- 9 Nisan 2024
- 533
- 307
- 23
- 30
Bu arada sakin ol cidden stres çok etkiliAnlayabiliyorsan şuna bakabilir misin ya delirmek üzerdeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sakin ol cidden stres çok etkiliAnlayabiliyorsan şuna bakabilir misin ya delirmek üzerdeyim
Merhaba benim eşimin de morfoloji %2 sizin negatif olan denemelerinizde embriyo kalitelerini neydi?Bizimde morfoloji 2 tüp bebekle 4 kere denedik maalesef olmadı varikosel var mı
Hepsi 5 AA dna hasarı yüksek ti ama bizde varikosel ameliyatı oldu sizde durum nedirMerhaba benim eşimin de morfoloji %2 sizin negatif olan denemelerinizde embriyo kalitelerini neydi?
5 aa embriyolarınızda gebelik oluşmadı mı?Hepsi 5 AA dna hasarı yüksek ti ama bizde varikosel ameliyatı oldu sizde durum nedir
Oluştu biri ileriki aylarda suyum bitti kaybetti sonra ikizlerimi erken haftalarda kaybettim5 aa embriyolarınızda gebelik oluşmadı mı?
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bunları unutturacak güzel şeyler yaşarsınız. Özür dileyerek soruyorum suyum bitti ne demek kaç haftalıkken oldu . Erkek infertilitesi yüzünden mi oldu. Biz de erkek faktörlü çok korkuyorumOluştu biri ileriki aylarda suyum bitti kaybetti sonra ikizlerimi erken haftalarda kaybettim
Onun yorumu çok şey acımasızca psikolojim bozuldu yaCanım gözükmüyor yazılar yani ben okuyamadım istersen chat cpt ye at en anlaşılır o yorumluyor
net fotoğraf atarsanız yorumlayabilirim bildiğim kadarıyla
Değerleri biraz düşük açıkçası sayı az hareket az ileri hız düşük ama en azında morfoloji 0 değil. Varikosel mi var tüp bebek denediniz mi deneyecek misinizBakabilir misin burdan
Daha doktora gitmedik Bu dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyo varikosel bi kere düşük yaptım sadeceDeğerleri biraz düşük açıkçası sayı az hareket az ileri hız düşük ama en azında morfoloji 0 değil. Varikosel mi var tüp bebek denediniz mi deneyecek misiniz
Morfoloji 0.9 gördüm ben ama yeterli değil dimiDaha doktora gitmedik Bu dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyo varikosel bi kere düşük yaptım sadece
Bu değerlerle normal yolla gebe mi kaldınız? Kaç haftada düşük oldu kalbi mi durdu kanaman mı oldu? Varikosel böyle değerleri sonrasında doktorun testisleri önce elle sonra dobler çekerek belli oluyorDaha doktora gitmedik Bu dediğiniz şey nasıl ortaya çıkıyo varikosel bi kere düşük yaptım sadece
Hayır morfoloji 2 sınırda o kadar kötü değilMorfoloji 0.9 gördüm ben ama yeterli değil dimi
4nci ayda kesedeki su bebek içinde yaşar biliyorsunuz o su bitince anomali olur erkek faktörü çok zor sizin değerler nasıl bilmiyorum da sigara kullanımı var mıÇok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bunları unutturacak güzel şeyler yaşarsınız. Özür dileyerek soruyorum suyum bitti ne demek kaç haftalıkken oldu . Erkek infertilitesi yüzünden mi oldu. Biz de erkek faktörlü çok korkuyorum
Evet kaldım 5+5 di beta 1014 de kaldı bebeğin yeri hazırdı alttan kese göründü ama kalp yoktu kanamam başladıBu değerlerle normal yolla gebe mi kaldınız? Kaç haftada düşük oldu kalbi mi durdu kanaman mı oldu? Varikosel böyle değerleri sonrasında doktorun testisleri önce elle sonra dobler çekerek belli oluyor
Aa ben o 0.9 olan sanıyorum hangisi morfoloji dediğinizHayır morfoloji 2 sınırda o kadar kötü değil
4. Ayda kaybetmene çok üzüldüm gerçekten ama bunun sebebi erkek faktörü müymüş? Doktor öyle mi dedi? Bizim değerler oldukça kötü sperm DNA hasarı baktırmadık sigarada çok var. Ben hamileyim 7. Hafta ve kafayı bunlarla bozmuş durumdayım açıkçası. İnşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. O kadar kafaya takıyorum ki terapi alacağım sanırım. Ha tabiki azospermler , degerler yerlerde olanlar sıfır morfolojiler DNA hasarları olan ve doğum yapan örneklerde çok görüyorum.Sanırım bazı şeyler istatiklerin üstünde ama endişe beynimi rahat bırakmıyor. Rabbim sevinenlerden eylesin hepimizi.4nci ayda kesedeki su bebek içinde yaşar biliyorsunuz o su bitince anomali olur erkek faktörü çok zor sizin değerler nasıl bilmiyorum da sigara kullanımı var mı
Normal formlar kısmıAa ben o 0.9 olan sanıyorum hangisi morfoloji dediğiniz
demek morfolojik olarak kötü bir sperm döllemiş ama yinede doğal yolla hamile kalabilmiş olman çok güzel ama bu degerlerde. Sonra doktorun tüp bebeğe yönlendirebilir.Evet kaldım 5+5 di beta 1014 de kaldı bebeğin yeri hazırdı alttan kese göründü ama kalp yoktu kanamam başladı