Canım çok teşekkür ederim sayfanı okudum ve çok duygulandım o kadar güzel mücadele etmişsin ki..rabbim evladına sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.yazini okuduktan sonra gittim taze çiğ badem çekirdekli siyah üzüm ve ceviz aldım her gün yedirecem inşallah bana güç verdin sağolhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Benim hikayem burada .Morfoloji icin kullandigimiz seyler de burda .Faydali olur insallah.
Merhaba canim hosgeldin bugune kadar hangi tedaviler uygulandi sana ve kac yillik evlisin kac yasindasin :) Oligoasternospermi nasıl oluyorMerhaba canım. Bende morfoloji değeri yok sperm testinde ama yüzde 80 immotil. Oligoasternospermi tarzı bsy adı. Çok bunaldım. Bizede tüp bebek önerdiler.
Hem sayı hem hareket sorunu canım. Sperm sayısı az ve yüzde 80 hareketsiz/ölü sperm. Ben 2 defa hamile kaldım. İlki 2015 yılındaydı. 14 haftalık kalbı durdu. Diğeri 2016 sonu 7 8 haftalarda kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj. Sonrasında rahım filminde y sekli uterus bıcornıs cıktıgı için histeroskopi oldum. Bir daha gebelik oluşmadı. Aşılama için tüp bebek merkezine gittim. Aşılama da şansınjz yok vakit kaybetmeden tüp bebek dediler. Muhtemelen sorun olmazsa mayıs gibi düşünüyoruz.Merhaba canim hosgeldin bugune kadar hangi tedaviler uygulandi sana ve kac yillik evlisin kac yasindasin :) Oligoasternospermi nasıl oluyor
Anladım canım rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah.ben de 26 yaşındayım bizde sadece morfoloji %1 diğerleri iyi. Sayı ve hareket için keçi boynuzu kullandın mi eşineBu arada 5 bck yıllık evliyim. 30 yasındayım
Amin insallah .Iyi yapmissin canim .Coban cokerten cayi yapabilirsin esine saracoglu oneriyor ben yapmıştım. Simdiki cabalarin 70 gun sonra adim adim etki edecek hemen sihirli degnek gibi degil.Ama onemli olan duada ve tedavide israrci olmak.Canım çok teşekkür ederim sayfanı okudum ve çok duygulandım o kadar güzel mücadele etmişsin ki..rabbim evladına sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.yazini okuduktan sonra gittim taze çiğ badem çekirdekli siyah üzüm ve ceviz aldım her gün yedirecem inşallah bana güç verdin sağolmorfoloji için bu üçü dışında önereceğin başka birşey var mi
Bi ara içirdim ama tadını begenmediğinden nazlandı. Onun dışında kemik suyu içirdim. Çinko d vitamini. Bal zencefil zerdecal ceviz. Arada keci boynuzu pekmezi. Bal tükettiriyorum ama onun dısında bsy yapmadık.Anladım canım rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah.ben de 26 yaşındayım bizde sadece morfoloji %1 diğerleri iyi. Sayı ve hareket için keçi boynuzu kullandın mi eşine
Evet çoban çökerten de alıcam hemen yarın. Doğru söylüyorsun sabir her kapının anahtarı imiş ben ne kadar acele etsem karşıma bir engel çıkıyor zaten sabredecem. Tekrar sağol canım ınşallah müjdeli haberimi veririm ben de senin gibi :)Amin insallah .Iyi yapmissin canim .Coban cokerten cayi yapabilirsin esine saracoglu oneriyor ben yapmıştım. Simdiki cabalarin 70 gun sonra adim adim etki edecek hemen sihirli degnek gibi degil.Ama onemli olan duada ve tedavide israrci olmak.
Aynen canım bende de pko var. Erkekler zor gerçekten keşke bizim gibi olsalar bizim işimizi de kolaylastirsalar. Mayıs a kalmadan hamile kalırsın inşallah.hangi merkezde düşünüyorsunuz tüp bebeğiBi ara içirdim ama tadını begenmediğinden nazlandı. Onun dışında kemik suyu içirdim. Çinko d vitamini. Bal zencefil zerdecal ceviz. Arada keci boynuzu pekmezi. Bal tükettiriyorum ama onun dısında bsy yapmadık.
Doktora da gitmiyo erkeklerle ugrasmak zor yani. Morfoloji genel olarak forumlarda okudugum kadarı ile genelde düşük ztn. Umarım cok vakit kaybetmeden bebısıne kavusursun. Bende pko da var.
Bursadayım canım. Ya acıbadem şahin zeteroğlu yada jimer suat hazer. İkisi için genel olarak güzel yorumlar var gidip ön görüşme yapıp ona göre karar vericez sanırım. Keşke kalsam canım artık okadar olumsuzum ki. 2014 nisandan beri uğraşıyorum doktor hastane görmek bile yıpratıyorAynen canım bende de pko var. Erkekler zor gerçekten keşke bizim gibi olsalar bizim işimizi de kolaylastirsalar. Mayıs a kalmadan hamile kalırsın inşallah.hangi merkezde düşünüyorsunuz tüp bebeği
Seni anlıyorum canım ama rabbimin yanında o kadar çok ki..senin de yüzünü güldürecek allahım gerçekten birşeyler vesile olacak.insallah güzel sonuçlar alırsın inşallah bunu yürekden söylüyorumBursadayım canım. Ya acıbadem şahin zeteroğlu yada jimer suat hazer. İkisi için genel olarak güzel yorumlar var gidip ön görüşme yapıp ona göre karar vericez sanırım. Keşke kalsam canım artık okadar olumsuzum ki. 2014 nisandan beri uğraşıyorum doktor hastane görmek bile yıpratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?