hayatım dertlerimiz senle aynı beni oyüzden sen daha iyi anlarsın.birçok arkadaş belki bana kzıyordur sorun yok denmesine ramen üzülmeme ama bu başka birşey elin kolun bağlı beklemekmafoldumben dr bir ilaç yazdımı umut oluyo hem kullanmaya başlıyorsun faysadı olacakda bebeğime kavuşucam diye ama böle bekleyin demeleri insanın sinirini bozuyo.kimseye derdimi anlataıyorum kafana takma diyolarda ya bunu nasıl kafama takmam yok bayanlar bunu daha çok dert yapıyo stres yapıyor diyorlar her ay adet olamayı bekleyen öncesinde belirti arayanlar bayanlarda o yüzden bukadar sorun yapıyomafoldumbenbilemiyorum canım şu an yeni hastalandığım için belki ama çok mutsuzum:gitme:hayatım hormonlar derken sperm sonuçlarınımı kasdediyorsun.birde size ozaman hangi ilaçları yazmıştı hayatım.bu arada yiğenini benim için öp canım.benimde kardeşimin bebeği var yiğen başka birşey bilirim![]()
doğru söylüyosun canım.şimdi bendede problem var gibi görünsede kafam hala morfolojide.e adama sen normalsin diyen doktorlar..tamam keşke onlar haklı olsalar ama sonuç nerde.......yok.ben bi tek şu laparoskopiyi bekliyorum.tamam yumurtlama sorununa kafam yattı ama inşallah tüplerde bi sorun yoktur.tıkanıklık falan.eşim bana abartma illa olacak diye bişey yok der hep.(biraz rahat bi adamdır kendisi.)bana moral verirken hiç bi zaman olmayabilir,bunu arada bi aklına getir. der..ama 1,5 yıldır her adet belirtimi gebelikmi acaba diye saf saf bekledim ve sonuç aynı..şimdi içim kurudu resmen,ağlamak bile gelmiyo içimden .hiç beklentim yok,sanki başka bişey için doktora gidiyomuşum gibi geliyo.sende üzülme..üzülsende kahretme.olacağın önüne geçilmediği gibi herşey Allahtan de..bu arada hormonlar derken,spermiyogram değil.normal kanda bakılan hormon tahlili.onlara mutlaka baktırın ve o sonuçlarıda yaz.dahiliyeci falanda ister.sonucu yazarsın kaan aydos a..öperim canım,yanımda cadı:)