Erkek İnfertilitesi Morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lalecannn

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
1.208
555
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba geçen sene dış gebelik geçirdim ondan sonra 1 yıldır hamile kalamıyorum benim hormonlarım ve rahim filminde bir sorun çıkmadı ama rahim ağzı yaram var doktor hamileliğe engel olmayacağını söyledi eşiminde sperm sayısı ve diğer değerleri iyi ama morfoloji 2 çıktı varikosel varmış böyle olupta normal yoldan hamile kalan arkadaşlar bana neler tavsiye edersiniz tecrübelerinize çok ihtiyacım var

Merhabalar,
Benim eşimin morfoloji %2ydi hamile kaldığımda. Ama özellikle son 6 ay içinde çok fazla takviye aldı eşim. İlaçlar ve vitaminler sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum

Merhabalar,
Benim eşimin morfoloji %2ydi hamile kaldığımda. Ama özellikle son 6 ay içinde çok fazla takviye aldı eşim. İlaçlar ve vitaminler sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ne gibi ilaç ve takviyeler aldı banada yazabilirmisiniz

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ne gibi ilaç ve takviyeler aldı banada yazabilirmisiniz
Çok teşekkür ederim. Amin
Proxeed Plus kullandı eşim 6 ay. Evicap E vitamini,Koenzim Q10 kullandı. Bunların yanısıra her gün zeytinyağına konmuş inciri yedi ertesi gün, 3 ay her akşam havuç suyu içti. Isırgan çayının önemli olduğunu biliyorum ama biz tüketemedik. Aktardan bazı karışımlar kullandık. Bunları hiç aksatmadan her gün içti veya tüketti eşim. Özellikle Koenzim Q10'un yeni hücre üretimi konusunda iyi olduğunu biliyorum. Hamile kalmadan 2 ay önce de Kaan Aydos'a gittik. Kaan Aydos Sperm Dna hasar testi yaptırdı bize. Morfolojinin %2 olmasını önemsemedi. Hatta iyi dedi. Burda önemli olanın dna hasarı olduğunu söyledi. Eşimde de kısmen hasar çıkmıştı. Bu hasara yönelik ilaç tedavisi de verdi. Her üroloji doktoru dna hasarına bakmıyor. Biz İstanbulda olmamıza rağmen Ankara'ya Kaan Bey'e gittik. Gerçekten çok çaba sarf ettik. Ama bunları yapmasaydık hamile kalamazdım diye düşünüyorum.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende bunları deniyicem inşallah bizde bu güzel haberi alırız

Merhaba bizimde morfoloji 1
Baş anormalimiz yüksek
Üroloji doktorumuz çok sıkıntı değil dedi
Maxigo teatrio imprly verdi
Ayrıca keçiboynuzu özü ve çörek otu yağıda verdi
3 ayda hiç değişiklik olmamıştı
1 bucuk yıldır kimyasal bile yaşamadım moraliö çok bozuk çok çaresizim
Kimisi gğzel yükseltmiş değerlerini kimisi hiç bir milim bile oynamamış
Ben şimdi tekrar eşime e vitamini ve q10 da ekleyerak takviyelere başlattım

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sitede bazı ilaç ve vitaminleri kullanıp hamile kalanlar olmuş ilaç dışında çoban çökerteni tavsiye ediyorlar morfolojiye iyi geliyormuş birde bal arı sütü polen propolis karışımı incir çekirdeği yağı ve keçi boynuzu pekmezini bende bu ay deniyicem bakalım bir gelişme olacakmı eğer kullandıklarımın faydasını görürsem sizede mutlaka özelden yazarım

olur tabi bizde tekrar haziran sonu test vericez bende yazarım buraya inşallah fayda görürüz
ramazn dolayısı ile ot veya kür çok yapamıyorum
suydu çorbaydı ilaçları içerkenki bardak bardak su derken adamın midesi su doluyo zaten bi kaç saat sonra sahur oluyo tekrar
o yüzden bu bir ay ilaçları düzenli kullansın bana yeter
çoban çökerteni bende çok okudum bu sitede otunu değilde kapsülünü alsammı diye bakınıyorum günlerdir

Bende günlerdir bakıyorum hangisini alıp kullansam diye bir çok şey okudum kararsız kaldım birşeylerle başlıyıcam artık

Merhaba kısmen derken hasar kaçtı tam olarak?

Bende günlerdir bakıyorum hangisini alıp kullansam diye bir çok şey okudum kararsız kaldım birşeylerle başlıyıcam artık
okudukça şöyle notlar kaydetmişim bilgisayarıma arada açıp motive oluyorum erkek infertilitesine ait 170 küsür sayfayı tek tek okudum kör olucam artık sizde okuyun bende umutlanıyorum gördükçe

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2022-03-24 175806.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 156
  • Ekran görüntüsü 2022-03-16 144909.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 160
  • Ekran görüntüsü 2022-03-17 151234.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 183
Merhabalar,
Gözün Aydın hayırlı olsun yavrunuz
Bizim testte morfolojinin karşısında değer yok, şu işaret var -
Ne demek bu?

Dr hangi ilaçları takviyeleri vermişti?

Ne demek bu?

Sanırım morfoloji ye bakılmamış demek o işaret
Sayınız azmıydı ? Sayı az olduğunda morfolojiye bakmıyolar yada verdiğiniz laboratuvar da morfoloji çalışılmıyor olabilir

Ne demek bu?

Çok teşekkür ederim, amin :) Sanıyorum sizin morfolojiye bakılmamış. Her lab. bakmayabiliyor. Eşim yaklaşık 6 ay proxeed plus, Koenzim Q10, E vitamini kullandı. Bunların yanısıra her sabah zeytinyağında beklemiş incir yedi. Havuç suyu içti akşamları. Aktardan çakşır otu karışımı kullandı. Bunları hiç aksatmadı 6 ay boyunca.

Canım değerlerini atsam anlar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…