek denildi o zaman eşimden de örnek alındı ozaman sonuca dedikleri yıkama sonrası tüp bebek için yeterli demişlerdi eşimin sonuçlarına ve suan benim değerlerim düzeldi normal yoldan hamile kalma ihtimalim var ama eşimin varmı bilmiyorum doktora gitmedim onun için tekrar

Eklentiler

• 2019-01-28 10.28.52.webp
    2019-01-28 10.28.52.webp
    22 KB · Görüntüleme: 65
Meraba belki anlayan vardır durumu şöyle özetliyim benim değerlerim normal yoldan bebek sahibi olmama engeldi tüp bebek denildi o zaman eşimden de örnek alındı ozaman sonuca dedikleri yıkama sonrası tüp bebek için yeterli demişlerdi eşimin sonuçlarına ve suan benim değerlerim düzeldi normal yoldan hamile kalma ihtimalim var ama eşimin varmı bilmiyorum doktora gitmedim onun için tekrar
Merhaba, morfoloji beklenin altında görünüyor ama bildiğim kadarı ile bazı doktorlar morfolojiyi hiç önemli görmeyebiliyor zaten. Onun dışında belki ileri hızlı sayısını arttırmak için kürler deneyebilirsiniz ya da doktorunuz da vitamin/antiıksidan tavsiye edebilir. Bu arada varikosel gibi bir teşhis konmadı değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Merhaba, morfoloji beklenin altında görünüyor ama bildiğim kadarı ile bazı doktorlar morfolojiyi hiç önemli görmeyebiliyor zaten. Onun dışında belki ileri hızlı sayısını arttırmak için kürler deneyebilirsiniz ya da doktorunuz da vitamin/antiıksidan tavsiye edebilir. Bu arada varikosel gibi bir teşhis konmadı değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Yok canım sadece dedikleri tüp bebek için yeterli aklımı karıştıran da o tüp bebek için yeterli ye doğal yoldan yeterli değilmi ki ama en yakın zamanda tekrar kontrol olucak inşaallah canım

Ben histereskopi oldum gecen hafta .şimdi acaba dogal yolla denesemmi , tüp mü yaptırsak bılemedım ,morfoloji düşük . Belkıde yapısıklık gıyittıyse rahımde tutma ıhtımalı artmıstır diye düşünuyorum .biyandan da dıs gebelık gecıren bırının yenıden dıs gebelık gecırme ıhtımalının yuksek olması
Ben histereskopi oldum gecen hafta .şimdi acaba dogal yolla denesemmi , tüp mü yaptırsak bılemedım ,morfoloji düşük . Belkıde yapısıklık gıyittıyse rahımde tutma ıhtımalı artmıstır diye düşünuyorum .biyandan da dıs gebelık gecıren bırının yenıden dıs gebelık gecırme ıhtımalının yuksek olması korkutuyor benı
Dış gebelik konudunda bilgim yok. Doktorunuz ne diyor bu duruma?

Sen yanlış anlamışsın canım. Geceye kadar yanıtlayacağım derken ertesi güne kalmayacak gecikmeden cevap vereceğim demek istemiş.
İkisini bir arada kullanmanı tavsiye etmem zaten hemen hemen aynı şeyler var. Progeny kullanmanı tercih ederim. Ekstra l carnitin miktarı yüksekti yanlış hatırlamıyorsam proxeedde onu solgardan alıp kullan. Ben proxeed beğenmiyorum.
Yok canim esim ozelikle sordu kaan hocaya o gun tam gun sizinleyim istediginizi sorabilirsiniz dedi.ilk soruyu soruyoruz cvp veriyo sonra ikinci soruyu adama soramiyoruz hemen kapatmis oluyo maili.

Yok canım sadece dedikleri tüp bebek için yeterli aklımı karıştıran da o tüp bebek için yeterli ye doğal yoldan yeterli değilmi ki ama en yakın zamanda tekrar kontrol olucak inşaallah canım
Bize de eşimin buna yakın değerleri ile tüp bebek olur sizin demişti bir doktorumuz, o arada ben ameliyat geçirdim, iyileşme sürecinden sonra bir ay doğal yoldan olmadı, bu ay yine bekliyorum, ileriki dönemde de sonuç alamazsak bizim de tüp bebek denemesi olacak gibi duruyor canım. Yine doktorunuz da yönlendirir belki ama keçi boynuzu özü ve havuç suyu faydalı oluyor. Bir de progeny m, obstravent gibi takviyeler de faydalı bence. Hem doğal denemek isterseniz şansınızı arttırabilir, hem tüp bebeğe geçmek isterseniz de kaliteyi arttırır bence.

Yok canim esim ozelikle sordu kaan hocaya o gun tam gun sizinleyim istediginizi sorabilirsiniz dedi.ilk soruyu soruyoruz cvp veriyo sonra ikinci soruyu adama soramiyoruz hemen kapatmis oluyo maili.
Kesinlikle öyle hemen kapatıyor. Ben artık soruları maddeler halinde yazıyordum ona da istediğini cevaplıyordu :-)

Beta hcg 4.9 cikti asilamanin 13.gunu basim catliyo ilk defa böyle deger cikti ilk asilamamda 0.100 cikmisti

Kimyasal diyebilirmiyiz refr 5.3 cunku hic gebelik yok tahlile göre ama ilk defa bu deger cikti Artik regli bekliyim carsamba gelcek gelmezse bi idrar testi yaparim cizgi cikarsapersembe de gelmezse saglik ocagina gider yine kan veririm
Bilmiyorum diyebilir miyiz? Hakkında hayırlısı olsun.

