Erkek İnfertilitesi Morfoloji ve baş anomalisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji kolay kolay değişebilen bir şey değil maalesef. Yeme,içme,sigara hepsi etki ediyor. Varikosel varsa o da etkiliyor. Vitamin minarel bi şeyler veriliyor normalde. Her üroloji doktoru bu konudan çok anlamıyor açık ve net. Iyi bir Androlog bulmanız lazım. Çok geçmiş .

Morfoloji kolay kolay değişebilen bir şey değil maalesef. Yeme,içme,sigara hepsi etki ediyor. Varikosel varsa o da etkiliyor. Vitamin minarel bi şeyler veriliyor normalde. Her üroloji doktoru bu konudan çok anlamıyor açık ve net. Iyi bir Androlog bulmanız lazım. Çok geçmiş .
Androlog ne oluyor ilk kez duydum

Baş anomalisi nasıl düzeltilir peki

Merhaba arkadaşlar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum. Eşimin morfoloji si %2 den%4 e yükseldi. Baş anomalisi %93 oldu.
Neler kullandığı ni yazayım.
Evicap 400 günde bir tane
Supradyn allday günde bir kez
Keçi boynuzu pekmezi sabah akşam.

Merhaba arkadaşlar belki birine yardımcı olur diye yazıyorum. Eşimin morfoloji si %2 den%4 e yükseldi. Baş anomalisi %93 oldu.
Neler kullandığı ni yazayım.
Evicap 400 günde bir tane
Supradyn allday günde bir kez
Keçi boynuzu pekmezi sabah akşam.
Bu dediklerini tükettikten sonra mı baş anomalisi yükseldi

Hangisi neden olmuş doktorunuz ne dedi? Ve bunun için ne yaptınız hamile kalabildiniz mi?bizde de baş anomalisi %85 var diğer değerleri iyi
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi çektirirdim.

Çektirdim canım herşey normal bir
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi ç
Yani sigara icme dedi. Onun dışında vitaminler i ben kendim araştırıp aldım. Hamile miyim bilmiyorum 10 gün sonra ortaya çıkacak. Sizin %85 gayet normal geldi bana. Ben sizin yerinize de olsam rahim filmi çektirirdim.

Çektirdim hepsi normal çıktı canım baş anomalisi var dedi aşılama dedi doktor

Back
X