Erkek İnfertilitesi Morfolojiden derli hatunlar gelin konuşalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum bir kimyasal gebelik dışında olumlu sonuç alamadım aldığım tedavilerden. Bu ay aşılama oldu ondan da bugün negatif sonuç aldım. Aynı zamanda bende pko var.bundan sonraki aşama nedir bilmiyorum ama kedimi çaresiz hissediyorum morfoloji sorunu için direk tüp bebek yapın boşuna aşılama yapmayın demişlerdi dinlemedim.sizler de böyle mi düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz hadi konuşalım:)

Bu arada morfoloji ile uğraşıp sonunda hamile kalanlar da hikayelerini yazarlarsa çok mutlu olurum umut olur bize :)

Merhaba canım. Bende morfoloji değeri yok sperm testinde ama yüzde 80 immotil. Oligoasternospermi tarzı bsy adı. Çok bunaldım. Bizede tüp bebek önerdiler.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
Benim hikayem burada .Morfoloji icin kullandigimiz seyler de burda .Faydali olur insallah.
Canım çok teşekkür ederim sayfanı okudum ve çok duygulandım o kadar güzel mücadele etmişsin ki..rabbim evladına sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.yazini okuduktan sonra gittim taze çiğ badem çekirdekli siyah üzüm ve ceviz aldım her gün yedirecem inşallah bana güç verdin sağol morfoloji için bu üçü dışında önereceğin başka birşey var mi

Merhaba canım. Bende morfoloji değeri yok sperm testinde ama yüzde 80 immotil. Oligoasternospermi tarzı bsy adı. Çok bunaldım. Bizede tüp bebek önerdiler.
Merhaba canim hosgeldin bugune kadar hangi tedaviler uygulandi sana ve kac yillik evlisin kac yasindasin :) Oligoasternospermi nasıl oluyor

Merhaba canim hosgeldin bugune kadar hangi tedaviler uygulandi sana ve kac yillik evlisin kac yasindasin :) Oligoasternospermi nasıl oluyor
Hem sayı hem hareket sorunu canım. Sperm sayısı az ve yüzde 80 hareketsiz/ölü sperm. Ben 2 defa hamile kaldım. İlki 2015 yılındaydı. 14 haftalık kalbı durdu. Diğeri 2016 sonu 7 8 haftalarda kalp atısı olmadıgı ıcın kurtaj. Sonrasında rahım filminde y sekli uterus bıcornıs cıktıgı için histeroskopi oldum. Bir daha gebelik oluşmadı. Aşılama için tüp bebek merkezine gittim. Aşılama da şansınjz yok vakit kaybetmeden tüp bebek dediler. Muhtemelen sorun olmazsa mayıs gibi düşünüyoruz.

Bu arada 5 bck yıllık evliyim. 30 yasındayım
Anladım canım rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah.ben de 26 yaşındayım bizde sadece morfoloji %1 diğerleri iyi. Sayı ve hareket için keçi boynuzu kullandın mi eşine

Amin insallah .Iyi yapmissin canim .Coban cokerten cayi yapabilirsin esine saracoglu oneriyor ben yapmıştım. Simdiki cabalarin 70 gun sonra adim adim etki edecek hemen sihirli degnek gibi degil.Ama onemli olan duada ve tedavide israrci olmak.

Anladım canım rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah.ben de 26 yaşındayım bizde sadece morfoloji %1 diğerleri iyi. Sayı ve hareket için keçi boynuzu kullandın mi eşine
Bi ara içirdim ama tadını begenmediğinden nazlandı. Onun dışında kemik suyu içirdim. Çinko d vitamini. Bal zencefil zerdecal ceviz. Arada keci boynuzu pekmezi. Bal tükettiriyorum ama onun dısında bsy yapmadık.
Doktora da gitmiyo erkeklerle ugrasmak zor yani. Morfoloji genel olarak forumlarda okudugum kadarı ile genelde düşük ztn. Umarım cok vakit kaybetmeden bebısıne kavusursun. Bende pko da var.

Evet çoban çökerten de alıcam hemen yarın. Doğru söylüyorsun sabir her kapının anahtarı imiş ben ne kadar acele etsem karşıma bir engel çıkıyor zaten sabredecem. Tekrar sağol canım ınşallah müjdeli haberimi veririm ben de senin gibi :)

Aynen canım bende de pko var. Erkekler zor gerçekten keşke bizim gibi olsalar bizim işimizi de kolaylastirsalar. Mayıs a kalmadan hamile kalırsın inşallah.hangi merkezde düşünüyorsunuz tüp bebeği

Aynen canım bende de pko var. Erkekler zor gerçekten keşke bizim gibi olsalar bizim işimizi de kolaylastirsalar. Mayıs a kalmadan hamile kalırsın inşallah.hangi merkezde düşünüyorsunuz tüp bebeği
Bursadayım canım. Ya acıbadem şahin zeteroğlu yada jimer suat hazer. İkisi için genel olarak güzel yorumlar var gidip ön görüşme yapıp ona göre karar vericez sanırım. Keşke kalsam canım artık okadar olumsuzum ki. 2014 nisandan beri uğraşıyorum doktor hastane görmek bile yıpratıyor

Seni anlıyorum canım ama rabbimin yanında o kadar çok ki..senin de yüzünü güldürecek allahım gerçekten birşeyler vesile olacak.insallah güzel sonuçlar alırsın inşallah bunu yürekden söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…