• Beğen
Reactions: Cac
çalışan arkadaşlardan tüp bebek tedavisi yaptırıp. transfer sonrası rapor zorunlu mu ??? yıllık izinle halledebilir miyiz ???

Bir arkadaş bazı üni hastaneleri devlet raporunu dışarıya vermiyor diye yazmıştı. Çok haklıymış.
O kadar uğraştık uğraştık. Testleri yaptırdık. Üroloji dr yazı yazdı tüp bebek bölümüne gittik. Dışarıya rapor vermiyoruz. Burada yaptırabilirsiniz neden burada yaptırmıyorsunuz? Diyorlar birde... o kadar sinir oldum ki anlatamam. Allah ıslah etsin bunları. Madem böyle neden oyalıyorsaunuz. Üroloğun dışarıya rapor verilmediğinden haberi bile Yok.
Kendilerine öğrencilere denek arıyorlar.

Bir arkadaş bazı üni hastaneleri devlet raporunu dışarıya vermiyor diye yazmıştı. Çok haklıymış.
O kadar uğraştık uğraştık. Testleri yaptırdık. Üroloji dr yazı yazdı tüp bebek bölümüne gittik. Dışarıya rapor vermiyoruz. Burada yaptırabilirsiniz neden burada yaptırmıyorsunuz? Diyorlar birde... o kadar sinir oldum ki anlatamam. Allah ıslah etsin bunları. Madem böyle neden oyalıyorsaunuz. Üroloğun dışarıya rapor verilmediğinden haberi bile Yok.
Kendilerine öğrencilere denek arıyorlar.
Gerçekten mi :( Ne diyim doktorların basireti bağlanmasın. Bizleri zaten Yorgunken daha da yoruyorlar.

Gerçekten mi :KK43: Ne diyim doktorların basireti bağlanmasın. Bizleri zaten Yorgunken daha da yoruyorlar.
O kadar sinirlendim anlatamam. Eşim tam 3 kez sperm tahlili verdi. Sonuç yok. Alamadık raporu. Benimde yarın randevum var testler istendi benden bakalım onları yapacaklar mı?
Söyleyeceğim bizim zamanımızı aldılar baştan deselerdi veren biryere giderdik. Sayıp sövesim var o kadar sinirliyim.
Senin yumurtalar neden iyi değil. Bereden bu kanaate vardınız?

O kadar sinirlendim anlatamam. Eşim tam 3 kez sperm tahlili verdi. Sonuç yok. Alamadık raporu. Benimde yarın randevum var testler istendi benden bakalım onları yapacaklar mı?
Söyleyeceğim bizim zamanımızı aldılar baştan deselerdi veren biryere giderdik. Sayıp sövesim var o kadar sinirliyim.
Senin yumurtalar neden iyi değil. Bereden bu kanaate vardınız?
Sıkma canını gerçekten ben artık diyorum ki bi hayır var. Ben de istediğim zaman başlayamadım. İlla bir şeyler oluyor. Sakin kalmak çok zor ama anlıyorum. Peki şimdi napmayı planlıyorsun ? Ya şöyle oldu doktor 2.gün muayenede yumurtalarım 2 tane olduğunu ve hızlı büyüdüğünü söyledi. Bi gün daha bakacağını söyledi işte bugün tekrar baktık. 3-4 yumurta daha gelişmiş. Az toplanacağını düşünüyor. Öyle işte..

Sıkma canını gerçekten ben artık diyorum ki bi hayır var. Ben de istediğim zaman başlayamadım. İlla bir şeyler oluyor. Sakin kalmak çok zor ama anlıyorum. Peki şimdi napmayı planlıyorsun ? Ya şöyle oldu doktor 2.gün muayenede yumurtalarım 2 tane olduğunu ve hızlı büyüdüğünü söyledi. Bi gün daha bakacağını söyledi işte bugün tekrar baktık. 3-4 yumurta daha gelişmiş. Az toplanacağını düşünüyor. Öyle işte..
Hiçbirşey yapmayacağım tabiki Allah’ın izniyle başlayacağım. Batsın raporu da indirimi de. Zaten 2. Tedaviye kalırsa biraz para arttırırız diye düşünmüştük.
Eşimde çok sinirlendi. O zaten uğraşıp rapor almak istemiyordu ben çok ısrar ettim 2 binde 2 bindir dedim ama vazgeçtim. Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin bizlere.
Amh kaçtı? Az gelişiyor o zaman. Ne kadarlık hormon kullanıyorsun? Az olsun senin olsun canım. Dur bakalım daha yeni başldın. Toplanana kadar gelişirler inşallah.

Hiçbirşey yapmayacağım tabiki Allah’ın izniyle başlayacağım. Batsın raporu da indirimi de. Zaten 2. Tedaviye kalırsa biraz para arttırırız diye düşünmüştük.
Eşimde çok sinirlendi. O zaten uğraşıp rapor almak istemiyordu ben çok ısrar ettim 2 binde 2 bindir dedim ama vazgeçtim. Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin bizlere.
Amh kaçtı? Az gelişiyor o zaman. Ne kadarlık hormon kullanıyorsun? Az olsun senin olsun canım. Dur bakalım daha yeni başldın. Toplanana kadar gelişirler inşallah.
Merhaba memorısl Demra hocanım orda rapor gecerli mi

Back
X