Gebeliğe Hazırlık Morfolojik problrme rağmen normal yolla hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
arkadaşlar yüzde kaç morfolojiyle hamile kaldınız 4 ün altı olan şansı çok mu az

Benim esimde hareket problemi ve morfoloji sorunu vardi. Morfolojimiz 1 di. Esim 1ay once varikosel ameliyat oldu degerlerimiz bu kadar kisa zamanda degismis midir bilemiyorum ama cok sukur bu ay hamile kalmisim. Hic dusunmemistik bu ay. Cunku doktor bile en az 6 ay bekleyin demisti degerlerinizin duzelmesi icin. Cok sukur Rabbime isteyen herkese de nasip etsin insallah

Selamlar, bizde çocuk isteğimizin üzerinden 2 yıl sonra eşim ve benim tetkik ve tahlillerimizi yaptırmıştık, sayı ve hareketlilik çok iç açıcı değildi morfolojide 3 çıkmıştı ve sonuçlara göre tupbebek yaptirmamız gerektiği söylendi ve yaptırdık Şükür ki 4 yaşında bi oğlum var. Ama 2 senedir çocuk için tekrar uğraşıyoruz, 7 ay önce donmuşlarla kimyasal gebelik geçirdim. tetkiklerimizin üzerinden tam 5 sene geçince ikimiz aynı tetkikleri bidaha yaptirdik, kapalı olan bi tüpüm şükür ki açık çıktı 3 tane polip temizlendi onun haricinde bi sıkıntım yok, eşimin busefer sayı ve hareketliliği daha iyi cikti fakat şimdide morfoloji 1 çıktı.doktorumuz tüp öneriyo fakat maddiyattan hemen yaptirmamız mümkün değil. Klomenle ikinci ayki denememe başlıyıcam, ama 2 senedir olmayinca bu morfoloji benimde morelimi bozuyo kendiliğinden hamile kalamıyıcam gibi hissediyorum bazen. Tabi Rabbim yazmışsa her halükârda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…