Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım watsonsta yok ama büyük kuaför mazemeleri satan parfümeri depolarında bulabilirsin. 12-15 civarı bir fiyatı var. kuaförler 30tlye satıyor bilgin olsun. bayılırlar kazıklamaya..güzel bir ürün ben duştan sonra nemli saça sürüyorum onarım görevi var.. kırıklarımı baya azalttı.. ama içindeki keratinden mi bilemiyorum uçlar bi süre sonra kurumaya başlıyor. fönden sonra kuru saça da kabarmasın diye ve ışıltı katsın diye de kullanılabiliyor.. kısaca memnundum ama kuruma olayı yaptı bende tek sorun o.Eki Görüntüle 967628
kızlar aranızda bundan kullanan var mı? saçıma fön çektirdim ve kuaför bundan sürdü. çok az sürmesine rağmen en ufacık rüzgarda bozulan saçım gün boyunca dümdüzdü. watsons gibi mağazalarda satılıyor mu bilginiz var mı?
yeni açılan kozmetikçide buldum ve hemen aldım kavuştuk sonunda 15 tl ye aldım bendekullanıyorum ve çok memnunum.nemliyken sürüp fönlediğinizde fön çok dayanıklı oluyor evet.kuaför malzemecilerinden veya netten edinebikirsiniz.13 tl ye aldım en son.Kod:
bende burda bulamam sanıyordum internetten sipariş verecektim geçen gün buldum ve satın aldım tabiii harika bir şeyYaklaşık 2 aydır severek kullandığım bir ürün. Morfose'un çoğu ürünleri gibi buna da çok güveniyorum. Maalesef kolaylıkla edinilebilecek bir ürün değil internetten siparişle ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyor. İnternetten aldığınızda çok yüksek bir fiyat veriyorlar çünkü ben 15 Tl ye aldım,40 Tl ye kadar da gördüm diyebilirim
Uyguladıktan sonra saçım yumuşacık oluyor,harıka bir kokusu var,saçı güzel nemlendiriyor,kırık oluşumu çok azaldı bende bu ürün sayesinde gözüm kapalı tavsiye edebilirim![]()
bende burda bulamam sanıyordum internetten sipariş verecektim geçen gün buldum ve satın aldım tabiii harika bir şey![]()
üzüldüm canım ama bu markanın bence her ürünü güzeldirMorfose Morfose dedim bugün gittim almaya bulamadım kalmamış,saçlarımı boyayacağım ihtiyacım var malesef aynı firmanın başka argan yağını aldım,daha dün aksam Morfose'um diyordum ihanet etmiş gibi hissediyorum :2: