Iyiyim cok sukur .Bebis bronsit oldu daha atlatamadik .Bir yandan da disleri çıkıyor  .Surekli kucakta hoplat zıplat.Bir nazli bir nazli .Az yukses sesle konus hemen dudaklari buzer .
Ya sezeryanda doğum  sonrasi zor  biraz .Ama bebekten güç  alip hemen toparlandim  ben .
Spinal oldum .Gulerek girdim  mutluluktan aglayarak ciktim .Dogum anina her seye şahit oldum .Sadece nabzim biraz yükselince  sedasyonla sakinlestirdiler .Bazi kisimlari hatırlamıyorum. Kismi hafiza kaybi  

Bebegimin ilk aglamasini duydum  .Hemen yanağıma koydular  sustu .Ben icerideyken onu odaya götürdüler.O kısmi biraz zor oldu .
Uyuşukluk  gecince surekli yürüdüm  organlarimin yerlesmesi icin .
2 3 gun bebegi  yardimla kucagima aldim .Yatip kalkarken destek  aldim .Sonrasinda daha kolaydi her sey .Sadece dikisler enfeksiyon  kapmasin acilma olmasin diye dikkat etmek gerekiyor .Oyle iste .Ekstra sorun olursa cekinmeden sorabilirsin .Allah saglikla kavuştursun. Ne zaman tahmini  dogum ?