Morfoloji ve hamilelik

dubniyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
4
0
1
33
Merhabalar,
Doğru başlığa mı açtım konuyu bilmiyorum. Umudum benimle benzer durumu yaşamış olanlarla konusup rahatlayabilmek. 7 aylık bebek denememizde Henüz kısmet olmadı. Bir yanım kesinlikle nasibe inanıyor. Bende hersey normal cıkıyor fakat eşimin sperm sayı 80 milyon, hızı yuzde 60larda, morfoloji yüzde 2… işte diğer yanımda bu morfoloji etkiliyor olabilir diyor.
Tabiki Allah dilerse hic önemi yok…
Ürolog gayet normal bu değerlerle cocuk olur sesi, sperra adında bir takviye verdi.
-Bu ilacı kullanıp gebelik doğal yoldan elde eden oldumu?
-morfoloji 2 iken de gebelik elde edilirmi?

Merhaba sperranin faydasini gördünüz mu acaba

Morfoloji 2 ileri hareket 0 8 sene hamile kalamadım ilk çocuğum doğal yolla olmuştu halbuki. tüp bebek tedavisi ile şu an 17 haftalık hamileyim.

Onu hiç bilmiyorum ama eşimin değerlerini argifertil m düzeltti. Morfoloji 0 di hareket %4 du. Şimdi morfoloji 3 ileri hız 25. Şuan hamileyim
Tebrik ederim. Bu ilacmj

Eklentiler

• 1000029628.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 26
Teşekkürler evet bu ilaç sabah akşam kullandi
Anladim. Doktor bize sperra diye bir ilaç onerdide. Sayisinda sorun yok. Sadece hizi 32 olmasi gerekirken 20 ve morfoloji 1 cikti. Ama cok fazla engel degil dedi. Sizin nasildi degerler

Anladim. Doktor bize sperra diye bir ilaç onerdide. Sayisinda sorun yok. Sadece hizi 32 olmasi gerekirken 20 ve morfoloji 1 cikti. Ama cok fazla engel degil dedi. Sizin nasildi degerler
Yukarıda yazdığım gibiydi bir daha test vermedi

Onu hiç bilmiyorum ama eşimin değerlerini argifertil m düzeltti. Morfoloji 0 di hareket %4 du. Şimdi morfoloji 3 ileri hız 25. Şuan hamileyim
Ilaci ne kadar sure kullandınız da hamile kaldiniz

1 kutu kullandı ilacı 2.5 ay da bitti.ilk kullanmaya başladığı zaman kimyasal gebelik geçirdim bir ay normal adet oldum ertesi ay hamileydim
Cok güzel. Argifertil m ile sperra içeriğini karsilastirdim. Her seyi ayni gibi. Doktor sperra verdi bakalim. Olmazsa kutu bitince argifertil kullanirim

Bizim de morfolojimiz 2 başka neler yaptınız acaba
Başka bişi yapmadık pregnacare her hım kullandık o bittikten sonra da argifertil m kullandı eşim. Ayrıca morfoloji 2 çok kötü bir değer degol inşallah size de iyi gelir kavuşursunuz bebeginize

Başka bişi yapmadık pregnacare her hım kullandık o bittikten sonra da argifertil m kullandı eşim. Ayrıca morfoloji 2 çok kötü bir değer degol inşallah size de iyi gelir kavuşursunuz bebeginize
Allah razı olsun inşallah . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…