- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Mentalist :)Kızlar dizi önerisi alabilirim. Yabancı dizi izleyen varsa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mentalist :)Kızlar dizi önerisi alabilirim. Yabancı dizi izleyen varsa :)
La Casa De PapelKızlar dizi önerisi alabilirim. Yabancı dizi izleyen varsa :)
Ben de severek izlemiştimMentalist :)
Herkes çok beğeniyor ben 1 bölüm izledim sarmadi beni :)La Casa De Papel
Brooklyn nine-nine ve la casa de papel izliyorum ben bu sıralar. Brooklyn 20dk süren komedi.Mentalist hariç diğerlerini izledim. Mentalist e bi bakim :)
Tamam canım brooklyn e de bi bakim uzun değilmiş hem :)Brooklyn nine-nine ve la casa de papel izliyorum ben bu sıralar. Brooklyn 20dk süren komedi.
You dizisini izliyorum biraz kötü sahnesi var ama oraları geçiyorum. Güzel bi dizi.Kızlar dizi önerisi alabilirim. Yabancı dizi izleyen varsa :)
Bilmiyorum onlar bende de var hatta gece regl oluyor gibi fena ağrılarla uyanıp baya şiddetli acı çektim. Benim modum bugün yine bi düştü niyeyse..Merhabalar. Bugün transfer de 6. gün bitiyor. Sol yumurtalıkta aşırı ağrı ve mide bulantısı var. Bunlar bi belirti olamaz değil mi
Düşmesin canım bence sen hamilesin. Moralini yüksek tut Merve dedi dersin :)Bilmiyorum onlar bende de var hatta gece regl oluyor gibi fena ağrılarla uyanıp baya şiddetli acı çektim. Benim modum bugün yine bi düştü niyeyse..
Bu süreç psikolojimizi de olumsuz etkiliyor. Belki de normal olan şeyler bir umut bizlere sanki güzel şeylerin habercisi olacakmış gibi geliyor. Allah ım bizlere güç ver...Bilmiyorum onlar bende de var hatta gece regl oluyor gibi fena ağrılarla uyanıp baya şiddetli acı çektim. Benim modum bugün yine bi düştü niyeyse..
Bilmiyorum mervişim bugün akşama doğru düştü yine. Gece regl oluyorum sandım. Acıdan gözlerimden yaş geldi hatta.. ne bileyim keşke olsam keşke hepimiz görsek onuDüşmesin canım bence sen hamilesin. Moralini yüksek tut Merve dedi dersin :)
Amin amin inşallah. Ben bi an geliyor düşüyorum sonra tekrar unutuyorum.Bu süreç psikolojimizi de olumsuz etkiliyor. Belki de normal olan şeyler bir umut bizlere sanki güzel şeylerin habercisi olacakmış gibi geliyor. Allah ım bizlere güç ver...
Hormon almıyor olsak hepsi belirti ama şimdi hamileliğe yoramıyor insan. Sol kasık batması ve ağrısı baştan beri var bende. İnşallah hepimizin bekleyeşi mutlu sonla biterMerhabalar. Bugün transfer de 6. gün bitiyor. Sol yumurtalıkta aşırı ağrı ve mide bulantısı var. Bunlar bi belirti olamaz değil mi
Senin kaçıncı gün transfer de ve kaçıncı deneme. Genel itibariyle sıkıntı neredeydiHormon almıyor olsak hepsi belirti ama şimdi hamileliğe yoramıyor insan. Sol kasık batması ve ağrısı baştan beri var bende. İnşallah hepimizin bekleyeşi mutlu sonla biter
2. denemem. Buradaki diğer arkadaşlar gibi eşimin hız, sayı sorunu vardı.6. günümdü bugün.Senin kaçıncı gün transfer de ve kaçıncı deneme. Genel itibariyle sıkıntı neredeydi