Aşılama morfoloji sorununa rağmen aşılamayla hamile kalan varmı?varsa yazın nooluurr!!!!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
3.148
35
158
Antalya
eşinde morfoloji problemi olumasına rağmen aşılamayla hamile kalan varmı?direk tüp bebek mi deneniyo?paylaşırsanız çok sevinirim..

meraba gulem.benim eşşimde de vardı morfoloji sorunu..ama Allah'a şükür 3. aşılamam tuttu..henüz çok yeni..inş.hayırlısıyla biter bu süreç..ama ilk defa bu aşılamada eşime arı poleni,sütü karışımı bal yedirdim..sabah akşam süte karıştırıpta..sayısında bi değişim olmadı..ama hızı çok arttı..inş. seninde olur tez zamanda..dua et sürekli..meryem suresinde şifası.......

meraba gulem.benim eşşimde de vardı morfoloji sorunu..ama Allah'a şükür 3. aşılamam tuttu..henüz çok yeni..inş.hayırlısıyla biter bu süreç..ama ilk defa bu aşılamada eşime arı poleni,sütü karışımı bal yedirdim..sabah akşam süte karıştırıpta..sayısında bi değişim olmadı..ama hızı çok arttı..inş. seninde olur tez zamanda..dua et sürekli..meryem suresinde şifası.......

cevabın için çok sağol öncelikle...hayırlı olsun,inşallah sorunsuz,huzurlu bi şekilde geçer gebeliğin.sağ salim kucağına alırsın inşallahhhh...ben durumunuzu çok merak ettim..değerlerinizi,yaşadıklarını yazarsan sevinirim.benim eşimde toplam 92 mlyn sperm.ileri hızlı:%9 toplam hareketli:%51 morfoloji:%3 aşılamada şansımızın az olduğunu düşünüyorum ama umutlanmaktanda alamıyorum kendimi.Allah hayırlısını versin tabii...dua ediyorum her zaman..

slm kızlar..bnmde eşimde ilk saatte ileri hızlı %25di..ilk aşılamamı oldum sonuç negatifti..hatta hastayım suan..bnde keçiboynuzu kürünü uyguluyorum ama o arısütü-polenide deneyeyim..herşeyi denemekte fayda varohaoldumsmile

Back
X