Gebeliğe Hazırlık Morfolojik problrme rağmen normal yolla hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim esimde hareket problemi ve morfoloji sorunu vardi. Morfolojimiz 1 di. Esim 1ay once varikosel ameliyat oldu degerlerimiz bu kadar kisa zamanda degismis midir bilemiyorum ama cok sukur bu ay hamile kalmisim. Hic dusunmemistik bu ay. Cunku doktor bile en az 6 ay bekleyin demisti degerlerinizin duzelmesi icin. Cok sukur Rabbime isteyen herkese de nasip etsin insallah

Selamlar, bizde çocuk isteğimizin üzerinden 2 yıl sonra eşim ve benim tetkik ve tahlillerimizi yaptırmıştık, sayı ve hareketlilik çok iç açıcı değildi morfolojide 3 çıkmıştı ve sonuçlara göre tupbebek yaptirmamız gerektiği söylendi ve yaptırdık Şükür ki 4 yaşında bi oğlum var. Ama 2 senedir çocuk için tekrar uğraşıyoruz, 7 ay önce donmuşlarla kimyasal gebelik geçirdim. tetkiklerimizin üzerinden tam 5 sene geçince ikimiz aynı tetkikleri bidaha yaptirdik, kapalı olan bi tüpüm şükür ki açık çıktı 3 tane polip temizlendi onun haricinde bi sıkıntım yok, eşimin busefer sayı ve hareketliliği daha iyi cikti fakat şimdide morfoloji 1 çıktı.doktorumuz tüp öneriyo fakat maddiyattan hemen yaptirmamız mümkün değil. Klomenle ikinci ayki denememe başlıyıcam, ama 2 senedir olmayinca bu morfoloji benimde morelimi bozuyo kendiliğinden hamile kalamıyıcam gibi hissediyorum bazen. Tabi Rabbim yazmışsa her halükârda olur.

Back
X