Biraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyızMerhaba arkadaşlar bundan 4 ay önde tüp bebek tedavisine başladık bende insülin direci yüksekliği vardı allaha şükür başka çok olumsuz etkileyecek bir durum yoktu. Eşimin morfolojisi %1 idi ve doktorum direk tüp bebek önerdi 10 kaliteli yumurtadan sadece 1 tanesi embryo oldu. Bu durumda olup gebe kalan var mı arkadaşlar lütfen bildiğiniz herşeyi yazar mısınız
üstelik tüp bebekten önce de rahim filmi çekmedi doktorum
Transfer oldum ve negatif sonuç aldım. 3. Gün emryosu ve 2. KaliyeBiraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyız
Biraz acemi işi olmuş sizinkisi. Hsg bir kere gerekliydi. Onun dışında bir tane yumurta da yetiyor sonuçta. Yazıldıysa olacak,yazılmadıysa bugün de tutmayacak zaten. O yüzden kaygılanmayın. Ne zaman embriyo transferi olacak yada oldu mu? Eğer olduysa zaten bu gibi düşünceleri bırakıp önümüze bakmalıyı
Artık daha emin adımlarla ilerleyin. Önünüze bakın, daha çok tedavi odaklı gidin. En önemlisi de kendinizi üzmemeye çalışın.Tabiki öyle allah gönlümüze göre versin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Doktoruma fazla güvendim sadece negatif sonuç aldım
Mallesef çok erken davrandık doktorumuza güvendik..ama bizi çok yanılttı uzun bir süre pskolojimi toparlamaya ihtiyacım var herşey allahtan hayırlısı neyse o olur umarım bidaha başlayacağımda tecrübeli olarak başlayacağımTup bebek vakit kaybetmemek icin iyi bir secim. Ama tup bebek tedavisi oncesi bakilmasi gereken cok fazla deger ve tetkik var.
Ornegin, rahim filmi cekilmeden tedaviye baslanmamali, ilk denemelerde gereksiz gorulse de kromozom analizi, hormon degerleri zaten hep takipte olmali, transfer oncesi TSH degeri onemli vs. Bunlar en genel olanlari...
Tedaviden once 3 ay takviye kullanarak degerlerinde artis yasayanlar var. Morfoloji 1 i sorun olarak gormezler tup bebekte, diger degerleriyle birlikte ele alinmali
Doktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalımBaşka değerler iyi mi? İlaç yazmadı mı hiç belki morfoloji de artardı. Yaşınız gençse tüp bebek son aşama bence yani başka yollar deneyebilirsiniz. Bizde de sorunlar var amma daha tüp bebeği aklımıza getirmedik, yaşımız da az değil
İyi bir androlog bulun, düzelir her şeyDoktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalım
kaç olmalı tshTup bebek vakit kaybetmemek icin iyi bir secim. Ama tup bebek tedavisi oncesi bakilmasi gereken cok fazla deger ve tetkik var.
Ornegin, rahim filmi cekilmeden tedaviye baslanmamali, ilk denemelerde gereksiz gorulse de kromozom analizi, hormon degerleri zaten hep takipte olmali, transfer oncesi TSH degeri onemli vs. Bunlar en genel olanlari...
Tedaviden once 3 ay takviye kullanarak degerlerinde artis yasayanlar var. Morfoloji 1 i sorun olarak gormezler tup bebekte, diger degerleriyle birlikte ele alinmali
Aynı şeyleri ben de yaşadım ve negatif sonuç aldım. Bizim de tek sorunumuz morfoloji, ilaç da kullandık düzelmedi. Sanırım çook araştırmak gerekiyorDoktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalım
dr kimdi canımDoktor bizi çok yanılttı bi şans olarak eşime ilaç yazıp eşim odaklı olabilecek tedavileri uygulaması gerekirken apar topar herşeyi yaptı. Bizde çok erken davrandık nasip bakalım
Tsh icin bazisi 2,5 alti bazisi 2 alti istiyor doktorlarin.kaç olmalı tsh
Sizin bildiğiniz var mı?İyi bir androlog bulun, düzelir her şey
Yok maalesef. Şuan her şeyi ticarete dökmüş çoğu doktor. Pahalı ilaçları yazıp yazıp gönderiyorlarSizin bildiğiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?