• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji sorunuyla tüp bebekte başarılı olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Herkese günaydın, bayanlar benim eşimin hem sperm sayısı düşüktü hemde morfolojide sorun vardı. Ama tedavimiz çok şükür sonuç verdi ve şuanda 6 aylık bi kızımız var. Biz Bahçeci Fulyadan Emre Beyin hastasıydık çok başarılı bi doktor. doktorumuzdan ve merkezdeki herkesten Allah razı olsun. sizlerde sorun nedir bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirm.
CAnim bebisin hayirlibolsun haftaya biz de emree beye gidicez.esimin morfolojisi 0 ileri hareketli yuzde 2 yavas hareketli yuzde 20.sperm sayisi 50milyon.bana esinin ayrintili sperm sonucunu yazarmisin hiz morfoloji sayi vs... bir de emre beyle tedavi surecini ayrintili anlatirsan inan cok sevinirim

bizimde morfoloji 0 hareketli %7 sayi 5 milyon civari :(ama cok sukur rabbime nasip etti kizim 2.5 yasinda cok sukur
biz keciboynuzu kuru yaptik ikinci denemeeden once 7 yil 0 ciksn morfoloji son testlerde 3 cikti ben ona bagliyorum sayimizda 7 milyon olmustu
bana dr takma sen morfolojiyi hareketi bize birak sen bu isi demisti yeterki nasip olsun tup bebek tedavisi vesile bence tabi uzman ellerde
avrupa safak hast yaptird iki tedavimde orda simdi ucuncu icin yine oraya gidicem

canım benim eşimde morfoloji % 0 dı hareket azlığıda vardı biz ilk tüp bebek denememizde hamileyim merak etme tüp bebekte morfoloji de hareket azliğıda sorun olmuyor zaten bu sorunlar olduğunda tüp bebek öneriyorlar
en kısa zamanda bebişini kucağına almak nasip olur inşallah. sizde hareket yüzde kaçtı ve tedavinizi nerde oldunuz

Merhaba hanimlar.benim de esimin morfoloji problemi var.ve egee birgun hamile kalirsam buraya yasadiklarimi yazicam diye soz vermistim kendi kendime.ilk testte 0 ikinci teste yuzde 1 cikmisti morfoloji.benim iki kadin dogumcum da normal yolla olmaz.belki omrunuz boyunca bir kez denk gelir noyle birsey demisti.ve bunu soyliyen doktor istanbulun en pahali unlu doktorlarindan biri.esimin urologu da hayir sizin bir probleminiz yok sadece morfoloji dusuklugu bir sey ifade etmez.sayi ve hareketliliginiz iyi dedi.bizim de kafamiz cok karisti.orta siddetli varikosel var ayrica esimde.fakat urologu kesinlikle ameliyata gerek yok sizin cocugunuz olur dedi.10 ay olmayinca tup bebek merkezinin yolunu tuttuk.memorial ve acibadem iki yerdeki doktorlar da sizin esiniz de bir problem yok.normal yolla da olur asilama ile de tup bebek ilede dediler.ozellikle memorialda ayse hanim hayir sakin tup bebek yaptirma asilama yapalim diye beni tup bebekten vazgecirdi. Ve sonuc ilk asilamada tuttu.suan 2 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.10 ay belki cok degil cok daha zorluk yasayan arkadaslar var ama cok zor bir duygu biliyorum caresizlik ve uzuntu.kimse yasamasin insallah.eger esinizin diger degerleri iyiyse morfolojiyi kafaniza gercekten takmayin.asilamanin normal yoldan cok bir farki yok.belki asilama yaptirmasak da hamile kalmis olabilirdim.

Merhaba kizlar. Ben de yazmak istedim. Pkoluyum klomen kullandim
Ilac cok guzel etki verdi ama gene sonuc olumsuzdu. Esim tahlil yaptrirdi morfoloji 2-3 cikti medikalpark bahcelievlere gittik doktor bir daha tahlil istedi sorununuz pki olamaz dedi hu sefer morfoloji 0 cikti. Dunya resmen yikilmisti ustume. Burakarsa yorumlara bakmistim ve hep olumsuz sonuclar. Doktor uzulmeyin asilama yapalim dedi tutar mi dedigimde morfoloji asilama icin sorun degil tup bebekte sadece zorlayabilir dedi ve asilama olduk. Rabbim dualarimizi kabil etti pasam su anda 13 aylik yanimda uyuyor. Cagresizlikten mutluluga kavustuk. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. 41 tane Meryem suresj okumustum her gun birer tane olmak uzere ve biter bitmez guzel haberi almistik.

Merhaba kizlar. Ben de yazmak istedim. Pkoluyum klomen kullandim
Ilac cok guzel etki verdi ama gene sonuc olumsuzdu. Esim tahlil yaptrirdi morfoloji 2-3 cikti medikalpark bahcelievlere gittik doktor bir daha tahlil istedi sorununuz pki olamaz dedi hu sefer morfoloji 0 cikti. Dunya resmen yikilmisti ustume. Burakarsa yorumlara bakmistim ve hep olumsuz sonuclar. Doktor uzulmeyin asilama yapalim dedi tutar mi dedigimde morfoloji asilama icin sorun degil tup bebekte sadece zorlayabilir dedi ve asilama olduk. Rabbim dualarimizi kabil etti pasam su anda 13 aylik yanimda uyuyor. Cagresizlikten mutluluga kavustuk. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. 41 tane Meryem suresj okumustum her gun birer tane olmak uzere ve biter bitmez guzel haberi almistik.

sağlıkla büyüsün bebeginiz.benim eşimde de ileri hareketli ve morfoloji sorunu var bi aşılama yaptık tutmadı.şimdi tüp bebek için adet olmayı bekliyorum..

kimse üzülmesin 2. denemede sıfır morfoloji ve hareket azlığı ile 4.5 aylık hamileyim. doktorumuz ankara nova prof. dr Mehmet erdem. Önce Allah ın ol demesi sonra deneyimli eller.

Daha önce hikayemi anlatmıştım kızlar. Oğlum olduktan sonra nasıl olsa çocuğumuz zor olur dedik korunmadık. Ben pko eşim morroloji 0 haraket sorunu. Ayrıca biraz açık oldu ama özel hayatımız da çok sık değil malum evde bebek var. Aşılama olan Oğlum 16 aylık 3 aylık da hamileyim. Rabbim isteyince herşey boş. Umidinizi kesmeyin.

Daha önce hikayemi anlatmıştım kızlar. Oğlum olduktan sonra nasıl olsa çocuğumuz zor olur dedik korunmadık. Ben pko eşim morroloji 0 haraket sorunu. Ayrıca biraz açık oldu ama özel hayatımız da çok sık değil malum evde bebek var. Aşılama olan Oğlum 16 aylık 3 aylık da hamileyim. Rabbim isteyince herşey boş. Umidinizi kesmeyin.

Back
X