- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
Kizlar %2 morfoloji ve % 96 baş anomalisi nasıl düzeltilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Androlog ne oluyor ilk kez duydumMorfoloji kolay kolay değişebilen bir şey değil maalesef. Yeme,içme,sigara hepsi etki ediyor. Varikosel varsa o da etkiliyor. Vitamin minarel bi şeyler veriliyor normalde. Her üroloji doktoru bu konudan çok anlamıyor açık ve net. Iyi bir Androlog bulmanız lazım. Çok geçmiş .
Baş anomalisi nasıl düzeltilir pekiMorfoloji kolay kolay değişebilen bir şey değil maalesef. Yeme,içme,sigara hepsi etki ediyor. Varikosel varsa o da etkiliyor. Vitamin minarel bi şeyler veriliyor normalde. Her üroloji doktoru bu konudan çok anlamıyor açık ve net. Iyi bir Androlog bulmanız lazım. Çok geçmiş .
Yok sadece sigara yi yasakladı.Duzelen bisey degil. Doktor tup bebek onermedi mi
Mehmet Murat Başar iyi bir andrologEşimde de ileri hareketli ve morfoloji sorunu var.önerebileceğiniz bir doktor varmı istanbulda?
Ürolojide özellikle erkek kısırlığıyla ilgilenen özel uzmanlık alanı. Androloji bölümü. Uzmana da androlog deniyor.Androlog ne oluyor ilk kez duydum
Ayrıntılı bilgiyi uzman bir andrologla konuşun bence. Bunun düzelmesi zor ama imkansız degil eşimin baya düzelmisti ama tabi ki yok olmadı.Baş anomalisi nasıl düzeltilir peki
Bu dediklerini tükettikten sonra mı baş anomalisi yükseldiMerhaba arkadaşlar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum. Eşimin morfoloji si %2 den%4 e yükseldi. Baş anomalisi %93 oldu.
Neler kullandığı ni yazayım.
Evicap 400 günde bir tane
Supradyn allday günde bir kez
Keçi boynuzu pekmezi sabah akşam.
Evet canım. Bunlardan sonraBu dediklerini tükettikten sonra mı baş anomalisi yükseldi
Hangisi neden olmuş doktorunuz ne dedi? Ve bunun için ne yaptınız hamile kalabildiniz mi?bizde de baş anomalisi %85 var diğer değerleri iyiEvet canım. Bunlardan sonra
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi çektirirdim.Hangisi neden olmuş doktorunuz ne dedi? Ve bunun için ne yaptınız hamile kalabildiniz mi?bizde de baş anomalisi %85 var diğer değerleri iyi
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi ç
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi çektirirdim.
Çektirdim hepsi normal çıktı canım baş anomalisi var dedi aşılama dedi doktor