• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji sorunu ve aşılama

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar morfoloji sorunu yaşayıp aşılama ile hamile kalan var mı ??
Morfoloji 2 ile iki kere aşılama oldum biri klomen ile biri de iğneli ikisi de tutmadı canım.3.Aşılama için önce morfolojiyi düzeltmeyi karar verdik. Doktorlar morfoloji her ne kadar önemli değil dese de büyük bi etkisi var sanırım

Kızlar morfoloji sorunu yaşayıp aşılama ile hamile kalan var mı ??
Aşılama spontan gebeliğe yakın değerlerde sonuç veriyor. Aşılama yaptırmayın boş yere lütfen.

Değerlerinizi düzeltmek için Dr kontrolü ve takviye kullanın.

Kızlar peki morfolojinizdeki bozukluklar kaç genelde bas anormalisi mi benim eşimin %51 bas anormalisi böyle olup gebe kalamayan var mı
Bas anomalisi daha da düşürüyor gebe kalma sansını cunku yumurtayı delecek olan yer bas

Evet arkadaşım ama genelde 90 üstü bas anormalisi gördüm burada o yüzden sordum 50 lerde olup gebelik sorunu yaşayan var mı diye
Sizin kac senedir olmuyor 😔
Mutlaka arastırın tedavi görün normal morfolojiniz kac

Canım mutlaka morfoloji icin bir tedavi olun %2 ile tüp bebek tutmayan okudum ben burda
Nasip aslında bu işler zaten normal kabul edilen %4 yanii çok aşırı yüksek bir değer beklenmiyor çünkü kruger baya sıkı bir test nasip bakalım ya inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz 🤲🏻

Morfoloji birimde %2 di. Emodex kullandık 2.kutu bitince test yaptırdık 4 e yükselmiş.Sayı 2 kat artmış sadece hız aynı kalmış
Canım bende istiyordum vitamin istedim hatta ama vermedi doktorumuz ama bizim çok şükür sayı hız sıkıntısı yok sadece morfolojimiz %2.sizin anormali dağılımı nasıl ?

Canım bende istiyordum vitamin istedim hatta ama vermedi doktorumuz ama bizim çok şükür sayı hız sıkıntısı yok sadece morfolojimiz %2.sizin anormali dağılımı nasıl ?
Eski testte baş 92 ,diğerleri 6 araştırma hastanesinde yaptırmıştık.Şimdiki test de baş 38 diğerleri 58 özel bi laboratuvarda yaptırdık. Farklı yerlerde yaptırdığımız için mi bu kadar farklı çıktı anlamadım açıkçası.Son yaptırdığımız yer epey detaylı ayırıyor çift baş oranı büyük baş oranını tek tek vermiş araştırma hastanesi öyle değildi.

Eski testte baş 92 ,diğerleri 6 araştırma hastanesinde yaptırmıştık.Şimdiki test de baş 38 diğerleri 58 özel bi laboratuvarda yaptırdık. Farklı yerlerde yaptırdığımız için mi bu kadar farklı çıktı anlamadım açıkçası.Son yaptırdığımız yer epey detaylı ayırıyor çift baş oranı büyük baş oranını tek tek vermiş araştırma hastanesi öyle değildi.
Canım o kadar fark ediyor ki bizim mesela ilk testimiz devlette diğer 2 si tüp bebek merkezindeydi devletteki ile tüp bebek merkezindeki arasında dağlar kadar fark var tb merkezinde senin dediğin gibi anormaliyi ayrıntılı ayrıntılı yazmışlar bizimde baş 51 genelde önemli olan bas anormalisi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Canım o kadar fark ediyor ki bizim mesela ilk testimiz devlette diğer 2 si tüp bebek merkezindeydi devletteki ile tüp bebek merkezindeki arasında dağlar kadar fark var tb merkezinde senin dediğin gibi anormaliyi ayrıntılı ayrıntılı yazmışlar bizimde baş 51 genelde önemli olan bas anormalisi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
Hangisi daha güvenilir peki canım ? İki yerde de morfoloji farklı mı çıktı peki

Hangisi daha güvenilir peki canım ? İki yerde de morfoloji farklı mı çıktı peki
Canım devlette morfoloji bakmadı bile ama sperm sayısı çok düşük çıkmıştı total 25 milyon çıkmıştı sonrasında tüp bebek merkezinde 3 hafta arayla 2 kere yaptırdık ikisindede morfoloji %2 total sayı 300 milyonlarda çıktı uçuruma bakar mısın 25 nerde 300 nerde insan neye inanacagını şaşırıyor

Canım devlette morfoloji bakmadı bile ama sperm sayısı çok düşük çıkmıştı total 25 milyon çıkmıştı sonrasında tüp bebek merkezinde 3 hafta arayla 2 kere yaptırdık ikisindede morfoloji %2 total sayı 300 milyonlarda çıktı uçuruma bakar mısın 25 nerde 300 nerde insan neye inanacagını şaşırıyor
Doktorların morfoloji önemsememesi bizim için de vakit kaybı oldu.Sürekli deneyin olur dediler hatta niye olmuyor diye şaşıran bile oldu.Morfoloji düşük belki ondandır deselerdi bari.2 kere aşılama oldum tutmadı.Birkaç video izledim morfoloji düşükken aşılama şansı bile yüzde 50 düşüyormuş. Bilseydim düzeltmeye çalışıp aşılama olurdum.Amh sı çok çok düşük Olan birkaç arkadaşımın bile aşılaması tuttu.Aşılama erkek faktörlü ise tutma olasılığı düşükmüş zaten.Bunları da buradaki tecrübe edilen arkadaşlardan öğrendim.Şimdi de doktora görünmek bile istemiyorum.

Back
X