Morfoloji, Sperm tahlil sonucunu yorumlar misiniz

Oluştu biri ileriki aylarda suyum bitti kaybetti sonra ikizlerimi erken haftalarda kaybettim
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bunları unutturacak güzel şeyler yaşarsınız. Özür dileyerek soruyorum suyum bitti ne demek kaç haftalıkken oldu . Erkek infertilitesi yüzünden mi oldu. Biz de erkek faktörlü çok korkuyorum

Bakabilir misin burdan

Eklentiler

• IMG_1298.webp
    IMG_1298.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 8
Değerleri biraz düşük açıkçası sayı az hareket az ileri hız düşük ama en azında morfoloji 0 değil. Varikosel mi var tüp bebek denediniz mi deneyecek misiniz
Daha doktora gitmedik Bu dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyo varikosel bi kere düşük yaptım sadece

Daha doktora gitmedik Bu dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyo varikosel bi kere düşük yaptım sadece
Bu değerlerle normal yolla gebe mi kaldınız? Kaç haftada düşük oldu kalbi mi durdu kanaman mı oldu? Varikosel böyle değerleri sonrasında doktorun testisleri önce elle sonra dobler çekerek belli oluyor

Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bunları unutturacak güzel şeyler yaşarsınız. Özür dileyerek soruyorum suyum bitti ne demek kaç haftalıkken oldu . Erkek infertilitesi yüzünden mi oldu. Biz de erkek faktörlü çok korkuyorum
4nci ayda kesedeki su bebek içinde yaşar biliyorsunuz o su bitince anomali olur erkek faktörü çok zor sizin değerler nasıl bilmiyorum da sigara kullanımı var mı

Bu değerlerle normal yolla gebe mi kaldınız? Kaç haftada düşük oldu kalbi mi durdu kanaman mı oldu? Varikosel böyle değerleri sonrasında doktorun testisleri önce elle sonra dobler çekerek belli oluyor
Evet kaldım 5+5 di beta 1014 de kaldı bebeğin yeri hazırdı alttan kese göründü ama kalp yoktu kanamam başladı

4nci ayda kesedeki su bebek içinde yaşar biliyorsunuz o su bitince anomali olur erkek faktörü çok zor sizin değerler nasıl bilmiyorum da sigara kullanımı var mı
4. Ayda kaybetmene çok üzüldüm gerçekten ama bunun sebebi erkek faktörü müymüş? Doktor öyle mi dedi? Bizim değerler oldukça kötü sperm DNA hasarı baktırmadık sigarada çok var. Ben hamileyim 7. Hafta ve kafayı bunlarla bozmuş durumdayım açıkçası. İnşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. O kadar kafaya takıyorum ki terapi alacağım sanırım. Ha tabiki azospermler , degerler yerlerde olanlar sıfır morfolojiler DNA hasarları olan ve doğum yapan örneklerde çok görüyorum.Sanırım bazı şeyler istatiklerin üstünde ama endişe beynimi rahat bırakmıyor. Rabbim sevinenlerden eylesin hepimizi.

Evet kaldım 5+5 di beta 1014 de kaldı bebeğin yeri hazırdı alttan kese göründü ama kalp yoktu kanamam başladı
demek morfolojik olarak kötü bir sperm döllemiş ama yinede doğal yolla hamile kalabilmiş olman çok güzel ama bu degerlerde. Sonra doktorun tüp bebeğe yönlendirebilir.

Back
X