neyden dolayı tüp bebek yaptırıyosunuz?Genelde normal hayatına devam et diyor doktorlar ama bence al 1 hafta yat ben ev hanımıyim yatıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyden dolayı tüp bebek yaptırıyosunuz?Genelde normal hayatına devam et diyor doktorlar ama bence al 1 hafta yat ben ev hanımıyim yatıcam
2 buçuk senedir hiç korunmadim hiç hamile kalmadım eşinden sayı ve hareket sorunu var bende de amh dusukmus bu yüzden canimneyden dolayı tüp bebek yaptırıyosunuz?
Hayırlı olsun cnm bende bugün son iğneleri vuruyorum Çarşamba toplanicak yumurtalar 6 tane varmis senin kaç yumurtan oluşmuş benim amh ilk 1.39 du tedaviye başlarken tekrar bakıldı 0.96 çıktı rezervim azalıyor yasim 34 olcak mayista hepimiz için hayirlisi olsun inşallahSelam kızlar bu ay ben de tüp bebeğe başladım, sayfaya bir bakayım kızlar ne yapmış dedim, benden başka başlayanlarda olmuş, hepimize hayırlısı olsun
Daha önce amh değerim 1.7 çıkmıştı, o yüzden yaşıma göre az diye epey üzülmüştüm. Bu sefer tedavinin başında adetin 3. Günü bakıldı, 3.47 çıkmış, doktor bu değer daha doğrudur dedi. Siz de amh değerini ona göre yorumlayabilirsiniz.
1 haftadır iğneleri kullanıyorum, perşembe ya da cuma yumurtalar toplanacak.
Cnm hayırlı olsun. Bahar geliyor ya canlanıyor sayfa inşşş teker teker gebelik haberlerinizde gelir inşşşşşşşSelam kızlar bu ay ben de tüp bebeğe başladım, sayfaya bir bakayım kızlar ne yapmış dedim, benden başka başlayanlarda olmuş, hepimize hayırlısı olsun
Daha önce amh değerim 1.7 çıkmıştı, o yüzden yaşıma göre az diye epey üzülmüştüm. Bu sefer tedavinin başında adetin 3. Günü bakıldı, 3.47 çıkmış, doktor bu değer daha doğrudur dedi. Siz de amh değerini ona göre yorumlayabilirsiniz.
1 haftadır iğneleri kullanıyorum, perşembe ya da cuma yumurtalar toplanacak.
Sanırım ben de yarın çatlatma iğnesini olacağım. Yarın belli olacak. Bizde şiddetli erkek faktörü olduğu için şansımız artsın diye yüksek doz ilaç verdi, sayı vermedi ama epey yumurta olmuş dedi doktor. Benim yaş da 29 oldu, bu 3. Tedavi inşallah son olur. 0.96 için 6 yumurta iyi bence. Demek ki o kadar düşük değil. E2 değerin kaç çıktı ?Hayırlı olsun cnm bende bugün son iğneleri vuruyorum Çarşamba toplanicak yumurtalar 6 tane varmis senin kaç yumurtan oluşmuş benim amh ilk 1.39 du tedaviye başlarken tekrar bakıldı 0.96 çıktı rezervim azalıyor yasim 34 olcak mayista hepimiz için hayirlisi olsun inşallah
İnşallah canım hep birlikte inşallah :) sen daha önce gebe kaldın, imkansız değil, inşallah olur ve sağlıcakla devam eder bu sefer. Benim fshım eski testlerime baktım 2013den beri 9küsürlerde, hocaya onu da sordum, yumurtalıkların biraz polikistik, o yüzden beyinden fazla hormon salınıyordur, Tüp bebekte engel olmaz avantajı bile olur dedi.Cnm hayırlı olsun. Bahar geliyor ya canlanıyor sayfa inşşş teker teker gebelik haberlerinizde gelir inşşşşşşş
bende bir ay sonra Mart başı gibi korunmayı bırakıcam inş hadi bakalım umut etme vakti. Bu hafta hormon testi yaptırdım fsh yüksek biraz (9.40)ama olsun Rabbim ol derse olur. İnafolic combi başlıycam biraz düşer inşşşş![]()
745 di sanirimSanırım ben de yarın çatlatma iğnesini olacağım. Yarın belli olacak. Bizde şiddetli erkek faktörü olduğu için şansımız artsın diye yüksek doz ilaç verdi, sayı vermedi ama epey yumurta olmuş dedi doktor. Benim yaş da 29 oldu, bu 3. Tedavi inşallah son olur. 0.96 için 6 yumurta iyi bence. Demek ki o kadar düşük değil. E2 değerin kaç çıktı ?
e2 de yükselmiş, yumurtalar dolu demek ki.745 di sanirim
Canim gecmis olsun Allah sifa versin .Hayirli sonuclar alin insallah.
Hadi hayirlisi yumyumlar geliyo![]()
Sagolun kizlar Allah razi olsun Rabbim sifa bekleyen tum hastalara sifa versinÇok geçmiş olsun tatlım yeni gördüm.
