Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay canım benim inşallah sonuç güzel çıkar da için rahatlar. Çok geçmiş olsun. Benimde annem hastanede yattı Ekim gibi 1 hafta neler yaşadığımı ben bilirim teşhis konana kadar. İyi ki tüp bebeğe başlamamışım demiştim. İlk önce sağlık.
Miyom olmasında polipin çözümü daha kolay.
Sagol canim insallahh iyi cikar bizimki de
gecmis olsun size de
bir yandan askiya aldim ama bir yandan da icim rahat degil zamanim geciyor yasim geciyor diye uzuluyorum. belki diger ay amrliyatimi olurum.
tupumdeki tikanikliga bisey demedi hoca. sivi birikmesi yok polipler alininca denenebilir. zaten tupler zaman zaman tikanik gozukuyor. polip alindiktan sonra yine bi bakariz var mi yok mu diye dedi. sanirim tuplere dokunmadan tup bebek yapacak

:)) yaa sorma ne butce ne butce
yok canim yaa arada bakiyorum iste ekonomi sayfalarina. sorma ben herseyi askiya aldim babam rahatsizlandi. haftaici biyopsi sonucu alacagiz ve kanser olabilir :KK43:( 15 tatil boyunca onunla ilgilendik. ameliyat olmam gerekliymis polip gorundu yine birden fazla. ama babamin durumunun netlesmesini bekliyorum. suan tek istegim sonucun iyi cikmasi
Allah şifa versin babana canım dizibu süreçten tez vakitte olumlu şekilde çıkarsın

gecmis olsun size de
bir yandan askiya aldim ama bir yandan da icim rahat degil zamanim geciyor yasim geciyor diye uzuluyorum. belki diger ay amrliyatimi olurum.
tupumdeki tikanikliga bisey demedi hoca. sivi birikmesi yok polipler alininca denenebilir. zaten tupler zaman zaman tikanik gozukuyor. polip alindiktan sonra yine bi bakariz var mi yok mu diye dedi. sanirim tuplere dokunmadan tup bebek yapacak
Canim gecmis olsun Allah sifa versin .Hayirli sonuclar alin insallah.
Kızlar 6 tane olgun yumurta olmus hergun sasiriyorum iğne vurmadan önce sadece sağda 7-8 folikul vardı halbuki neyse hayırlısı artık sonuçta 1 tane lazım :) Çarşamba toplicaklar :KK66:
Hadi hayirlisi yumyumlar geliyo :KK49:

Kızlar 6 tane olgun yumurta olmus hergun sasiriyorum iğne vurmadan önce sadece sağda 7-8 folikul vardı halbuki neyse hayırlısı artık sonuçta 1 tane lazım :) Çarşamba toplicaklar :KK66:
Hayırlısı olsun kuzum. Umarım hepsi sağlıkla ilerler. Hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun:dua:

Saklicennet Saklicennet canım benim allah razı olsun inşallah. Rabbim inşallah olmayacak gibi görünenleri oldurur. Hepimizin yüzünü güldürür. Bu kadar cefamızın sonu hayırla bitsin hepimizin.
_kunfeyekun_ _kunfeyekun_ canım sağolasın allah razı olsun.
Amin canım inşallah.
Gelişmelerden haberdar et mutlaka.
Canım benim dediğin gibi 1 tane olsun bizim olsun hadi hayırlısı :)

gecmis olsun size de
Çok geçmiş olsun tatlım yeni gördüm.

Krilom-QH Krill Oil & Ubikinol kullanan var mı arkadaşlar ? bu ürün yeni çıkmış.prowomen almayı düşünüyordum ama doktor munu verdi?

Merhaba, eşimde hem hız hem morfoloji düşük çıkmıştı, progeny m’i günde 2 kez 1 buçuk ay kadar kullandıktan sonra test verdi, hız değerlerinde artış olmuştu, morfoloji de %3’ten %4’e çıkmıştı. Sonra progeny ile birlikte kriom omega 3’ü günde 1 kez kullandı. Sonra testi yinelemedik henüz ama toplamda 3 aylık takviye kullanımı sonrası Cuma günü idrar testinde pozitifi gördüm, bugün de değerim artmış, inşallah sağlıklı devam eder, henüz çok başındayız, inşallah da herkese faydası dokunur.
Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Benim eşimde de sorun morfoloji.İnşallah bize de faydası olur.Hepimizin kucakları mis kokulularla dolar:dua:

Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.Benim eşimde de sorun morfoloji.İnşallah bize de faydası olur.Hepimizin kucakları mis kokulularla dolar:dua:
Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, inşallah Rabbim dileğinizi hayırlısı ile en kısa zamanda nasip eder, inşallah şifa olur :KK200:

Kızlar tüp bebek tedavisinden transferden sonra sizce rapor almalı mıyım ? Tabi veren olursa.. öğretmenim devamlı ayaktayım. Napsam ki

Kızlar tüp bebek tedavisinden transferden sonra sizce rapor almalı mıyım ? Tabi veren olursa.. öğretmenim devamlı ayaktayım. Napsam ki
Kesinlikle alma. Evde olursan kafanda kurdukça kurarsın. Normal hayatına devam et. Birşeylerle uğraş ki vakit geçsin. Beynini rahat bırak. Hiçbirşey düşünme. Rabbim ol derse her şekilde olur. Dua et ama derin düşüncelere dalma cnm. Bir dost tavsiyesi ;)

Back
X