Canim o yazdigim leke ve kanama gecen aydi bu ay 2 si yada 5 gibi adet olucam olursa oda adet duzensizligi var bu sabah kramplar giroyor ara ara bide karnimda degil resmen kasiklarda gaz var gibi yaaa umutlanmak istemiyorum tup bebek tuttugunds gecen sene ayni boyleydi belirtiler rabbbim insalllah mucizemi gerceklestirir kendiligimden hamile kalirimİnşallah yerleşme (implantasyon) kanamasıdır. Sakın fazla hareket etme sıcakta tut kendini. Test yapma kan testi dışında yanıltıcı olacaktır. Dua et hadi bakalım. Mutlaka yaz.
İleri hareket: Havuç suyu, muz, terma epimedyumlu macun.
Morfoloji: sigara alkol stres yok.
İnşallah yerleşme (implantasyon) kanamasıdır. Sakın fazla hareket etme sıcakta tut kendini. Test yapma kan testi dışında yanıltıcı olacaktır. Dua et hadi bakalım. Mutlaka yaz.
İleri hareket: Havuç suyu, muz, terma epimedyumlu macun.
Morfoloji: sigara alkol stres yok.
Güzel düşünü güzel olur elinizden geleni yapın gerisi takdir-i ilahi 1 dakka sonra hava nefes alıyor olacağımızın garantisi var mı :)
Canim o yazdigim leke ve kanama gecen aydi bu ay 2 si yada 5 gibi adet olucam olursa oda adet duzensizligi var bu sabah kramplar giroyor ara ara bide karnimda degil resmen kasiklarda gaz var gibi yaaa umutlanmak istemiyorum tup bebek tuttugunds gecen sene ayni boyleydi belirtiler rabbbim insalllah mucizemi gerceklestirir kendiligimden hamile kalirim
Agzin bal yesin canim benim oyle bir his varki esime kullandigimiz bitkisel ilaclar iyi gelip mucizemi melegimi yakaliycam gibi geliyor cokkkkkkkkk istiyorum anne olmak meleklerimi kucagima almak rabbim hakkimda hayirli kilsin serse uzak hayirlisiysa tez vakittr nasip etsin insalaahhh aminnnnKusurabkam heyecandan tam anlayamamışım ne yazdığını. O zaman şöyle diyeyim geçen ay bebek şöyleeee bi yoklamış ben önümüzdeki ay veya 3 vakte kalmadan geliyom hazırlanın demiş :)
Sen cokkk iyi geldin iyiki tanidim seniKusurabkam heyecandan tam anlayamamışım ne yazdığını. O zaman şöyle diyeyim geçen ay bebek şöyleeee bi yoklamış ben önümüzdeki ay veya 3 vakte kalmadan geliyom hazırlanın demiş :)
D duysal06 Canım Teşekkürler Bilgilerin İÇin. İlaçın bitiminde bi test daha yaptırcaz evet.Umarım gerçekten stresten olmuştur.Yeni testte inşallah güzel çıkar sonuç.Eşim ürolog bi uzmana gözüktü tabiki yumurtlıklarını iyi oldugunu söylemiş ve iyi beslenmesini söylemiş.Bnde şmdi ona daha iyi bakmaya sağıklı yiyecekler yedrmeye calışıorum.İlaçın yanında Harnup Pekmezi Fndık fıstık badem vs. Çerezler meyvelerin en vitamınlisini Balık kırmızı ve beyaz et sebze yapıorum bol bol.Bakalım bu süreçde iyi beslenirse değerlerde degişiklik olucak inşallahhhh..
Duysal06Cnm ya maddi durumum iyi olmadigi icin tedavime gidemiyorumtup bebek te iyi bir indirim yapan yer biliyormusun
Malesef sadece genel rakamları biliyorum ama hiç araştırmadım. Biz henüz tüp düşünmüyoruz 3 -6 ay daha normal yola devam sonrasında tabi kredi mi çekeriz naparız bilmiyorum ama bizde bakacaz.
Sen de 3 ay daha denesene nedense senle ilgili çok olumlu bir his oluştu ilk mesajımda da belirtmiştim.
Canimsin ya insallah guzelimSen de 3 ay daha denesene nedense senle ilgili çok olumlu bir his oluştu ilk mesajımda da belirtmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?