Aa canım gözünaydın:)) çok sevindim. En son ovulasyon testini nasıl kullanacağımızı konuşmuştuk:)) umarım sağlıklı birşekilde devam eder hamileliğin. Sonuçlarımız seninle benzer. Bizim ileri hızlı ilk test yaptığımızdada %10du. Promenk kullandıktan sonrada %10 değişmedi. Progenym 1. Paket bitti. 2.yi sorumsuzluğumuzdan alamadık daha:)) umarım en kısa sürede isteyen herkesten hayırlı haber alırız:)) birde sen progenym i dna hasarı için alıyordun sanırım değil mi?Merhaba, eşimde hem hız hem morfoloji düşük çıkmıştı, progeny m’i günde 2 kez 1 buçuk ay kadar kullandıktan sonra test verdi, hız değerlerinde artış olmuştu, morfoloji de %3’ten %4’e çıkmıştı. Sonra progeny ile birlikte kriom omega 3’ü günde 1 kez kullandı. Sonra testi yinelemedik henüz ama toplamda 3 aylık takviye kullanımı sonrası Cuma günü idrar testinde pozitifi gördüm, bugün de değerim artmış, inşallah sağlıklı devam eder, henüz çok başındayız, inşallah da herkese faydası dokunur.
Canım çok sağol, inşallah hep hayırlı haberlerle geliriz, progeny m’i hız ve morfoloji için alıyordu eşim, DNA hasarına bir kez bakılmıştı, onda da %11 gibi bir oran çıkmıştı diye hatırlıyorum, çok yüksek sayılmıyordu. Eğer bir yan etki denyaşamadıysanız bence 2. yi almakta fayda var, bizde 3 ay kullanımdan sonra ilk defa pozitifi gördük. Bir de omega 3 almıştık. İnşallah hepimizin dileğini verir Rabbim en hayırlı zamanda, görüşürüz, kendine iyi bakAa canım gözünaydın:)) çok sevindim. En son ovulasyon testini nasıl kullanacağımızı konuşmuştuk:)) umarım sağlıklı birşekilde devam eder hamileliğin. Sonuçlarımız seninle benzer. Bizim ileri hızlı ilk test yaptığımızdada %10du. Promenk kullandıktan sonrada %10 değişmedi. Progenym 1. Paket bitti. 2.yi sorumsuzluğumuzdan alamadık daha:)) umarım en kısa sürede isteyen herkesten hayırlı haber alırız:)) birde sen progenym i dna hasarı için alıyordun sanırım değil mi?
Benim yüksek doz kullanıldığı için epey ilaç aldım 2400 tl tuttu. Sonra rapor çıkardık, eczacı kalan tutarı bize geri verecek.Arkadaşlar tüp bebek ilaçlarını yeni alan var mı ? raporsuz ortalama ne kadar tutar şuanda...
Canım kaç doz kullandın? Ve neden yüksek doz verdi? Hayırlı olsun bu aradaBenim yüksek doz kullanıldığı için epey ilaç aldım 2400 tl tuttu. Sonra rapor çıkardık, eczacı kalan tutarı bize geri verecek.
Mrh tedaviniz hayirli olsun.Allahim ins.hayirli sonuclanmasini nasip etsin.bizde nisanda gitmeyi dusunuyoruz ins.merkezle gorusmeye.ilac raporunu kim cikartiyo acaba.tup bebek merkezimiBenim yüksek doz kullanıldığı için epey ilaç aldım 2400 tl tuttu. Sonra rapor çıkardık, eczacı kalan tutarı bize geri verecek.
Mrh canim hsyirli olsun bebisin.Allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin insallah.omega 3 un sperm uzerinde ne gibi bi etkisi var acaba.bizde bu ay promeny m ye basladik.bizdede hiz ve morfolji skntisi var.Canım çok sağol, inşallah hep hayırlı haberlerle geliriz, progeny m’i hız ve morfoloji için alıyordu eşim, DNA hasarına bir kez bakılmıştı, onda da %11 gibi bir oran çıkmıştı diye hatırlıyorum, çok yüksek sayılmıyordu. Eğer bir yan etki denyaşamadıysanız bence 2. yi almakta fayda var, bizde 3 ay kullanımdan sonra ilk defa pozitifi gördük. Bir de omega 3 almıştık. İnşallah hepimizin dileğini verir Rabbim en hayırlı zamanda, görüşürüz, kendine iyi bak![]()
Merhaba canım, amin, çok teşekkür ederim, Rabbim hepimiz için hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. Progeny m’ 3 aylık sürede günde 2 kez kullandı eşim, 2 kutu bitmişti. Omega 3’ü ise benim doktorum her ikimiz için vermişti, Krilom omega 3 içeriğindeki astaksantin isimli antioksidan sanıyorum DNA hasarı için faydalı, onun haricinde sperm için de faydası olmuş mudur tam bilemiyorum ben de. Bir de Coenzim Q10’in emilimi için de balık yağı faydalı diye biliyorum, Progeny m’in içeriğinde de Q10 vardı, inşallah şifa olur, hayırlı haberlerle gelirsiniz.Mrh canim hsyirli olsun bebisin.Allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin insallah.omega 3 un sperm uzerinde ne gibi bi etkisi var acaba.bizde bu ay promeny m ye basladik.bizdede hiz ve morfolji skntisi var.