- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Rapora indirim var sadece normalde geçerli değil.Merhaba memorısl Demra hocanım orda rapor gecerli mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapora indirim var sadece normalde geçerli değil.Merhaba memorısl Demra hocanım orda rapor gecerli mi
Tamam olsun sakin ol canım inşallah rabbim sonuca ulaştıracak yollar bizim için zor ilerliyor maalesef.. 1.13tü yaşına göre alt sınıra yakın demişti.Hiçbirşey yapmayacağım tabiki Allah’ın izniyle başlayacağım. Batsın raporu da indirimi de. Zaten 2. Tedaviye kalırsa biraz para arttırırız diye düşünmüştük.
Eşimde çok sinirlendi. O zaten uğraşıp rapor almak istemiyordu ben çok ısrar ettim 2 binde 2 bindir dedim ama vazgeçtim. Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin bizlere.
Amh kaçtı? Az gelişiyor o zaman. Ne kadarlık hormon kullanıyorsun? Az olsun senin olsun canım. Dur bakalım daha yeni başldın. Toplanana kadar gelişirler inşallah.
İnşallah olanlar güzel bir şekilde döllenip sana yavru olurlar canım benim.Tamam olsun sakin ol canım inşallah rabbim sonuca ulaştıracak yollar bizim için zor ilerliyor maalesef.. 1.13tü yaşına göre alt sınıra yakın demişti.
Aaa neden cnm bende bugün 2. İğnemi vurdum yumurtalarımdan haberim yok henüzKızlar ben tüpe başladım ama yumurtalarım pek iyi değil gibibana dua eder misiniz
Nasil.yulseldi canım morfolojisiAmin canimm 3 tane asilama oldum tutmadi. Tüp bebek deneyecegiz. Esimin morfolojisi sifirdan 4e yükseldi. Bas morfolojisi %96 bozuktu. %78e düştü. Ancak hala gebelik elde edemedik ne yazik ki
Evicap emodeks ve keciboynuzu özü kullandiNasil.yulseldi canım morfolojisi
Her gün çağırdı nerdeyse işte muayene edip kan tahlili veriyor. 2. İğneden sonra baktık işte biraz yumurta sayımın az olacağı ve hızlı büyüdüğü kanaatine vardı. Ertesi gün 4-5 tane daha yumurta gelişmiş dedi. Devam ediyoruz bakalım. Onlar gelişmeseydi yarıda bırakacaktı tedaviyi bi bekleyelim diğer ay diye. Biraz can sıktı ben de ister istemez ama inşallah olanlar yeter sağlıklı olurlar inşallahAaa neden cnm bende bugün 2. İğnemi vurdum yumurtalarımdan haberim yok henüz![]()
Canım benim inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Başladık bir yola hayırlısı inşallah bakalımİnşallah olanlar güzel bir şekilde döllenip sana yavru olurlar canım benim.
Olsun zamanı var sanırım. İnşallah göreceğiz o günleriBir asilama daha tutmadi yarin randevum var regl oldum bakak 3.asilama olacakmi
Nasip canım. İnşallah tez zaman da olur.Bir asilama daha tutmadi yarin randevum var regl oldum bakak 3.asilama olacakmi
Canım bende sana yazacaktım nasıl oldugumu sormussun kalp kalbe karşı.B Beyza_2018 canım nasılsın? Napıyorsun
İnşallah canım :)Suskun Ceylan canım inşallah seninde tedavin pozitif sonuçlanır. Duacınızım longway ve senden güzel haberler bekliyoruz.
Canım benim çok geçmiş olsun. Anne olmak gerçekten zor rabbim hepimize güç kuvvet versin. allah razı olsun güzel kardeşim duaların için ne kadar mutlu ettin beni böyle örnekler çok evet nasipte varsa yaşayacağız.Canım bende sana yazacaktım nasıl oldugumu sormussun kalp kalbe karşı.
İyiz canım çok şükür göğüslerim mastit oldu ateslendim onunla uğraşıyorum ama hep buraya girip okuyorum bana özelden yaz adını isminle dua edeyim. Longway diye dua ediyorum.
Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin .
Sana biraz tavsiyede bulunmak istiyorum.canim bazen bilmemek ,doktora kendini bırakmak en iyisi .bak benim 5tane 5AA kalitesinde embryom oldu iki tanesini koydular ayrı zamanlarda ama tutmadı .
Ama arkadaşım sadece bir tane embryosu gelişti diğerleri gitti ama o arkadaşıma evlafdi oldu.simdi 2 yaşında .
Bazen rahat olmak çok önemli .
Yine başka bir arkadaşım yine aynı çok umutsuzbir vakaydi ama oğlunu görsen dünya tatlısı.
Sende rahat ol canım sen bu süreci en iyi morali yüksek olarak geçir.zaten sonuç neyse kaderde ne varsa onu yaşayacaksın sadece bol dua edelim .duayla kaderin degisme durumu varmış Allah'ım seni bu süreçte sevindirsin bizede nasip etsin senin güzel haberini almaya .
Doktor randevum bugundu yarina aldim cok kanamam var bide alttan muayene ederse sevmiyorum yarina biraz azalır yarin belli öğlen sonu aldim randvuyu bazıları devlet asilamayi 2 kere bazıları 3 kere yapiuo diyo amaNasip canım. İnşallah tez zaman da olur.
Canım benim amh 0.96 çıkınca aşılama ve evlilik şartını istemediler eğer eşimin SGK tutmuş olsaydı direk rapor çıkıyordu bı amh baktır öyle şartları yerine getir boşa uğraşma yaniDoktor randevum bugundu yarina aldim cok kanamam var bide alttan muayene ederse sevmiyorum yarina biraz azalır yarin belli öğlen sonu aldim randvuyu bazıları devlet asilamayi 2 kere bazıları 3 kere yapiuo diyo ama