Erkek İnfertilitesi Morfolojide tüp bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Her doktor farkli mi soyliyor anlamadim. Bizde de doktor morfoloji hamilelikte en etken faktor dedi
Siz boyle soyleyince hem mutlu oldum hemde kafam karisti. Af allahim aff ne zor surec

Bende ilk bu siteden çocuğun olmaz çok zor dediler morfolojiyi çok önemli zannediyordum test sonuçları ile üroloji doktoruna gittik profesör doktor sizin çocuğunuz olur değerler çok kötü değil ama takviye gerek dedi daha sonra kaan aydos diye ünlü bir doktor var ankarada duymuşsunuzdur mutlaka ona mail attık oda aynı şeyi söyledi bekledik tabi en son bende de yumurta zayıflığı başlayınca tüp bebeğe karar verdik yani görüştüğüm her doktor çok ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi çakşır suyu ve keçiboynuzu birebir morfolojiye eğer normal yollarla devam edecekseniz takviye olarak bunu kullanabilirsiniz

Normalde de zaten doktorlar morfolojiye takılmıyor yani çok ciddi bir rahatsızlık olarak görmüyorlar benim eşimde de morfoloji 1 idi hareketsizlik ve sayı sorunuda vardı 2.5 yıl tedavi gördüm doğal olarak hamile kalabilmek için çok yıprattım kendimi bu süreçte her ay denedim her ay test yaptım doğal yol ile hamile kalmayı çok istediğim için tüp bebek düşünmüyordum ama doktorum ikna etti 1 ocakta tedaviye başladık normal tüp bebekten farklı olarak mikro çip sistemi kullandık bu yöntem sağlıksız spermleri eliyor ve kalitelileri ayırıyor şubat ayında transferim yapıldı çok şükür ilk transferde tuttu bebeğim geride dondurulmuş 5 tane embriyom daha var bugüne kadar kendimi çok yıpratmışım tüp bebek olmasın diye hep boşunaymış eğer doktorunuz tüp bebek öneriyor ise ve sizde güveniyorsanız sözüne yaptırın çok ciddi bir sorun değil morfoloji doğal yollarla hamile kalanlar dahi var.

Benimde sabrım güçüm kalmadı 2 yıldır ugrasıyorum. Bu adetimle başlıcam tüp bebek için. Peki doktorla görüşmeye adetin ilk günümü gitmem gerek.

Benimde sabrım güçüm kalmadı 2 yıldır ugrasıyorum. Bu adetimle başlıcam tüp bebek için. Peki doktorla görüşmeye adetin ilk günümü gitmem gerek.
Söylediğim gibi hiç sıkıntıya girmeyin inanın değmiyor. Eğer doktorunuza güveniyorsanız başlayın tüp bebeğe adetin ilk günü görüşmeye gidebilirsiniz zaten iğnelere 3. Gün başlıyorsunuz.

Bende ilk bu siteden çocuğun olmaz çok zor dediler morfolojiyi çok önemli zannediyordum test sonuçları ile üroloji doktoruna gittik profesör doktor sizin çocuğunuz olur değerler çok kötü değil ama takviye gerek dedi daha sonra kaan aydos diye ünlü bir doktor var ankarada duymuşsunuzdur mutlaka ona mail attık oda aynı şeyi söyledi bekledik tabi en son bende de yumurta zayıflığı başlayınca tüp bebeğe karar verdik yani görüştüğüm her doktor çok ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi çakşır suyu ve keçiboynuzu birebir morfolojiye eğer normal yollarla devam edecekseniz takviye olarak bunu kullanabilirsiniz
Ne gibi takviye

Söylediğim gibi hiç sıkıntıya girmeyin inanın değmiyor. Eğer doktorunuza güveniyorsanız başlayın tüp bebeğe adetin ilk günü görüşmeye gidebilirsiniz zaten iğnelere 3. Gün başlıyorsunuz.

Teşekkür ederim desteğin için bugun adet oldum yarın gelmemi söylediler. Hayırlısı bakalım umarım güzel olur herşey.

Selam kızlar şubat ayında eşimin sperm sayısı toplamda 6 milyon, ileri hareket 0 ve morfoloji 1 di. 2 aydır proxeed plus ve evicap kullanıyor bugun test yaptırdık ama sonucların hiç birinde değişme yok hepsi aynı. Acaba tüp bebekte şansımız varmıdır. Bizim gibi olup tüp bebek yaptıranlar bilgi verebilirmi.
Morfolojisi neden bozuk acaba. Benimde eşimde varikosel vardı o nedenle düşük geçen hafta ameliyat oldu

Morfolojisi neden bozuk acaba. Benimde eşimde varikosel vardı o nedenle düşük geçen hafta ameliyat oldu

Eşin ürolojiye gitmedi maalesef o yüzden sebebini bilmiyorum canım. Direk tüp bebeğe başladık eğerki olmazsa ozaman gidicek.

Eşin ürolojiye gitmedi maalesef o yüzden sebebini bilmiyorum canım. Direk tüp bebeğe başladık eğerki olmazsa ozaman gidicek.
Anladım çok geçmiş olsun ama eğer varikosel varsa tup bebekte tutmayabiliyormus. Bizde ilk ocak ayinda gitmistik ve olana kadar degerleri asiri bir derecede dusmus keske ocak ayinda hemen ameliyat olsa dedik. Zaman çok değerli malesef

Anladım çok geçmiş olsun ama eğer varikosel varsa tup bebekte tutmayabiliyormus. Bizde ilk ocak ayinda gitmistik ve olana kadar degerleri asiri bir derecede dusmus keske ocak ayinda hemen ameliyat olsa dedik. Zaman çok değerli malesef

Haklısın canım tüp bebek sıkıntı varikoselde ama ben beklemek istemedim bi kere deneyelin dedik olmazda ürolojiye gidicez. Umarım gerek kalmaz ☺️

Haklısın canım tüp bebek sıkıntı varikoselde ama ben beklemek istemedim bi kere deneyelin dedik olmazda ürolojiye gidicez. Umarım gerek kalmaz ☺
Inşallah hayırlısıyla çok beklemeden çocuk sahibi oluruz😌😌😌

Kesinlikle olmuyor diye düşünmeyin hemen hemen size yakın sayılarda olan bir arkadasım normal yoldan gebe kaldı. Bizimde morfoloji sorunu vardı bu ay tüp bebek denedik ve olumlu sonuclandı . Tüp bebeğe basladıktan sonra erkekteki sperm durumunun sizin sayılar gibi olunca hiçbir önemi yok.
merhaba hangi tüp bebek merkezine gittiniz acaba öğrenebilir miyim ?

Kesinlikle olmuyor diye düşünmeyin hemen hemen size yakın sayılarda olan bir arkadasım normal yoldan gebe kaldı. Bizimde morfoloji sorunu vardı bu ay tüp bebek denedik ve olumlu sonuclandı . Tüp bebeğe basladıktan sonra erkekteki sperm durumunun sizin sayılar gibi olunca hiçbir önemi yok.
Özel de mi yaptırdınız ne kadar tuttu maddiyat ı

Back
X